Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
Sice je to tema Orange ale mne sa podarilo vybavit pausal Happy XS za 8€ (2€ vernostna zlava) s neobmedzenym internetom (neviem kolko mam FUP, viac nez 2GB aj tak nedam).
Mam byt spokojny?
Mam byt spokojny?
Mne ponukli presne to iste (končil mi Podľa seba 3 za 10€),avšak odmietol som to,Sova 10 mi vyhovuje viac a aj ušetrim...
Predtym som mal 4 roky Podla seba 1 + dalsi balik (internet) za 7,5€ bez mob. Cize som si pohorsil
Ale teraz tam su tusim neobmedzene volania do Telekomu mimo spicky a cez vikend.
Ale teraz tam su tusim neobmedzene volania do Telekomu mimo spicky a cez vikend.
Ako si aktivujem to zvýšenie rýchlosti po vyčerpaní dát?
//Ď
//Ď
Zakaznicka zóna na webe alebo na linke 905
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2016, 10:24)
Je normalne,ze v niektorych budovach nechytam ziaden 3G signal ? Pred vstupom do budovy,plny signal a v budove sa uplne strati.Uz som si,ale nastavil dualny rezim siete.
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2016, 10:24)
Je normalne,ze v niektorych budovach nechytam ziaden 3G signal ? Pred vstupom do budovy,plny signal a v budove sa uplne strati.Uz som si,ale nastavil dualny rezim siete.
Par dni stary clanok, ale ak niekto potrebuje nekonecno...
Orange: Neobmedzený paušál do všetkých sietí za 15 eur
Orange: Neobmedzený paušál do všetkých sietí za 15 eur
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ach jaj, Orange sa zas ukazal v krasnom svetle. Podarilo sa mi stratit v zahranici slovensku SIMku, tak reku si myslim, ze zavolam na zakaznicku linku, kde ju bloknu a poslu mi na slovensku adresu novu, kde za tyzden aj daco pridem na chvilu. Vsak 21 storocie, ziadny problem.
Ako to skoncilo:
Cez zakaznicku linku bloknutie: 3eur daco
Zaslanie na adresu novu SIM: Nemozne. Musim prist osobne na pobocku Orange a zaplatim este dalsich 10eur
Komedia toto riadna.
Ako to skoncilo:
Cez zakaznicku linku bloknutie: 3eur daco
Zaslanie na adresu novu SIM: Nemozne. Musim prist osobne na pobocku Orange a zaplatim este dalsich 10eur
Komedia toto riadna.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tieto nove orange pausaly su na zaplakanie
http://www.fony.sk/clanky/11185-orange- ... flex-a-max
http://www.fony.sk/clanky/11185-orange- ... flex-a-max
Veď oni prakticky predstavili ešte drahšie paušály ako predtým, je mi z nich zle,ak sa pozriem akú ponuku ma poľský orange
-
yoggy
V poľsku 35zl za Neobmedzené volania do všetkých sieti + Nebomedzené SMS
//pod 10€
//pod 10€
yoggy - to je este drahe, polsky telekom ma(l) nekonecno + 1GB data za 7€!
-
yoggy
V tom za 35zl, máš aj 1GB LTE v cene...
Takže neobmedzené volania a SMS + 1GB dáta = 35zl = 8€
Keď chcem niečo podobné v slovenskom Orange, tak mi treba 30 - 40€...
Fakt super.
Takže neobmedzené volania a SMS + 1GB dáta = 35zl = 8€
Keď chcem niečo podobné v slovenskom Orange, tak mi treba 30 - 40€...
Fakt super.
To nie je nic nove, nekonecne hovory, sms, mms, 1GB LTE net, 29.99 ZŁ = 6.827€.
http://www.t-mobile.pl/oferta/abonament/cat10027.chtml (tuknite na "Bez telefonu")
http://www.t-mobile.pl/oferta/abonament/cat10027.chtml (tuknite na "Bez telefonu")
To si robite srandu? To ma co znamenat ta cena v PL?! Ja uz sa tu citim ako v skanzene tolko peniaze platit za prakticky NIC. Kamarat v Irsku plati +- 20€ (tusim neobmedzene volania) a ma asi 20GB dat. V Dansku detto, PL detto, len my tu proste ina dimenzia 
V Rakusku tiez mali uz pred rokmi nekonecno a tusim 1GB net, asi za 10€.
Kym budu Slovaci vystavat rady aby sa mohli zaviazat na 2 roky a platit desiatky Eur za obmedzene pausaly a splacat predrazene ajfony a samsungy, nic sa nezmeni.
Inak ten flex ma 10x drahsie hovory ako funfon (100 min. vs 1000 min. za 10€) a data 10x drahsie ako 4KA (100MB vs 1GB za Euro).
Kym budu Slovaci vystavat rady aby sa mohli zaviazat na 2 roky a platit desiatky Eur za obmedzene pausaly a splacat predrazene ajfony a samsungy, nic sa nezmeni.
Inak ten flex ma 10x drahsie hovory ako funfon (100 min. vs 1000 min. za 10€) a data 10x drahsie ako 4KA (100MB vs 1GB za Euro).
-
Soviet
Darca
Je mozne u Orange prejst z pausalu na kredit, ked nemam uz viazanost? Bez nutnosti zmeny cisla, alebo dobijania kreditu po urcitej dobe
Na Funfon môžeš prejsť za jednorazový poplatok tuším 7€
-
Soviet
Darca
Tak to radsej prejst k o2 a tam to dako zmenit na kredit.
Preco O2 pri ich 13 centoch za minutu, ja som na druhom cisle Orange, kde som mal neviazany pausal dnes presiel k 4KE, zaplatil som 4€, 2 podpisy, vykrutil som si 8€ kredit a budem moct volat za 4 centy, net 1GB/1€, platnost kreditu 16 mesiacov. Ak by si potreboval predsa Orange, tak mozes prejst opat od 4KY do Orange.
-
Maxpayne
Light Professional
Soviet, môžeš prejsť na funfon bez doplatku, normálne prenasas číslo, budeš mať nulový kredit a 500mb na polroka zadarmo, tiez som takto prechádzal pred 3 mesiacmi zo sova10