Ako dostat veci od byvaleho ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ako dostat veci od byvaleho ?

Príspevok od používateľa aacid »

hovko napísal:Ja by som hneď volal políciu a všetci by mali na krku krádež/lúpež.
a ako by to dokazal? odvoril im dvere? otvoril. su to jej veci? su.
ked si ja prijdem po svoje veci niekam kde som v minulosti byval, je to kradez?

a hlavne typek co sa vyhraza babe, obtazuje ju, dlzi jej peniaze a nechce jej vratit veci si asi nedovoli zavolat policiu.

totiz jedina vec ktora je ozaj dokazatelna z toho tu vsetko je ze sa jej vyhrazal, urcite su spravy od neho ulozene na facebooku a pokial jej pisal ze ju unesie (mozno aj horsie veci, ale to tu nepisali), tak to uz je padny dovod pre policajtov.
keby aj tu policiu zavolal a oni by prisli, komu myslis ze by uverili? teda samozrejme po precitani si zopar konverzacii.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

Ako dokáže, že sú jej?
Fizli si určite nebudu čítať nejaké facebooky, vidím to na CPZ a potom následne dokazovanie
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

otvoril dvere jej, nie im, nevedel by o nich a ani by ich zjavne dobrovolne nevpustil, takze porusenie domovej slobody ako vysite. v tomto bananistane je dolezite ako moc by to riesil, ci ma znamych, co za cloveka by to riesil na policii..v kazdom pripade nezalezi, ci su tie veci jej, keby to policajti riesili, tak z toho vyjde zle ona.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. týmito násilnými postupmi si koleduje iba o ďalší problém. Áno, môže sa s niekym dohodnúť a počkajú si niekde na neho.. ale kde má ona istotu, že on jej nepripraví rovnaké prekvapenie o pár dní neskôr? Nikdy neviete, kto má akých známych a kto je s kým väčší kamarát......
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Ja sa akurát divim ako podaktori dokazu fantazirovat.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

fakt niekedy nechapem logike tu na fore... ona nema ako dokazat ze veci su jej, on nema ako dokazat ze veci su jeho. ale podla logiky ona z toho vyjde zle...
byvala tam? byvala. to je hadam dokazatelne. to znamena ze tam uplne logicky mala veci a je viac nez pravdepodobne ze tam nejake veci ostali.
a preco by si necitala policia facebook? ved ona kludne moze ist teraz nahlasit obtazovanie, facebookove konverzacie na to uplne postacuju.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

citaj v kontexte a s porozumenim
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

ja by som mu dal nakladacku, aj auto by som mu znicil (viem ake ma a kde parkuje), ale ... bojim sa, ze by potom nieco spravil frajerke, lebo on toho je schopny. Preto touto cestou ist nechcem.

Vyhrazanie sa policiou nepomaha, lebo on si mysli, ze sa z toho vykeca ... ma aj nejake znamosti.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Poziciam si turo temu, lebo ma dost spolocneho s jednym problemom, ktory pretrvava uz dlhsie.
Jedna znama ma priatela, no uz to s nim nezvlada a "snazi sa" s nim rozist. V podstate ona uz je rozidena, len chlap to nedokaze pochopit, stale sa s nou hada a co je horsie, vyhraza sa jej tym, ze si nieco urobi, dokonca ze sa zabije, ak ho necha. Je to o to vaznejsie, ze chlap ma zbrojny preukaz a doma drzi zbran.
Ona je z toho na dne, fakt na dne, nevie, co dalej. Zit s nim uz nechce, no nevie sa preniest cez to jeho psychicke deptanie a vyhrazanie.
Co robit? Da sa mu nejako odobrat zbran? (ked si bude chciet nieco urobit, tak si urobi aj bez nej, ale aby ho nenapadlo nieco horsie) Lebo to, ze takyto labilny clovek urobil psychotesty... mne to normalne nepride.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Môže dať podnet cajtom, ktorí mu zbrane dočasne zhabú a on si bude musieť vybaviť nový psychoposudok. Psychoposudok je akurát otázkou predovšetkým peňazí, takže ich zachvíľu bude mať späť.
Inak by bolo najlepšie mu dať najavo, že samovražda by bola pre neho akože super riešenie, aspoň bude pokoj, macher hneď sklopí hlavu, keď si uvedomí, že vydieraním nič nezmôže.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ak ma tie vyhrazky pisomne, tak s tym moze ist na policiu a mozu mu zadrzat zbrojny preukaz a tym padom aj zbran.
Andi ma ciastocne pravdu, je na posudeni policajta ci to hodi na psychicku sposobilost, ale da sa pouzit aj paragraf 19 zakona o zbraniach a strelive.
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy ... aragraf-19
Konkretne odsedk 2, pismeno f. Tym strati status spolahlivej osoby a ZP mu tak skoro nevratia, ak vobec.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A otázne bude, koľko bude mať nelegálnych zbraní, na ktoré nemá papiere a tým pádom ktoré mu možno nezhabú. A ak, nech sa sám zastrelí.. len aby ho nenapadlo strieľať po iných, napríklad aj po nej.....
Napísať odpoveď