A povies nam aj preco by to nemalo byt normalne? Ked s niekym mesiac chodis, tak predpokladam, ze uz par tyzdnov predtym ste sa poznali a pokial nemas 14 a pol roka, tak nevidim jediny dovod preco cakat pol roka na sex. Sex je prirodzena vec rovnako ako bozky, objatia a podobne vztahove zalezitosti. Pokial sa niekto planuje tyrat abstinenciou, prosim, ale skor to nie je normalne.Rádio napísal:Vy ostatný čo pretiahnete svoju mesačnú priateľku ste ako zvieratá a neviete kontrolovať svoje pudy... šukať s hockým šukať a šukať to je také moderné. Smutné.
Bez sexu 5rokov
Re: Bez sexu 5rokov
Ty voďo, 5 rokov to je fest dlhá doba bez sexu pokiaľ máte spolu normálny vzťah
. Akože osobne si to nedokážem ani predstaviť... Doteraz ti do nevadilo? Neriešil si to? Akože podľa mňa ti to už po pol roku muselo prísť divné, že dačo nie je v poriadku, preto sa čudujem, že si to vydržal 5 rokov. A všetko ostatné je v úplnom poriadku?
Mám jednu podobnú skúsenosť, avšak celé sa to vyvinulo úplne odlišne ako v tvojom prípade. Spoznal som sa s jedným dievčaťom asi tak 3 roky dozadu, vtedy to bola frajerkina kamoška, takže nejak som ju neriešil. Bola fajn, celkom zábavná... skrátka normálna pekná babizňa. V tých časoch chalanov neriešila a na otázku prečo, som dostal od frajerky odpoveď, že je jednoducho náročná. Okey, tým to haslo...
. Pred nejakým časom sme na seba náhodou natrafili a tak sme spolu začali chodiť von, najskôr kino, nejaké čajíky v meste, prechádzky... taká klasika, ako keď sa začína niečo rysovať. Rozumeli sme si a tak sme začali spolu chodiť. Od začiatku som ale cítil, že niečo nehrá, niečo nebolo v poriadku. Bola s ňou zábava, vedeli sme fajn pokecať, rozumeli sme si, no chýbala mi taká tá ženská nežnosť z jej strany, skrátka som mal pocit, že je veľmi chladná. Raz večer, keď sme boli na rande padla reč na prvé lásky a všetko okolo nich. Ostal som veľmi prekvapený, keď mi povedala, že ona chalana vlastne ešte ani nemala, nikdy s nikým nechodila a ani nebola nikdy zaľúbená. A to má 21 rokov. Popravde zostal som trošku zaskočený, že ako je možné, že tak pekná a v pohode baba nikdy s nikým neriešila... Ale nechal som to plávať. Po nejakom čase robila u seba doma párty, kamoši, chlast, zábava... klasická párty proste. Samozrejme zostal som na noc... Keď sa dožúrovalo šli sme spolu do postele, začali bozkávačky, šmátračky atď... z mojej strany. Z jej strany bolo cítiť, že absolutne nevie čo má robiť. Akože dosť ma to zarazilo, šli sme teda na to pomaly. A páni poviem vám, nie nadarmo sa hovorí nešikovným "Držíš to jak panna kkt"
. Ona by sa mi bola oddala, ale skrátka to nešlo, proste nemohol som pretiahnuť 21 ročnú babu, ktorá v živote nemala sex... A tak som to v ten večer zabalil s tým, že ak to má prísť, príde to inokedy... Vzťah sa vyvíjal ale úplne napixu, tá jej chladnosť a odmeranosť mi začala vadiť čoraz viac až som sa nakoniec rozhodol, že ju nechám plávať a pôjdem ďalej.
Čo som tým chcel povedať? Že skrátka sú typy žien, ktoré aj napriek tomu ako vyzerajú a aký vedú životný štýl, žiadne sexuálne skúsenosti nemajú. Buď sa boja alebo len nemali príležitosť "s tým pravým". A ďalšia kategórie sú silno veriace dievčatá
ktoré si svoju pipinku strážia lepšie, než je strážený Biely dom... Neviem, pokiaľ ľúbiš sex a chceš si pravidelne zapichať bude to problém, to je v tej babe, tak je nastavená. Čiže buď sa ti podarí nejak urobiť ten sex atraktívny pre ňu, alebo je to v háji a síce si budete rozumieť, ale vták ti zostane na ocot...
