Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Nymphested napísal:tak.. uz nechapem ako ich to stale moze bavit .. stale ten isty clovek, .. este aj foto do toho zaplietli.. aby nestala "rec" tak si to museli umocnit na druhu... a ta fotka posluzi perfektne. uz vidim tie odpovede na tu fotku.... :?
ano, to je aj môj názor, reči sú iná vec, každý má svoj nick a je veľkým hrdinom, aj steve20 ale aj ostatný. ale neviem keby bol taký hrdina test keby sa zjavila na warez fóre jeho fotka a každý by vedel o koho ide, také niečo ako BSA ti nič nehovorí ???
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Capone_SVK napísal:JE DOSŤ NEETiCKÉ DÁVAŤ NA NET NiEKOHO FOTKU, AK SA NEPAMETÁTE, TAK SA BAVíME O JEHO REČiACH A NiE O TOM AKO VYZERÁ, A MiMOCHODOM SME VO SVETE WAREZU, A TU JE BEZPEČNOSŤ PRVORADÁ ! ! ! STE AKO MALÉ DETi ! ! !
Ak si si nevsimol, tak warez na tomto fore ma uz svoje dni spocitane. Takze tie tvoje nazory si nechaj pre seba, pokial nemas co povedat k veci, tak bud tisko a chod za kamaratom nevermindom!
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

test napísal:Ak si si nevsimol, tak warez na tomto fore ma uz svoje dni spocitane. Takze tie tvoje nazory si nechaj pre seba, pokial nemas co povedat k veci, tak bud tisko a chod za kamaratom nevermindom!
Vidím tvoj vek, tak radšej by si mal prestať vyskakovať, a zobrať to tak ako to je ! ! ! tebe by sa tiež nepáčilo, keby dal niekto na net tvoju fotku, viem, že steve20 a jeho reči... no čo budem písať sú to blbosti, ale on aspoň nebol to čo si ty ! ! ! malé decko, ktoré dáva na fórum jeho fotku, aby stúplo v očiach ľudí a bolo brané do kolektívu.... lebo ak si zabudol mi už kolektív sme.....hojko.com......takže je to z tvojej strane čin decka, som od teba iba o 2 roky starší ale mám viac rozumu ako ty, a za svojím si stojím.
Citujem : pokial nemas co povedat k veci, tak bud tisko a chod za kamaratom nevermindom! to si na omyle, mám čo k tomu povedať hovorím LOCK ! ! ! a k nevermindovi, on je kamoš, poznám ho len 2 - 3 dni, ale mám si s ním povedať viac ako s tebou, brať si ho do úst keď je v base a nemôže reagovať je trocha detinské. podľa mňa si horší ako steve20, keď som s ním písal cez hamachi tak bol celkom fajn.

Ktomu stevemu20 je to podobný prípad ako Les, či nevermind : UROBiLi STE Si Z NiCH FACKOVACíCH PANÁKOV, AK NiEČO NAPíSALi MUSELi STE HNEĎ REAGOVAŤ, ZOSMiEŠTNiŤ ICH, V LESOVOM PRÍPADE AJ POURÁŽAŤ ( aj keď viem, že budete kontrovať v tom duchu, že on píše o Slovensku to a tom, ale vy nie ste o nič lepší lebo sa snažíte ho tromfnúť niečím väčším )

test prvé čo spravím je, že ťa dám do IGNORE LiSTU ! ! ! a prečítaj si tretiu vetu v mojom podpise, dnes si to ty ! ! !
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

Vy ste jak......Kurna tak je nas tu len pár takych mladych 14-16,stažujete sa,ze sa nas starsi narespektuju,narazaju na nas vek a nakoniec sa zacnete hadat medzi sebou.No bodaj by si o vas potom starsi nemysleli..... :?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Janky napísal:Vy ste jak......Kurna tak je nas tu len pár takych mladych 14-16,stažujete sa,ze sa nas starsi narespektuju,narazaju na nas vek a nakoniec sa zacnete hadat medzi sebou.No bodaj by si o vas potom starsi nemysleli..... :?
Prečítaj si stranu predtým a toto čo je nad tvojím príspevkom, je podľa mňa chyba dávať na fórum foto steveho20, nemyslíš ??? a mne je ukradnuté, kto si čo o mne myslí, asi tak by som to vyjadril :roll:
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

Janky napísal:Vy ste jak......Kurna tak je nas tu len pár takych mladych 14-16,stažujete sa,ze sa nas starsi narespektuju,narazaju na nas vek a nakoniec sa zacnete hadat medzi sebou.No bodaj by si o vas potom starsi nemysleli..... :?
Pisem tu niekde o tom Stevovi???Ja pisem o vas dvox,ze sa hadate.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Janky napísal:Pisem tu niekde o tom Stevovi???Ja pisem o vas dvox,ze sa hadate.
ja sa nehádam, len nesúhlasím s tým, čo robí, keby som sa s ním hádal, použijem vulgarizmy a som v base :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Capone_SVK, ked budes moderator alebo admin, tak to potom budes moct zamknut.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

