Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
ja mam stale 4S a 6tky mi pridu privelke na to, na co ten telefon pouzivam. takze pre mna velkostou, hw a cenou buduci telefon
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ide vám stiahnuť nový iOS? Mne píše "túto aktualizáciu môžete nainštalovať po dokončení obnovy vášho iphonu z icloud zálohy".
Neviem či to nebude tým, že som nedávno prechádzal z 4S na 6S pomocou iCloud zálohy. No myslím, že mám všetko obnovené, je to už pár dní...
Idem ešte skúsiť cez iTunes
//tak sťahuje, uvidíme, má to 2GB a tá rýchlosť je hrozná
//nakoniec cez iTunes všetko OK
Neviem či to nebude tým, že som nedávno prechádzal z 4S na 6S pomocou iCloud zálohy. No myslím, že mám všetko obnovené, je to už pár dní...
Idem ešte skúsiť cez iTunes
//tak sťahuje, uvidíme, má to 2GB a tá rýchlosť je hrozná
//nakoniec cez iTunes všetko OK
Myslite ze moze byt nejaký problém pri nabíjaní takýmto káblom? Kúpili by ste si nieco take ?
-
kukiak
Addict
ja jeden taky mam sice micro usb a je to hrozna, prepusti tak 1/4 prudu co normalny kabel.
Cavte, pred pár dňami som si všimol vo výpise uctu platbu 1,98€ pre iTunes. Netuším za co je to účtované. Kde im mám napísať?
http://www.apple.com/support/itunes/contact/ a preklikas na sa na Unrecognised Charge. tam si vyberies moznost kontaktovania, ktora ti vyhovuje
nedal si si tam nahodou novu kartu?Rad8) napísal:Cavte, pred pár dňami som si všimol vo výpise uctu platbu 1,98€ pre iTunes. Netuším za co je to účtované. Kde im mám napísať?
A to je poplatok za ňu?
nie, to je len test, ci tam nieco mas. Teraz neviem, ci to vratia alebo prirataju k uctu na AppStore. Pozri si ucet, ci to nemas v blokaciach a pozri na mobile - AppStore - Featured a uplne dole pod tvojim Apple ID
Áno, bol to ten test karty. A už mi to aj zmizlo z pohybov na účte.
Z iTunes-u mi neskôr odpísali:

Vďaka za pomoc.
Už som dávno nikde nepridával kartu, tak mi to vypadlo...Like many merchants, the iTunes Store places an authorization hold on your credit card for the approximate amount of any purchase you make. These authorization requests aren’t actual charges, they are tests to confirm that your credit card is active and has available funds to cover the purchase. Authorization holds are removed by your financial institution shortly after your purchase clears. The amount of time it takes to remove these authorization holds varies by financial institution.
Vďaka za pomoc.
Zdravim, dnes som sa rozhodol trochu "prebrať" iPhone. Prve som vsetko zalohoval do PC cez iTunes a potom ho dal resetovat, nasledne sa zapol, obnovili sa vsetky veci no a ked som ho pripojil k iTunes tak mi napisalo ze Gratulujeme k vasmu novemu iPhonu a ponuklo mi nastavit ho ako novy iPhone, alebo obnovit ho zo zalohy. Ina moznost tam neni. Ako postupovat ked uz obnoveny je ?
"obnovili sa vsetky veci" znamena, ze s obnovili zo zalohy z iCloud?M&M napísal:nasledne sa zapol, obnovili sa vsetky veci
-
typek61
Darca
kde vypnem zvuky na iphone 3GS?alebo aspon tichy rezim najdem?
http://blogstatic.freemake.com/wp-conte ... switch.pngtypek61 napísal:kde vypnem zvuky na iphone 3GS?alebo aspon tichy rezim najdem?
-
typek61
Darca
aha a jaze naco je to tlacitko.no tak teraz som sa dozvedel ze nefunguje tlacitko
taky som uz dostal.takisto nefunguje ani fotak
nie, obnovil som to cez iTunesShwollo napísal: "obnovili sa vsetky veci" znamena, ze s obnovili zo zalohy z iCloud?
iCloud mi nechce robit zalohy, pise mi ze tam mam 3,1 GB moj iPhone ale ked sa pozriem kedy bol zalohovany tak pise ze nikdy
obnovil si to cez iTunes a po pripojeni sa iTunes znova pyta, ci ches obnovit?
Hej, obnoveny je ako predtym ale iTunes stale chce obnovit. Dal som to nastavit ako novy iPhone a uz to ide, vsetko ostalo ako malo byt, nechapem preco to takto zmätkovalo.
Zdravím, dá sa na iPhone 6 použiť Screen mirroring ako na androide ? Pozeral som na nete, že cez nejaký Airplay ale nenašiel som ho v telefóne.
No musi airplay podporovat aj zariadenie. Vacsina TV, ktore podporuju mirroring, nepodporuju airplay. Ak si s telefonom a zariadenim podporujucim airplay na rovnakej sieti, mal by byt airplay dostupny po vysunuti menu zo spodnej listy.