Samsung Galaxy S4 - problém so zapnutím
Samsung Galaxy S4 - problém so zapnutím
Čaute, potreboval by som pomôcť so Samsung Galaxy S4. Pred pár dnami sa mi z ničoho nič vypol a nešiel zapnúť. Keď som držal power button tak telefón sa nezapol, iba keď som vybral a vložil baterku a aj to na pár sekúnd a zobrazilo sa iba logo Samsung Galaxy S4 a vypol sa. Dnes som si zohnal druhú baterku. Najprv mi robilo to isté no neskôr sa zapol a normálne išiel. Ale teraz mi zasa spravilo to isté čo pred pár dnami. Vypol sa sám od seba a "spustiť" ide iba tak, že vyberiem a vložím naspäť baterku. A aj to sa zobrazí logo Samsung Galaxy S4 na pár sekúnd a vypne sa. Vedeli by ste mi prosím Vás pomôcť s týmto problémom? Ďakujem veľmi pekne za rady a pomoc 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Galaxy S4 - problém so zapnutím
skus ho restartnut do povodnych nastaveni.ak nepomoze skus este flashnut inu romku. ak nepomoze hod ho o zem 
Reštart do pôvodných nastavení pomocou držania tých troch tlačítok? To mi nejde keďže na pár sekúnd mi naskočí to logo a potom sa vypne.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Asi doska...
-
typek61
Darca
logo aj mne naskoci, drz pokial ti nenahodi recovery mod
Nefunguje. Nič sa nestane, čierna obrazovka.
-
bb5unlock
Light Professional
ak sa ti telefon zapne hned po vlozeni baterky tak mas niekde skrat k zapinaciemu tlac. (alebo zle tlac.)
preto ti telefon nemusi ist zapnut,alebo sa ti moze aj sam od seba vypnut (kedykolvek) ak sa ti ho nahodou podari zapnut
preto ti telefon nemusi ist zapnut,alebo sa ti moze aj sam od seba vypnut (kedykolvek) ak sa ti ho nahodou podari zapnut
No už sa nezapína sám od seba po vložení baterky. A presne hento sa mi stalo že keď sa mi ho podarilo zapnúť tak sa sám od seba vypol.