Mám jednu podobnú skúsenosť, avšak celé sa to vyvinulo úplne odlišne ako v tvojom prípade. Spoznal som sa s jedným dievčaťom asi tak 3 roky dozadu, vtedy to bola frajerkina kamoška, takže nejak som ju neriešil. Bola fajn, celkom zábavná... skrátka normálna pekná babizňa. V tých časoch chalanov neriešila a na otázku prečo, som dostal od frajerky odpoveď, že je jednoducho náročná. Okey, tým to haslo...
Čo som tým chcel povedať? Že skrátka sú typy žien, ktoré aj napriek tomu ako vyzerajú a aký vedú životný štýl, žiadne sexuálne skúsenosti nemajú. Buď sa boja alebo len nemali príležitosť "s tým pravým". A ďalšia kategórie sú silno veriace dievčatá
-
Maxpayne
Light Professional
Mozno je to chlap, preoperovany za zenu ale dole to nema spravené 
mam kamarata ktory sa s priatelkou rozisiel cca po 7 rokoch, pretoze proste o sex nemala zaujem. ale aj ona mu aspon raz za cas dala. byt spolu 5 rokov a nemat ani raz sex je ozaj extrem. ale nesuhlasim tuto s vacsinovym nazorom ze sa na nu hned vyje***.
sex je prirodzena vec a pokial ho niekto nechce, niekde je problem. treba zistit co je to za problem. je mozne ze je asexualna, ale to by ti hadam povedala, pokial niekto vie ze nechce sex, tak to nebude pred partnerom tajit a vyhovarat sa, aky by to malo zmysel?
skor si myslim ze ona rata s tym ze niekedy sex mat budete, akurat sa niecoho boji. mozno ma z minulosti zle skusenosti, mozno ju ozaj niekto znasilnil, mozno bola v detstve tyrana.
ja by som sa s nou na tvojom mieste normalne porozpraval, povedal jej ze proste chces vediet pravdu, nekrical na nu, nenadaval, nic nepozadoval, len sa s nou rozpraval. vysvetli jej ze ty mas urcite potreby, ze na nu nechces nijak tlacit, ale 5 rokov je 5 rokov a ty z toho zacinas byt frustrovany.
proste najprv zisti pravdu az potom sa rozhoduj co spravis.
mimochodom ten moj kamarat sa uz tiez zmieroval s tym ze tak bude zit do konca zivota, ze nebude mat deti. ale proste mal ju rad. nakoniec zacal tr*kat s kolegynou a zistil ze s nou mu je lepsie.
sex je prirodzena vec a pokial ho niekto nechce, niekde je problem. treba zistit co je to za problem. je mozne ze je asexualna, ale to by ti hadam povedala, pokial niekto vie ze nechce sex, tak to nebude pred partnerom tajit a vyhovarat sa, aky by to malo zmysel?
skor si myslim ze ona rata s tym ze niekedy sex mat budete, akurat sa niecoho boji. mozno ma z minulosti zle skusenosti, mozno ju ozaj niekto znasilnil, mozno bola v detstve tyrana.
ja by som sa s nou na tvojom mieste normalne porozpraval, povedal jej ze proste chces vediet pravdu, nekrical na nu, nenadaval, nic nepozadoval, len sa s nou rozpraval. vysvetli jej ze ty mas urcite potreby, ze na nu nechces nijak tlacit, ale 5 rokov je 5 rokov a ty z toho zacinas byt frustrovany.
proste najprv zisti pravdu az potom sa rozhoduj co spravis.
mimochodom ten moj kamarat sa uz tiez zmieroval s tym ze tak bude zit do konca zivota, ze nebude mat deti. ale proste mal ju rad. nakoniec zacal tr*kat s kolegynou a zistil ze s nou mu je lepsie.
Milujem happyendyaacid napísal:mimochodom ten moj kamarat sa uz tiez zmieroval s tym ze tak bude zit do konca zivota, ze nebude mat deti. ale proste mal ju rad. nakoniec zacal tr*kat s kolegynou a zistil ze s nou mu je lepsie.
Tak sex nebol a čo tie ostatné veci ?
Vyčerpanosť je výhovorka. Ako keď ti baba povie, že na vzťah proste nemá čas. Hlúposť. Celkom sa ti čudujem, že celých 5 rokov ťa dokáže odbiť vyčerpanosťou. To ste spolu neboli niekde na dovolenke, na chate, romantickom víkende, nezobúdzali sa ráno vedľa seba ?
