Som, osobne poznm zenu, c sla na interupciu.strapaty napísal:Ano mam.-mylel som ze si chlap
nevymyslaj si definicie a drzs sa aspon tych, co ustanovila tvoja vlstna cirkev.strapaty napísal:"Clovek, ktory sa zucastnuje krestnkych obradov patri do cirkvy" cirkev je spolocenstvo krestanov ...je to spolocenstvo zalozene na jednote s bohom .. vonkajsei perjavy su druhorade a skoro nepodstatne...
Nbozenstvo nie je o superkrestanskom ubermenshovy, ktory by splnal tvoju definiciu, je to o ludoch v cirkvi, veriacih, a vstekych, ktory na ostnych posobia pod vplivom naboznetva. A nezalezi ci je prave...
Mozem uznatze je na urobni fylozofie.strapaty napísal:nesuhlasim s tebou ... teologia nie je exaktna veda(aj ked je veda) ale rozhodne nepatri do fantasty....
nevymslaj si vlastne definicie, pred tym ako pouzijes cudzi termit, tak si aspon vygoogli k nemu obrazok.strapaty napísal:autority som myslel ludi ktory objavili matemiticke zakony ..
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2016, 20:16)
Ocakavana reakcia, od niekoho, kto nema argumenty...Bobala napísal:Paneboze tolko sraciek na jednom mieste clovek asi tak lahko na citanie nenajde. Nicim nepodlezene, nic nedokazujuce materialisticke zvasty sucasnych ateistov, ktori sa z bohvie akych dovodov pasovali na rytierov kritickeho myslenia, ktori nepodliehaju ziadnej ideologii a su myslienkovo oslobodeni od obmedzujucih predstav skutocnosti. Idem si dat kinedril zeby som si neogrcal klavesnicu