Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
co hovorite na novy vladimirov singel? ja rap pocuvam len veeeelmi okrajovo, ale toto ma neskutocne berie, kym na prve pocutie ma to az tak neoslovilo, tak som zistil, ze cim viac to pocuvam, tym viac sa mi to paci
Vladimirov hlas je zaujimavy ale nove veci sa mi nepacia
Stale ma bavia stare pesnicky PSH. Napr
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2016, 9:23)
Skoda, ze taketo veci momentalne nejsu k dispozicii...
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2016, 9:23)
Skoda, ze taketo veci momentalne nejsu k dispozicii...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pre-order na Offline od MR hotovy aj s merchom
dufam, ze to bude pecka
MR som pocuval velmi davno a v sucasnosti ma nijako neoslovili... ako keby som mal nejaky odpor k im hlasom...neviem
-
K-u-b-i-a-k
Addict
MR ako celok nie, jedine koho z nich môžem je Delik. Supov hlas ma znervózňuje 
Mne zas Delik uz pride dost doje*** fetom a alkoholom 
Ale mam ich rad, oni boli asi prva taka rapova hudba co som zo Slovenska pocuval a v podstate som na tom rastol, takze od Dema som fical na MR, bol som na koncertoch a tak. Takze album si tiez zrejme kupim. A tesim sa, snippet bol celkom dobry.
Ale mam ich rad, oni boli asi prva taka rapova hudba co som zo Slovenska pocuval a v podstate som na tom rastol, takze od Dema som fical na MR, bol som na koncertoch a tak. Takze album si tiez zrejme kupim. A tesim sa, snippet bol celkom dobry.
Supa je top aj ked asi najlepsie veci ma na featoch 
Po niekoľkých rokoch aj nový album Haf&Beyuz ak by to niekoho zaujímalo
Opice a ananásy
Opice a ananásy
Tak ako hodnotite album Offline od MR? Ja ho nemam, takze poznam iba songy ktore pridavaju na facebook. Nechavam sa prekvapit postupne, zatial su tam celkom slusne veci...som zvedavy na dalsie.
-
guess.whoo
Redeemer
ja si ho idem stale v aute. pocul som ho uz asi 4x cely a celkovo sa mi dost paci. su tam povedzme menej vyrazne veci ale aj uplne šupy ako sme od nich zvyknuti. davam tak 8,5/10
Mne sa na prvy krat tiez zdali songy malo vyrazne...no ked som si ich pustil niekolko krat po sebe a zapocuval sa do textu tak mi pada sanka, zatial pri vsetkom co som pocul. Proste MR postavene na inteligentnych textoch a myslienkach. Zimomriavky...
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2016, 16:34)
No uz druhy den pocuvam cely album doma aj v aute.
Waaat, MR sa posunuli riadne. Na nich som vyrastal/dospieval, pocuval som vsetky albumy od Dema, aj solovky, ich featuringy a kadeco, takze tento album si cenim velmi. Texty dospele, inteligentne, trosku nostalgicke a mierne depresivne. Featuringy tiez sadli super (a to inac nemusim napriklad Spirita). V istych songoch som sa nasiel tak, ze v momentalenj situacii sa mi pocuvaju velmi tazko. Za mna super.
Iba jeden jediny song zatial nemozem uplne vstrebat a to je ten Supov gospel-Duha
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2016, 16:34)
No uz druhy den pocuvam cely album doma aj v aute.
Iba jeden jediny song zatial nemozem uplne vstrebat a to je ten Supov gospel-Duha
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa zase Duha dost paci, feat s Vecom je kool 
-
p4ra
Redeemer
Ja cakam konecne na release na iTunes a uspesne odolavam linkom na Fb. Chcem si to vypocut v celosti. Piratit odmietam. MR su pre mna s KF naj. na Slovensku.
-
guess.whoo
Redeemer
si si to mohol predobjednat normalne cez rukahore shop ako ja..posielaju aj do zahranicia.
-
nejakymarko
Addict
Neviem, ako to to ma Apple prepojene s google music, tipujem, ze konkurenciu velmi nepodporuju, kazdopadne na Google Play uz album je https://play.google.com/store/music/alb ... 5ha5kr6gje
K albumu, az na Bazooka Rock sa mi pacia asi vsetky pesnicky. Niektore viac, ine menej, ale MR opat nesklamala
K albumu, az na Bazooka Rock sa mi pacia asi vsetky pesnicky. Niektore viac, ine menej, ale MR opat nesklamala
-
p4ra
Redeemer
guess.whoo, ja viem, ale nemam tu dobry audio system, na ktorom by som to pustil z CD. A zase ripovat to atd. - no proste cele pohodlie gone. 
nejakymarko, Apple a Google myslim co sa tyka hudby nefunguju, Zase len kadejake transfery a pod. A ja pouzivam iPhone.
EDIT: Tak Apple Music je uz na Android. Ani som nevedel.
nejakymarko, Apple a Google myslim co sa tyka hudby nefunguju, Zase len kadejake transfery a pod. A ja pouzivam iPhone.
EDIT: Tak Apple Music je uz na Android. Ani som nevedel.
Uz to je dostupne aj na iTunes aj na Play.p4ra napísal:Ja cakam konecne na release na iTunes a uspesne odolavam linkom na Fb. Chcem si to vypocut v celosti. Piratit odmietam. MR su pre mna s KF naj. na Slovensku.
borci, co vravite na ? 
-
p4ra
Redeemer
Lub0$, ano, ano. Zakupene a ide dookola. Genialitka.