Odoslané z Note Edge
Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Máte niekto skúsenosti s MTautos v Sučanoch pri Martine? Mám tam vyhliadnutého svojho tátoša 
Odoslané z Note Edge
Odoslané z Note Edge
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
na internete som ziadne negativne skusenosti nenasiel, stalo by to za pokus...
-
lukostrel77
Star
Akym sposobom najazdis tych 150 denne?
Tak ze ešte zabehnem do mesta co je 50km(potom naspet 50km)pracu mam 7km,potom sa vratim a to mam kazdodenne,tak zhanam neake spolahlive auto na kazdonennu jazdu s primeranou spotrebou do 14.000e-15.000e moze to byt kombi nemusi to byt diesel.
cca tak tych 120km denne niekedy 150km nabeham.......
Tak ze ešte zabehnem do mesta co je 50km(potom naspet 50km)pracu mam 7km,potom sa vratim a to mam kazdodenne,tak zhanam neake spolahlive auto na kazdonennu jazdu s primeranou spotrebou do 14.000e-15.000e moze to byt kombi nemusi to byt diesel.
cca tak tych 120km denne niekedy 150km nabeham.......
timco89 - Na MTautos by som si dal velky pozor, skusenost so stacanim kilometrov ma dost velku. Majitelom je isty pan Miroslav, ktory ma bratranca alebo brata Petra, ktory tiez vozi auta a ma svoj autobazar Best. Dokonca bola o tom asi pred rokom reportaz na Markize, skus to pohladat v archive.
Ide o toto auto: http://www.mtautos.sk/ponuka?a%5Bview%5 ... D=10835351
CEnovo by tie kilometre sedeli. Idem tam ale so skusenym co sa v autach vyzna.
Odoslané z Note Edge
CEnovo by tie kilometre sedeli. Idem tam ale so skusenym co sa v autach vyzna.
Odoslané z Note Edge
Cenovo by ti tie kilometre sedeli? Vsak to je samozrejme, nebude predsa predavat za taku cenu auto co bude mat 30 tisic alebo take co bude mat 475 tisic. Ale tymto netvrdim, ze ide o stocene auto. Zhodou okolnosti som tomuto MTautos pisal v zime dva maily. Jeden bol mail bol napisany 8. januara a islo o vozidlo Passat o ktore mal zaujem kamarat, ale moc sa mi nepozdavalo a chcel som dat cez znameho preklepnut historiu v servise Galimex Martin co je vlastne znackova predajna VW. Tak som napisal slusny mail a opytal sa na to, ci je mozne poslat VIN cislo. Odpoved som nedostal ziadnu. Potom som 11. januara napisal z ineho mailu spravu na prve auto, ktore som tam nasiel, bolo to dake Mondeo a spytal som sa, ze ci je mozna skusobna jazda. Odpoved na tento mail dosla behom asi dvoch hodin. Kedze pouziva Gmail, tak predpokladam, ze to ma v mobile. Ucet z ktoreho som pisal prvy mail ohladom VIN cisla je funkcny, maily na Gmail odtial chodia v pohode a nie je v ziadnom blackliste. Na zaklade toho som si utvoril nazor som, cim sa vlastne potvrdilo to co som o nom pocul a co bolo aj na Markize - mail s poziadavkou o VIN cislo bez odpovede, mail o skusobnu jasnu s odpovedou ihned. Do servisu mozes ist kludne s clovekom, ktory sa do aut vyzna. Mozno ti povie, ze auto vyzera dobre, ze je ciste, ze ma dobry zvuk, ale ak na takej Kii stiahli 80 tisic kilometrov, tak to je aj dost, pretoze to nie je Mercedes S350 CDI pri ktorom by si 80 tisic ani nepocitil.
Preto by som ti odporucal, skus mu napisat, ze ci je auto u neho v bazare, ze ci je mozne ho pozriet, skusobna jazda a ked odpise, tak si vypytaj VIN cislo. Urcite sa tu najde niekto na fore kto ti dokaze preverit historiu podla VIN cisla, dokazes si to pohladat na nete mozno aj sam a ked nie tu, tak su Kia fora na ktorych ti tu historiu niekto zisti.
Preto by som ti odporucal, skus mu napisat, ze ci je auto u neho v bazare, ze ci je mozne ho pozriet, skusobna jazda a ked odpise, tak si vypytaj VIN cislo. Urcite sa tu najde niekto na fore kto ti dokaze preverit historiu podla VIN cisla, dokazes si to pohladat na nete mozno aj sam a ked nie tu, tak su Kia fora na ktorych ti tu historiu niekto zisti.
Mne tiež odpovedal pán ihneď. Skúsim zajtra cez deň popýtať VIN číslo a či odpovie.
Odoslané z Note Edge
Odoslané z Note Edge
Ale napis mu surovo, ze by si ho rad poprosil o VIN cislo, pretoze by si si rad dal overit historiu vozidla. V najhorsom ti do tych Sucian zbehnem cez tyzden a odfotim ti VIN cislo toho auta, ak tam stoji.
Napíšem mu zajtra. Chcem tam ísť v stredu pravdepodobne
Odoslané z Note Edge
Odoslané z Note Edge
-
Fabo
Hardcore addict
Pani co saskujete, sak tam je SPZ aj VIN vo fotkach.
Fabo - To mas pravdu, ze tam je. Ale skus ho sem napisat teda 
Ja som ho v ínzeráte nenašiel
To cislo vin je necitatelne. Aspon ja ho nedokazem podla tej fotky precitat.
Viete kde sa podľa špz alebo vin-ka dá zistiť info o aute? Na ko.sk som zatiaľ žiadne auto tak nenašiel
-
RATZINGER666
Darca
seka, stkonline
Skúšal som, ale podľa špz nenájde nič.
-
RATZINGER666
Darca
skus pozriet cez poistovne stare ecv a potom podla nich
-
guess.whoo
Redeemer
ja som tam kupil stocene mondeo pred rokom aj pol. predavajuci mi nepovedal ani o zlej spojke (na tom som prisiel na druhy den) a tiez den po kupe zacalo hadzat nudzak. neodporucam od nich nic brat
Myslis tie Sučany?
Snazil som sa googlit o tej reportazii v televizii, bolo to niekedy mozno na jesen. Ale nenasiel som to. Mozno to nebolo na Markize, ale na Jojke. Skusim sa spytat este kamarata na to, mozno si spomenie, pretoze on mi vravel o tom, ked sme stretli majitela bazaru na kave aj s clovek, ktory vozi burane auta do Autoallesu v Trusalovej (kusok za Sucanmi smer Mikulas), ja som si to potom pozeral v archive na webe.