MS FRANKY napísal:no a čo vyzera normalne jak stvoky ludí..
presne tak,... normalny xalan,... mozno pisal bludy, ale tak kazdy ma velke reci ked sa citi anonymne,....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Traktorista napísal:presne tak,... normalny xalan,... mozno pisal bludy, ale tak kazdy ma velke reci ked sa citi anonymne,....
Ale je rozdiel mate velke reci a pisat sprostoti co ti nezozeru ani ludia co sa v danej obasti nevyznaju!!!
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Capone uz nieco rob s tym komplexom superhrdinu ktorym trpis. neviem preco ale stale sa postavis na stranu nejakeho "fackovacieho panaka" a casto mam pocit ze bez toho aby si si danu diskusiu precital.
to iste bolo s nevermindom. normalna diskusia a ty si z toho urobil tragediu preco si z neho robime srandu. prestan to tu brat tak vazne...
a este raz ti odporucam precitat -> http://games.tiscali.cz/temp3/primitivove.pdf
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

hojko napísal:Ale je rozdiel mate velke reci a pisat sprostoti co ti nezozeru ani ludia co sa v danej obasti nevyznaju!!!
tak jo, xalan sa nema kde realizovat tak pise do diskusnych for,...
ale uvedomte si ze na slovensku to je uplne zvycajne,...
ja mam dost osobnych skusenosti pri obxodovani z neserioznostou,.... uz si pomaly zacinam typickeho slovaka predstavovat ako neseriozneho cloveka s velkym recami ktore su bludy,...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

k tejto téme už naozaj iba tolko:
2Test: Naozaj nemám rád takéto spoločenské hry typu CHYTE ZLODEJA! Neviem vzhľadom na tvoj vek si asi nezažil ked ta niekto nenávidel a poštval ( v tomto prípade ste sa poštvali sami ) proti tebe kopu ludí je to neseriózne a sprosté ale však uvidíš život ti vráti kopanec..
2Traktorista: A už vidím ako každý vráví že aký je to ufóń
2Posmievači: Uploadnite sem svoju fotku a zasmejeme sa..
2Capone_SVK: Súhlas toto je vec čisto medzi administrátormy fóra.. A nikto nemá právo sa do toho miešať bo je potom další z radu pomievačov...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

capone > to akoze teraz mame steveho este kryt pred BSA alebo ako si to myslel? Spachal nejeden trestny cin, takze neviem preco by nemal byt nalezite potrestany, ako kazdy iny clovek.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

test napísal:Ak si si nevsimol, tak warez na tomto fore ma uz svoje dni spocitane. Takze tie tvoje nazory si nechaj pre seba, pokial nemas co povedat k veci, tak bud tisko a chod za kamaratom nevermindom!
Nechcem zase vypotit blbost ale co proti mne? Stale mas komplexi? Preco ma tam pleties? ked ja dam niekoho citovat tak to uz sa vam miesam do rozhovoru ale ked vy mna spominate aj tam kde netreba je vsetko ok a admini/modovia toleruju :?
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa steve20 »

t0m4s3 napísal:capone > to akoze teraz mame steveho este kryt pred BSA alebo ako si to myslel? Spachal nejeden trestny cin, takze neviem preco by nemal byt nalezite potrestany, ako kazdy iny clovek.
TOMASE z tvojho FTPCKA mam celu galeriu fotiek si SKAREDY JAK QUASIMODO, mam vlastne fotky vsetkych vas TROSIEK, ODPADU a SPODINY z hojka.com...vsetci ste trtkovia akych svet nevidel, skoda ze vas nevidia vasi USERI, ste ubohi panici, ktori cely den cumia do bedne :lol: na toto sa endalo nereagovat, ste chudaci, a este vsetci do jedneho skaredi :D tu mate fotku z hry ktoru uz maju vsetci "moji ludia" :lol:
Prílohy
NFS MW3 BE.JPG
NFS MW3 BE.JPG (110.53 KiB) 1117 zobrazení
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

podla seba sudim teba ci ako? btw ja niesom "tvoj clovek"...
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

steve20 napísal:TOMASE z tvojho FTPCKA mam celu galeriu fotiek si SKAREDY JAK QUASIMODO, mam vlastne fotky vsetkych vas TROSIEK, ODPADU a SPODINY z hojka.com...vsetci ste trtkovia akych svet nevidel, skoda ze vas nevidia vasi USERI, ste ubohi panici, ktori cely den cumia do bedne :lol: na toto sa endalo nereagovat, ste chudaci, a este vsetci do jedneho skaredi :D tu mate fotku z hry ktoru uz maju vsetci "moji ludia" :lol:
ako o co ti ide?
vobec nezalezi ako clovek vyzera ale aky je, mozno su taky ako pises, ale sa aspon vyznaju a nepisu pi*ov*** od veci, nejednemu cloveku pomohli....
fink2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fink2 »

ten steve 20 to je nejaky mudry clovek nie??? :?:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Steve20 len tolko, ze quasimodo aj ked bol skaredy tak pre lasku zomrel a mal velke srdce, asi pises ze je skaredy lebo neni tvoj typ :oops: alebo co, a ked ho ma baba rada tak preco nie?
Zamknuté