ano, to je aj môj názor, reči sú iná vec, každý má svoj nick a je veľkým hrdinom, aj steve20 ale aj ostatný. ale neviem keby bol taký hrdina test keby sa zjavila na warez fóre jeho fotka a každý by vedel o koho ide, také niečo ako BSA ti nič nehovorí ???Nymphested napísal:tak.. uz nechapem ako ich to stale moze bavit .. stale ten isty clovek, .. este aj foto do toho zaplietli.. aby nestala "rec" tak si to museli umocnit na druhu... a ta fotka posluzi perfektne. uz vidim tie odpovede na tu fotku....
Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak si si nevsimol, tak warez na tomto fore ma uz svoje dni spocitane. Takze tie tvoje nazory si nechaj pre seba, pokial nemas co povedat k veci, tak bud tisko a chod za kamaratom nevermindom!Capone_SVK napísal:JE DOSŤ NEETiCKÉ DÁVAŤ NA NET NiEKOHO FOTKU, AK SA NEPAMETÁTE, TAK SA BAVíME O JEHO REČiACH A NiE O TOM AKO VYZERÁ, A MiMOCHODOM SME VO SVETE WAREZU, A TU JE BEZPEČNOSŤ PRVORADÁ ! ! ! STE AKO MALÉ DETi ! ! !
-
r3sp3ct
Light Professional
Vidím tvoj vek, tak radšej by si mal prestať vyskakovať, a zobrať to tak ako to je ! ! ! tebe by sa tiež nepáčilo, keby dal niekto na net tvoju fotku, viem, že steve20 a jeho reči... no čo budem písať sú to blbosti, ale on aspoň nebol to čo si ty ! ! ! malé decko, ktoré dáva na fórum jeho fotku, aby stúplo v očiach ľudí a bolo brané do kolektívu.... lebo ak si zabudol mi už kolektív sme.....hojko.com......takže je to z tvojej strane čin decka, som od teba iba o 2 roky starší ale mám viac rozumu ako ty, a za svojím si stojím.test napísal:Ak si si nevsimol, tak warez na tomto fore ma uz svoje dni spocitane. Takze tie tvoje nazory si nechaj pre seba, pokial nemas co povedat k veci, tak bud tisko a chod za kamaratom nevermindom!
Citujem : pokial nemas co povedat k veci, tak bud tisko a chod za kamaratom nevermindom! to si na omyle, mám čo k tomu povedať hovorím LOCK ! ! ! a k nevermindovi, on je kamoš, poznám ho len 2 - 3 dni, ale mám si s ním povedať viac ako s tebou, brať si ho do úst keď je v base a nemôže reagovať je trocha detinské. podľa mňa si horší ako steve20, keď som s ním písal cez hamachi tak bol celkom fajn.
Ktomu stevemu20 je to podobný prípad ako Les, či nevermind : UROBiLi STE Si Z NiCH FACKOVACíCH PANÁKOV, AK NiEČO NAPíSALi MUSELi STE HNEĎ REAGOVAŤ, ZOSMiEŠTNiŤ ICH, V LESOVOM PRÍPADE AJ POURÁŽAŤ ( aj keď viem, že budete kontrovať v tom duchu, že on píše o Slovensku to a tom, ale vy nie ste o nič lepší lebo sa snažíte ho tromfnúť niečím väčším )
test prvé čo spravím je, že ťa dám do IGNORE LiSTU ! ! ! a prečítaj si tretiu vetu v mojom podpise, dnes si to ty ! ! !
-
r3sp3ct
Light Professional
Prečítaj si stranu predtým a toto čo je nad tvojím príspevkom, je podľa mňa chyba dávať na fórum foto steveho20, nemyslíš ??? a mne je ukradnuté, kto si čo o mne myslí, asi tak by som to vyjadrilJanky napísal:Vy ste jak......Kurna tak je nas tu len pár takych mladych 14-16,stažujete sa,ze sa nas starsi narespektuju,narazaju na nas vek a nakoniec sa zacnete hadat medzi sebou.No bodaj by si o vas potom starsi nemysleli.....