Ani ja nesúhlasím s väčšinou, že sa máš na ňu hneď teraz vykašlať, lebo vidieť, že ti na nej záleží. Predsa len 5 rokov je dlhá doba.
Takže to u vás vyzerá na siahodlhú diskusiu a my si počkáme na TEN PRAVÝ dôvod.
Vyčerpanosť je výhovorka. Ako keď ti baba povie, že na vzťah proste nemá čas. Hlúposť. Celkom sa ti čudujem, že celých 5 rokov ťa dokáže odbiť vyčerpanosťou. To ste spolu neboli niekde na dovolenke, na chate, romantickom víkende, nezobúdzali sa ráno vedľa seba ?
Ani ja nesúhlasím s väčšinou, že sa máš na ňu hneď teraz vykašlať, lebo vidieť, že ti na nej záleží. Predsa len 5 rokov je dlhá doba.
Takže to u vás vyzerá na siahodlhú diskusiu a my si počkáme na TEN PRAVÝ dôvod.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja si myslím, že autor témy sa už neozve. 
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja si tiez myslim, v lepsom pripade uz tr*ka kolegynu/kamosku, v horsom sa s tym zmieril. po 5 rokoch by uz skor mala prist tema "Uz sa mi tolko nechce tr*kat s frajerkou" alebo "1x za tyzden, nestaci to?"
Normalne mam pochybnosti ci to nie je len nejaky troll a robi si srandu.
To nemyslis vazne, ze 5 ROKOV by bola unavena 365/366 dni v roku, aj cez vikendy a sviatky, proste nonstop ??!! Tomu si akoze veril 5 rokov ? Ved to je neskutocne dlha doba.
Akoze sorry, ale ak si tomuto uveril, ze je to kvoli unave, ktoru pocituje nonstop kazdy den tak si riadne naivny.
Normalne sa porozpravajte, nech ti narovinu vysvetli preco sex nechce. Podla mna to bude ako pisali vyssie, bud nabozenstvo (o tom by si ale snad vedel) alebo skor ta asexualita. Jednoducho nepotrebuje, nechce sex a boji sa to priznat aby si sa s nou nerozisiel.
To nemyslis vazne, ze 5 ROKOV by bola unavena 365/366 dni v roku, aj cez vikendy a sviatky, proste nonstop ??!! Tomu si akoze veril 5 rokov ? Ved to je neskutocne dlha doba.
Akoze sorry, ale ak si tomuto uveril, ze je to kvoli unave, ktoru pocituje nonstop kazdy den tak si riadne naivny.
Normalne sa porozpravajte, nech ti narovinu vysvetli preco sex nechce. Podla mna to bude ako pisali vyssie, bud nabozenstvo (o tom by si ale snad vedel) alebo skor ta asexualita. Jednoducho nepotrebuje, nechce sex a boji sa to priznat aby si sa s nou nerozisiel.
-
qwerty-xyz
troll tema, podobne hovadiny sa pisu v priznania zien, a este jedna stranka bola kde sa taketo voloviny vo velkom pisali.
-
xH4wK
Neslo by to pri tvojich temach ?qwerty-xyz napísal:lock temy, a autora blocknut.
PS: ked to chce az po svatbe tak by mu to urcite povedala (minimalne by neustale omielala svatbu
A ty, ked zacnes byt kedykolvek hladny, hladas sposob ako ten pocit odstranit, takze zacnes hladat zdroj potravy....ty hnusne nekontrolovatelne zviera, ze sa nehanbis zit takto pudovo, bleeRádio napísal: Vy ostatný čo pretiahnete svoju mesačnú priateľku ste ako zvieratá a neviete kontrolovať svoje pudy... šukať s hockým šukať a šukať to je také moderné. Smutné.
Preco by to mala byt troll tema? Preco ban? Ake podmienky porusil?qwerty-xyz napísal:kkti ...
troll tema, podobne hovadiny sa pisu v priznania zien, a este jedna stranka bola kde sa taketo voloviny vo velkom pisali.
lock temy, a autora blocknut.
Ved je to chudacik, jeho by ste mali lutovat a nie blokovat.
-
qwerty-xyz
xH4wK - vies co mi mozes ...
Lebo su to dve strany, autor temu zalozil, a nijako sa k tomu uz nevyjadril, Ma tu 3 prispevky, no proste cisty oje*.
V jeho prvom príspevku tu na fóre napísal: "...a to sa odzrkadlilo aj na nasom intimnom zivote."
A zrazu píše, že nič intímne s ňou nemal.
A zrazu píše, že nič intímne s ňou nemal.