Battlefield 1
-
lukostrel77
Star
Re: Battlefield 1
Mohlo by to mať dlhšiu single player kampaň,dúfam že multiplayer bude stáť zato 
Predpokladam, ze vacsina ludi hra BF kvoli multiplayeru. Ved to je primarne aj MP hra uz od cias BF1942.
-
lukostrel77
Star
Veď hej ale niektorých poteší aj dobrý single player....
-
docentcislojeden
Zablokovaný
noo ja osobne si myslim ze to bude moc dobre ALE bude to mat aj nejake tie chyby... Co vy na to, suhlasite so mnou?
to co je za nazor
vsetko ma svoje muchy, snad to bude mat solidny netcode z BF4
DICE vie velmi dobre pocuvat, to sme si mohli vsimnut ako fixli BF4 (sice to trvalo, ale predsa)
DICE vie velmi dobre pocuvat, to sme si mohli vsimnut ako fixli BF4 (sice to trvalo, ale predsa)
-
Solo_Kamen
King
Môj tip je, že po vydaní jednotky budú opravovat netcode v oblastiach týkajúcich sa kontaktných súbojov (melee)
Ale rád by som sa mýlil..
Strasne, ale strasne mi vadi ta pesnicka v traileri... Pride mi absolutne nevhodna, ked si zoberiem napriklad battlefield 1942... Pride mi to take zlahcovanie prvej svetovej... mohli tam dat nieco trochu vhodnejsie, aby to trosku aspon navodilo realnejsiu atmosferu...
Ten song je pre mna 50% uspechu toho traileru
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Mne sa tiež páči 
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla vyjadreni, by single player mal obsahovat kvalitnu dlhsiu kampan.lukostrel77 napísal:Veď hej ale niektorých poteší aj dobrý single player....
neviem z coho su ludia tak nadseni.
pride mi to ako prezleceny BF 3, proste frostbite engine , pretexturovany na 1. sv. vojnu... ziadna novinka, iba recyklacia
na ktoru sa da vymysliet X variacii vid. Hardline.
nemyslim si ze by to slo do nejakej hardcore simulacie, iba nascriptovana, linearna strielacka typu moderny BF.
kazdopadne uvidime... ale ja by som sa dopredu netesil, nakolko ten trailer to jasne ukazuje co sa da cakat.
pride mi to ako prezleceny BF 3, proste frostbite engine , pretexturovany na 1. sv. vojnu... ziadna novinka, iba recyklacia
nemyslim si ze by to slo do nejakej hardcore simulacie, iba nascriptovana, linearna strielacka typu moderny BF.
kazdopadne uvidime... ale ja by som sa dopredu netesil, nakolko ten trailer to jasne ukazuje co sa da cakat.
-
Solo_Kamen
King
Forsaken, k tomu pretexturovanému bf3, dúfam, že sa mýliš, očakávam viac kontaktých bojov.. a absencia vrtulníkov a vystriedanie stíhačiek pomalými lietadlami bude príjemná zmena.
Presne tak, navonok to moze vyzerat ako pretexturovana 3ka, ale mna najviac laka absencia elektronickych zbrani. To by mala byt skutocna zmena.
Rad by som videl zameranie skor na skill ako na odomknute upgrady zbrani, ale toho sa asi nedockame. Hlavne chcem, aby ma po odlete zo zakladne nezacalo hned zameriavat 5 hracov
Uvidime co z toho bude, keby to bol "pruser", tak zaciatkom roka 2017 ma vyjst Battalion 1944 a to by uz mala byt poctiva FPS z WW2, aj ked bez vozidiel.
Rad by som videl zameranie skor na skill ako na odomknute upgrady zbrani, ale toho sa asi nedockame. Hlavne chcem, aby ma po odlete zo zakladne nezacalo hned zameriavat 5 hracov
Uvidime co z toho bude, keby to bol "pruser", tak zaciatkom roka 2017 ma vyjst Battalion 1944 a to by uz mala byt poctiva FPS z WW2, aj ked bez vozidiel.
Uz bolo na case ze niekto prinesie nejaku revolucnu zmenu vo FPS hier,z tych sci-fi----Futuro sraciek mi je len zle.Kazdy rok to iste a potom jasne ze to potom nikoho neoslovi maximalne tak Americanov...ti skocia na kazdu kravinu a neberu ohlad na kvalitu hry.Kludne moze byt aj WW1 nie som proti
Uvital by som nejaku expanziu potom na Normandiu alebo Vietnam.
Vietnam uz bol v BF, nie? Normandiu alias Omaha Beach bola predsa v BF1942 a tiez perfektne spracovana v Call of Duty (neoficialna mapa), zaroven bol aj samostatny mod pre BF1942 s nazvom D-Day.
Nehovor že by si nechcel zažiť D-Day , Stalingrad, zimné boje o Ardeny atd na Frostbite engine.heker napísal:Vietnam uz bol v BF, nie? Normandiu alias Omaha Beach bola predsa v BF1942 a tiez perfektne spracovana v Call of Duty (neoficialna mapa), zaroven bol aj samostatny mod pre BF1942 s nazvom D-Day.
Veru, skusal som hrat BF 1942 (pred par mesiacmi bol zdarma), ale posobi to velmi sterilne. Vietnam je na tom lepsie, ale dnes to uz hrava malo ludi.
Notion, iste by som chcel zahrat D-Day a ine.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Len pripominam, ze dnes budu ukazovat multiplayer gameplay
https://www.battlefield.com/squads
https://www.battlefield.com/squads
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No neviem ako vy, ale ten gameplay trailer mi skoro privodil erekciu
gg
gg
Tvoja objednávka bola odoslaná
Tvoja objednávka bola odoslaná! Tovar ktorý si si objednal, ak je na sklade, budeš mať doma nasledovný pracovný deň po spracovaní expedície objednávky.