jukel napísal:Spoiler
Nacho bol predsa v tej búde ktorú sledoval, jediny čo o nom vedel bol predajca zbraní a možno ho sledovali tie dvojičky ale tie by ho asi hned odstrelili. Chucka neznášam už od začiatku, neváži si čo pre neho robí, a byť Jimmy vyseriem sa na neho už po tom ako zistil že ho do HMM neprijali nikdy kvoli nemu. Brat nebrat, sral by som na neho.
Better Call Saul [spoilers]
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Better Call Saul [spoilers]
predsa aj dvojicky boli v tej bude.. ja si myslim, ze uz to bol niekto z Gusovej party. ale chvilu som si myslel, ze azda Mike bude mat na svedomi Hectorov stav (vozik), ze ho postreli nejako nestastne, ale nie smrtelne, to by bola sranda.
Oh, akurat ked sa to rozbehlo, tak konec serie. Chuck si neda pokoja a aj ked ani Saul neni cisty, tak Chuck musi ist proti nemu vzdy. Naopak Saul necha vsetko tak ak ma Chuck nejaky problem.
Old Dirty Bastard napísal:Spoiler
predsa aj dvojicky boli v tej bude.. ja si myslim, ze uz to bol niekto z Gusovej party. ale chvilu som si myslel, ze azda Mike bude mat na svedomi Hectorov stav (vozik), ze ho postreli nejako nestastne, ale nie smrtelne, to by bola sranda.
Spoiler
heh to aj ja tiež, som myslel že "Nacha" obetuje a ten náboj ptm Hectora nejak nešťastne šktrne 
Vsak ale bolo predtym povedane, ze nemoze strielat cez nic, ale priamo inac nema sancu.
Spoiler
z Breaking Bad je jasne, ze ten stary Mexican bude na voziku a bude zvonit. Takze Mike podla mna bude strielat, no netrafi smrtelne.
S nahravkou si zelam, aby to vdaka tomu alobalu nebola dost kvalitna, alebo aby sa to dalo inak zachranit v Saulov prospech
S nahravkou si zelam, aby to vdaka tomu alobalu nebola dost kvalitna, alebo aby sa to dalo inak zachranit v Saulov prospech
Takže môžete si pozrieť prvý diel tretej série. Podľa môjho názoru je to naďalej fajn. Som zvedavý kto sleduje Mike, je to veľmi napínavé.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Veru Mikova dejova linia je zatial najzaujimavejsia..u Saula sa to vlecie cele 
Je na začiatku novej serie dostatočna rekapitulacia predchadzajucej ? Lebo absolutne si ju nepamatam, tak či si ju mam pozriet znova pred začiatkom novej
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nie nie..Mne sa mari, ze nebola absolutne ziadna rekapitulacia 
-
mirak2
Hardcore addict
tato verzia mala (pre mna dostatocny) recap: Better.Call.Saul.S03E01.720p.WEB.x264-FFN
k dielu: stale je to rovnako roztahane a spomalene.
k dielu: stale je to rovnako roztahane a spomalene.
Nj, moc ma tato cast nebavila a dopozeral som to na 2x.
-
Thrash/Death
Star
Ja som to usekol niekde v prvej polovici druhej série, príliš rozťahané, nudné a bez energie.
S03E02: Los Pollos Hermanos & Gus.
Jasne, že je to pomalé, ale aj tak celkom fajn.
Jasne, že je to pomalé, ale aj tak celkom fajn.
Neviem natahuju to jak sopel. Kolko krat sme videli Mika sedet v aute a pozerat dalekohladom. Este ktomu boli tie sceny aj dlhe. Chapem keby to bola prva seria ale 3.
druhy diel skvely, teda hlavne koniec. fakt si neviem predstavit jak sa z tohoto vymota.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Mike je iný pánko, mimo všetkých tých schopností čo má, ešte aj krížovky lúšti perom 
no co, paci sa vam zatial nova seria? prvy diel celkom vopruz, na pomale tempo som zvyknuty, ale to bolo vela aj na mna
ale posledny treti diel bol skvely. len neviem kde chcu napratat cele jeho budovanie kariery, ked stavanie meth labu z breaking bad je na spadnutie
ale moc som nepochopil ten stav kim, ked jej ukazovali tie modely bank.
Zase to bolo fajn, pomalšie ako Breaking Bad, no posledné 2 časti boli fakt dobré. Ja si určite pozriem aj o rok pokračovanie, keď bude.
podľa mňa naopak, začína to byť meh
Neviem či to vôbec sledujú, keď to klesá a výrazne, tak možno ani pokračovanie nebude. Uvidíme.