Uz som to spomenul ja, spomeul to aj hovko. To, ze teraz si myslis, ze tie udaje su uplne nepodstatne neznamena, ze nepodstatne budu aj o rok, dva, desatrocie.. Aj teraz to pre niekoho moze byt podstatna informacia, len si to zatial neuvedomujeme.gogo956 napísal:1/takze eshop vie ze som si kupil mixer. Mam sa teraz zacat bat? Preco? Je nelegalne vlastnit mixer?
Alebo existuje nejaka desné mafia ktora ich kradne ludom z bytov? Vyvetlis mi to prosim, lebo fakt tomu nerozumiem
Tvoj pristup je asi ako keby sa ta len tak na ulici niekto zacal pytat co si robil, co si si kupil atd. a ty by si mu hned vsetko zreferoval.
Je velmi vela ludi, ktori sa nechaju lahko ovplyvnit kdeakymi hlupostami. Teraz sme tu mali volby, tak sme vsetci mohli vidiet kolko ludi skoci na kde ake kecy, Silacke slova, klamstva a vymysly. Takze ano, mam pochybnosti o spolocnsoti v ktoej zijem ked vidim vysledky ich zmyslania.gogo956 napísal:2/to ze vlastnim pracku neznamena ze ked mi niekto posle spam na inu pracku do emailu tak budem hned na druhy den utekat do obchodu-co ich budem mat doma dve? alebo rovno desat? Tak to pises ako by ludia /normalni/ mali absenciu zakladnej inteligencie.
To sice spravit moze, ale spamove filtre su casto a) prilis prisne a do spamu hadzu aj to co nemaju b) prilis benevolentne a tak sa ti spam aj tak dostane do schrankygogo956 napísal:/spam si tiez mozes kedykolvek nastavit aby sa ti hned mazal a nemusel si ho citat/
Ale to predsa nie je dovod, aby som este rozsirl mnozinu takychto moznostigogo956 napísal:realita je taka ze sposobov ako zneuzit nieco na ukor ineho je velmi vela a nikdy sa vsetkym moznostiam nevyhnes.
Ale nie je jedno, ak si niekto sadne za pocitac a zobrazi sa mu zoznam ludi s autom nad 100k este aj s adresou, ako ked niekto na ulici vidi drahe auto a vobec netusi kto to je ani kde byva.ephramko napísal:.takze si myslim, ze je uplne jedno, ci uradnicke nadiktujem, ze mam auto za viac ako 100,000 euro, ked to aj tak vsetci vidia...