Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
-
Antihero44
Amateur
-
Antihero44
Amateur
-
petulilienka
Amateur
-
petulilienka
Amateur
xcem ta vidiet ako na mature / statniciach vytiahnes zosit, to skor mat pekne vypracovane vsetky otazky na papieroch a vytiahnut potom tie spravne, ale napr. aj pri takych statniciach sa da niekedy velmi dobre odpisovat by clovek az neverilmmatt89 napísal:ja pouzivam tahaky velmi maaaalokedy, radsej si vytiahnem zosit
jasnacka ze na maturu nepojdem so zositmi, ale na pisomky to nieje zlesundevil napísal:xcem ta vidiet ako na mature / statniciach vytiahnes zosit, to skor mat pekne vypracovane vsetky otazky na papieroch a vytiahnut potom tie spravne, ale napr. aj pri takych statniciach sa da niekedy velmi dobre odpisovat by clovek az neveril
Ked je pisomka necakane, tak pomoze len zosit (najucinnejsi tahak
)dnes nam zo zlosti dala profka pisomku a behala po triede, ja som sa na nu pozeral a akoze som sa hral zo zositom ktory som mal podlozeny pod papierom a potom som si precital co som potreboval.
inak niekedy na lavicu, papierik z ucivom a tak...
ale ten zosit je najlepsi
podla toho aky predmet...
inak niekedy na lavicu, papierik z ucivom a tak...
ale ten zosit je najlepsi
podla toho aky predmet...
-
Maiki
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
drzak
ja robim tahaky na drzaka... bud ceruzkou na cisty papier hore do rohu... a potom na ten papier normalne pisem... a na konci zgumujem....
alebo si vyrobim tahak normalnym pismom na papiere a ked je pisomka alebo skuska, tak narobim kazdy priklad na kazdu stranu, az v tom mam prehlad iba ja a potom volne vyberam papiere z tahakmi a nikto nic nevidi... uz ma aj prichytil a ja som zacal pisat do tahaku nejaku poznamku, akoze toto mi este treba ... a profak na to, ze tento vzorec mi je na hovno... a ja ze som napisal, co ma napadlo, lebo si v tomto nie som celkom isty.... a on ze ho jednoducho neterba... tak nech ho skrtnem...tak som pred nim skrtol a veselo pisal dalej
alebo si vyrobim tahak normalnym pismom na papiere a ked je pisomka alebo skuska, tak narobim kazdy priklad na kazdu stranu, az v tom mam prehlad iba ja a potom volne vyberam papiere z tahakmi a nikto nic nevidi... uz ma aj prichytil a ja som zacal pisat do tahaku nejaku poznamku, akoze toto mi este treba ... a profak na to, ze tento vzorec mi je na hovno... a ja ze som napisal, co ma napadlo, lebo si v tomto nie som celkom isty.... a on ze ho jednoducho neterba... tak nech ho skrtnem...tak som pred nim skrtol a veselo pisal dalej