-
Traktorista
Guru
-
mastermind
VIP
Capone uz nieco rob s tym komplexom superhrdinu ktorym trpis. neviem preco ale stale sa postavis na stranu nejakeho "fackovacieho panaka" a casto mam pocit ze bez toho aby si si danu diskusiu precital.
to iste bolo s nevermindom. normalna diskusia a ty si z toho urobil tragediu preco si z neho robime srandu. prestan to tu brat tak vazne...
a este raz ti odporucam precitat -> http://games.tiscali.cz/temp3/primitivove.pdf
to iste bolo s nevermindom. normalna diskusia a ty si z toho urobil tragediu preco si z neho robime srandu. prestan to tu brat tak vazne...
a este raz ti odporucam precitat -> http://games.tiscali.cz/temp3/primitivove.pdf
-
Traktorista
Guru
tak jo, xalan sa nema kde realizovat tak pise do diskusnych for,...hojko napísal:Ale je rozdiel mate velke reci a pisat sprostoti co ti nezozeru ani ludia co sa v danej obasti nevyznaju!!!
ale uvedomte si ze na slovensku to je uplne zvycajne,...
ja mam dost osobnych skusenosti pri obxodovani z neserioznostou,.... uz si pomaly zacinam typickeho slovaka predstavovat ako neseriozneho cloveka s velkym recami ktore su bludy,...
k tejto téme už naozaj iba tolko:
2Test: Naozaj nemám rád takéto spoločenské hry typu CHYTE ZLODEJA! Neviem vzhľadom na tvoj vek si asi nezažil ked ta niekto nenávidel a poštval ( v tomto prípade ste sa poštvali sami ) proti tebe kopu ludí je to neseriózne a sprosté ale však uvidíš život ti vráti kopanec..
2Traktorista: A už vidím ako každý vráví že aký je to ufóń
2Posmievači: Uploadnite sem svoju fotku a zasmejeme sa..
2Capone_SVK: Súhlas toto je vec čisto medzi administrátormy fóra.. A nikto nemá právo sa do toho miešať bo je potom další z radu pomievačov...
2Test: Naozaj nemám rád takéto spoločenské hry typu CHYTE ZLODEJA! Neviem vzhľadom na tvoj vek si asi nezažil ked ta niekto nenávidel a poštval ( v tomto prípade ste sa poštvali sami ) proti tebe kopu ludí je to neseriózne a sprosté ale však uvidíš život ti vráti kopanec..
2Traktorista: A už vidím ako každý vráví že aký je to ufóń
2Posmievači: Uploadnite sem svoju fotku a zasmejeme sa..
2Capone_SVK: Súhlas toto je vec čisto medzi administrátormy fóra.. A nikto nemá právo sa do toho miešať bo je potom další z radu pomievačov...
-
fuCKYou
Medium Professional
Nechcem zase vypotit blbost ale co proti mne? Stale mas komplexi? Preco ma tam pleties? ked ja dam niekoho citovat tak to uz sa vam miesam do rozhovoru ale ked vy mna spominate aj tam kde netreba je vsetko ok a admini/modovia tolerujutest napísal:Ak si si nevsimol, tak warez na tomto fore ma uz svoje dni spocitane. Takze tie tvoje nazory si nechaj pre seba, pokial nemas co povedat k veci, tak bud tisko a chod za kamaratom nevermindom!
TOMASE z tvojho FTPCKA mam celu galeriu fotiek si SKAREDY JAK QUASIMODO, mam vlastne fotky vsetkych vas TROSIEK, ODPADU a SPODINY z hojka.com...vsetci ste trtkovia akych svet nevidel, skoda ze vas nevidia vasi USERI, ste ubohi panici, ktori cely den cumia do bednet0m4s3 napísal:capone > to akoze teraz mame steveho este kryt pred BSA alebo ako si to myslel? Spachal nejeden trestny cin, takze neviem preco by nemal byt nalezite potrestany, ako kazdy iny clovek.
- Prílohy
-
- NFS MW3 BE.JPG (110.53 KiB) 1123 zobrazení
-
scarpo
Medium Star
ako o co ti ide?steve20 napísal:TOMASE z tvojho FTPCKA mam celu galeriu fotiek si SKAREDY JAK QUASIMODO, mam vlastne fotky vsetkych vas TROSIEK, ODPADU a SPODINY z hojka.com...vsetci ste trtkovia akych svet nevidel, skoda ze vas nevidia vasi USERI, ste ubohi panici, ktori cely den cumia do bednena toto sa endalo nereagovat, ste chudaci, a este vsetci do jedneho skaredi
tu mate fotku z hry ktoru uz maju vsetci "moji ludia"
vobec nezalezi ako clovek vyzera ale aky je, mozno su taky ako pises, ale sa aspon vyznaju a nepisu pi*ov*** od veci, nejednemu cloveku pomohli....