Zákon o cestnej premávke
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zákon o cestnej premávke
Fabo: Podla mna pises presne opacne. Ak ti svieti zelena sipka a je tam trebars cervena na semafore, tak mozes ist, ale davas prednost. Ak je v protilahlom rohu, tak mas uplne volno. Teda tak ako napisal marek788.
-
Fabo
Hardcore addict
hojko, ale ja nepisem o zelenej sipke doplnkovej ze mas prednost. ja pisem o smerovom semafore ze mas prednost.
-
hojko
Site Admin
Kde pises o smerovom semafore??? Ja vidim od teba toto: "zelena sipka v normalnom semafore, nemusis davat prednost nikomu. V protilahlom smere si nie som isty." Niekde nevidim o dakom smerofom semafore a co je vlastne smerovy semafor??? Za smerovy semafor povazujes semafor, vid. obrazok v prolohe???
-
Fabo
Hardcore addict
normalnom semafore tzn. semafor ktory ma cervene, oranzove a zelene svetlo. v tomto pripade v tvare sipky.
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2016, 12:29)
normalnom semafore tzn. semafor ktory ma cervene, oranzove a zelene svetlo. v tomto pripade v tvare sipky.
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2016, 12:29)
Zdravím, je tu uvedené že pri preprave detí v obci nie je potrebné použiť autosedačku ani podsedák no niesom si teraz istý či to platí len pre taxíky alebo pre každého. ďakujem
http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=47501
http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=47501
-
RATZINGER666
Darca
v obci nie je autosedacka povinna, dieta vsak musi mat aspon tri roky a musi sediet vzadu priputane bezpecnostnymi pasmi...
mám to chápať tak že môžem namiesto autosedačky použiť podsedák alebo že nemusím použiť nič?RATZINGER666 napísal:v obci nie je autosedacka povinna, dieta vsak musi mat aspon tri roky a musi sediet vzadu priputane bezpecnostnymi pasmi...
-
RATZINGER666
Darca
nepotrebujes ani ten, ale ak ho mas, z hladiska bezpecnosti je to samozrejme lepsie...
Ona je to vlastne zlta farba.Fabo napísal:normalnom semafore tzn. semafor ktory ma cervene, oranzove a zelene svetlo. v tomto pripade v tvare sipky.
Odkedy je na semafore zlta farba? To bude skor problem s farboslepostou 
-
RATZINGER666
Darca
podla vyhlasky je to zlta farba 
Mozem odporucit dobreho odbornika, cislo do ss...wladas napísal:Odkedy je na semafore zlta farba? To bude skor problem s farboslepostou
Spoiler
caute, kúpil som auto od otca ktorý žije v čechách čiže jazdil na české ECV, auto už použím na Slovensku no zatial sme ho neboli prepísať, samozrejme mám splnomocnenie no včera som auto požičial na chviľu kamaratovi no až potom mi došlo že potrebuje na jazdu taktiež splnomocnenie, dostali ste sa už niekedy do takejto situácie že ste nemali splnomocnenie na vedenie vozidla a zastavili vás policajti? ako riešia takúto situáciu? môžu byť z toho problémy? dík
Treba splnomocnenie? Už pomaly 20r jazdím na súkromných autách, ktoré nie sú moje a ani raz odo mňa policajti nepýtali žiadne splnomocnenie.
jazdíš autami aj po iných štátoch? možno sa niečo zmenilo od vstupu do EU no nedostalo sa ku mne nič podobné
-
RATZINGER666
Darca
nic netreba 
platí to všade alebo iba v EU alebo ako to je? dočítal som sa napr že v nemecku to potrebujem alebo v poľsku no bolo tam že ministerstvo odporúča mať tento doklad inde zas že ho musím mať, napr keď som bol na UA tam ho vyžadovaliRATZINGER666 napísal:nic netreba
-
guess.whoo
Redeemer
UA nie je EU..tam robia problemy aj ked nemas to splnomocnenie original ale len prefotene
Splnomocnenie treba hlavne na auto, ktore su pisane na firmu a to aj na Slovensku. U nas to ale viacmenej nekontroluju a ked ano, da sa to ukecat. Ci to ukecas v Rakusku, Nemecku, Taliansku alebo vo Svajciarsku, to uz neviem.
-
RATZINGER666
Darca
tomas: ja pisem o Slovensku... potrebujes ho napr. v Nemecku, Polsku alebo Chorvatsku...