Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Zhanam hracov do tymu na cs:go som rank gold nova2 zhanam nejake podobne ranky mozu byt aj vyšie
tej hre kompletne je*e alebo aj vy bezne pocujete zbrane tam kde nie? napr som pocul enemy deagl za mojim chrbtom ked som bol na t spawne
Tiez som si to vsimol pomerne casto. Preto to uz nehravam tak casto 
Mne sa to stava, ked pocas odpocitavania na zaciatku kola dostanem nejaky lag...kludne minilag...nemusite si to ani vsimnut...potom sa mi stava presne toto, ze pocujem strelbu uplne blizko seba alebo za stenami mimo mapy
pripadne mi hudba hra cele kolo...ale odkedy nehram cez wifi a nemavam lagy, tak sa mi to uz nestalo...
ja som si vsimol zase, ze ked nerobim casty alt-tab
Spoluhrac dnes pisal v kompetetivnom zapase, ze ked zacneme prehravat, tak zhodi cely server, aby sa ten zapas neratal...a tak aj bolo.

Urcite ked to bude robit pravidelne, tak mu na to pridu 
Otvor replay a nahlás ho. Chat je v reaply-i zaznamenaný, takže čoskoro si ho VAC ban nájde.ephramko napísal:Spoluhrac dnes pisal v kompetetivnom zapase, ze ked zacneme prehravat, tak zhodi cely server, aby sa ten zapas neratal...a tak aj bolo.![]()
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ved to je len jeho sikovnost, skor nech si to osetria 
hello,ako sa da stiahnut si na hdd zaznam z mojej vlastnej hry?v menu sa da pozriet,len neviem ci sa to aj niekde uklada v pozeratelnej podobe aby som si to mohol pozriet cez prehravas vo wine...
Dema sa ukladaju do .dem suborov, ktore ti neprehra napr. VLC prehravac, lebo to nie je video subor, ale da sa povedat log udajov z hry. Otvoris to len cez hru.
a da sa to nejako prekonvertovat,aby som si to mohol ulozit ako napriklad avi,mpeg a podobne?alebo si to spustit cez hru a nahravat to cez fraps?
Ano, da sa to nahrat cez Fraps alebo hociaky iny screen recorder.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak mas Nvidiu, tak urcite pouzi shadowplay. Cez neho nahravam takmer vsetko, bez najmensich problemov, vo vysokej kvalite.
btw skoda, ze ten shadowplay nejde na notebookoch.. 
Shadowplay ide aj na ntb aspoň teda asi pred rokom som ho spojazdnil na GT 755M
Pozri na google how to run shadowplay on laptop
Musíš si spraviť iba odkaz na shadowplay a pridať tam -s tuším pozri ten Google
Pozri na google how to run shadowplay on laptop
Musíš si spraviť iba odkaz na shadowplay a pridať tam -s tuším pozri ten Google
amd nevies ci aj tam je daco take?Yos napísal:Ak mas Nvidiu, tak urcite pouzi shadowplay. Cez neho nahravam takmer vsetko, bez najmensich problemov, vo vysokej kvalite.
nie je to priamo určené pre amd .. zabudol som názov ale je taký nejaký program dokonca tam zbieraš body a za to si môžeš odoknúť nejaké veci ale nazov mi vypadolSon-Goku napísal: amd nevies ci aj tam je daco take?
-
Yos
Professional
Tusim sa to volalo AMD Gaming Evolved Client, ktory bol vyhradne pre AMD. Vyskusaj.
-
DeJF
Addict
ale tá amd blbosť nefungujea tak ako shadowplay
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2016, 15:26)
Posledných 7 hier (doslovne) a v každej bol nejaký troll čo trolloval a robil napriek celému tímu, wtf? Bohužial csko trpí na tom že stoji tolko čo stojí, keby cenu nastavili aspoň na 30€ hneď by sa to preriedilo.
škoda
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2016, 15:26)
Posledných 7 hier (doslovne) a v každej bol nejaký troll čo trolloval a robil napriek celému tímu, wtf? Bohužial csko trpí na tom že stoji tolko čo stojí, keby cenu nastavili aspoň na 30€ hneď by sa to preriedilo.