Samsung Galaxy S7 - ochranne sklo
Samsung Galaxy S7 - ochranne sklo
Mam Galaxy S7, normalnu verziu, nie Edge. Chcel by som tam kupit ochranne sklo, no len ked som sa pozeral, tak je kopa vyrobcov a mnohe maju zle recenzie, vraj niekde sklo pretrca, ine zakryva svetelny senzor atd. Problem je aj v tom, ze boky displeja su trosicku zaoblene a preto by asi aj to sklo malo byt zaoblene. Mate niekto skusenost so sklom, ktore tam bude pasovat ako uliate? Alebo radsej ist len do folie kvoli zahnutiu displeja?
Re: Samsung Galaxy S7 - ochranne sklo
Mám Note 4 ktorý má tiež zaoblený displej a sklo mi nedolieha až na koniec. Kamarát má taký istý a sklá se si kupovali rovnaké a jemu to penke dolieha. Možno záleží od kusu. Daj si pozor nech ti nezakrýva prednú kameru, nakoľko má širokouhlý záber, a kraj fotografie je potom rozmazaný.
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tiez zhanam sklo na sgs7 obycajnu verziu
a zatial som nebol uspesny, uz som vyskusal 3 roznych vyrobcov
bud je sklo uplne male (nie je prekryty cely LCD po stranach)
alebo je prekryty az ku hrane (ale vdaka tomu ze nie je zaoblene, tak pri koncoch je odlepene)
a zatial som nebol uspesny, uz som vyskusal 3 roznych vyrobcov
bud je sklo uplne male (nie je prekryty cely LCD po stranach)
alebo je prekryty az ku hrane (ale vdaka tomu ze nie je zaoblene, tak pri koncoch je odlepene)
Orange mal skla, ale nie su v ponuke. Zatial som nic rozumne nenasiel a eBay s Aliexpressom zatial obchadzam.