Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Príspevok od používateľa Sarger »

Tieto nove paušály od Pomaranča su na smiech. Vo vedení a plánovaní im musí fakt dobre **bať. Nulový potenciál.
Som rád, že som od nich už dávno ušiel.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

prerabaju predajne, robia prieskumy a potom vypustia toto :D 30e pausal s 500MB v dnesnej dobe :D :D vsetci ich fakuju a hejtuju, nechapem ako si mohli mysliet, ze tym niekoho zaujmu
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dreamer napísal:Preco O2 pri ich 13 centoch za minutu, ja som na druhom cisle Orange, kde som mal neviazany pausal dnes presiel k 4KE, zaplatil som 4€, 2 podpisy, vykrutil som si 8€ kredit a budem moct volat za 4 centy, net 1GB/1€, platnost kreditu 16 mesiacov. Ak by si potreboval predsa Orange, tak mozes prejst opat od 4KY do Orange.
Ja len potrebujem aby moje cislo stale existovalo a neplatil som nic nakolko som v zahranici. Viazanost v Orange mi konci dnes. Takze mozno aj 4ka, aj ked so swanom som mal skusenosti kadejake, ked nam do firmy dodavali internet aj pre zakaznikov a bola to hruza :) Mrknem nato, kto co ponukne za prenos.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak zi daj nulovy pausal.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Potom, ako pise heker, nulovy pausal, presnejsie Pausal Start 0€ od Orange, dnes sa to vola mozno inak a bezne sa neponuka, myslim ze je iba na poziadanie.

Zalezi od toho ci sa to cislo aspon minimalne vyuziva, alebo vobec, volania tam su za 12 centov do vsetkych sieti, 4KA ma 4 centy a lacny net, ale karta/cislo bez dobitia prepadne za 16 mesiacov, napriek reklamam ze kredit nikdy neprepadne.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Start uz pre novych neexistuje (ja ho stale mam a kedze zijem v zahranici tak ten nulovy poplatok ocenujem - posledna faktura za mobil bola 2.63€)
Teraz sa to vola "Sikovna volba". Prave to studujem ci sa mi oplati prejst ale ako pozeram tak velmi ani nie.

Inak ma tu niekto Start a vyuziva aj mobilne data? Daju sa vobec tieto dve veci skombinovat? Lebo ma to stve ked pridem par krat do roka na SR a vyuzivam roamingove data ked potrebujem mobilny internet.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ja mam Start uz od roku 2009 (?) a k tomu aj internet 100MB za 1,99€ mesacne. Po vycerpani sa da jednorazovo balik obnovit za 1€. Nakolko mam firemny telefon, tento vyuzivam len sporadicky
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V Orangi sú tiež také balíčky ako v O2? Ak mám nulový paušál a povedzme mesiac alebo dva potrebujem veľa netovať, viem si na dva mesiace aktivovať nejaký dátový balík a potom po dvoch mesiacoch opäť zrušiť a dostať 0 paušál bez nutnosti návštevy pobočky? Prípadne balík na neobmedzené volania, neobmedzené SMS?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Tak zi daj nulovy pausal.
Nakoniec som sa rozhodol na O2 Fer na fakturu. Vlastne je to ako nulovy pausal. Takze pohodicka :) Dikes chlopi.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

brm - AFAIK, len jeden, ten ktory nahradil Pausal start.

https://www.orange.sk/salespad/home/sb/ ... ovna-volba

Volania od 12 centov a postupne cena klesa "az" na 9 centov.
Data okrem balickov aj za 1 cent/MB, max. 15€ mesacne.
Bonusy pri spotrebe nad 5, resp. 10€, no len v Orange a ziadne data ako bonus.

Inak pri pausale Start a myslim ze pri vsetkych v Orange, je mozne si predplatit kredit na pobocke, teda ak pride faktura na 50 centov, ak to cislo velmi nepouzivas, tak zaplatis 10 ci 20€ a mozes minat, budu ti chodit minusove faktury az kym si to nevycerpas, takze ziadne starosti, no je tam poplatok tusim 1€ ked platis na pobocke. Je to ale vyhodne napr. ked niekto byva v zahranici, pride na par tyzdnov domov, hned si zaplati napr. 20€ a nemusi riesit ze mu pride faktura ked uz tu nebude.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Soviet - len raz za rok sprav aspon sekundovy hovor aby ti neprepadlo cislo
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

to treba? v orangei mam jedno cislo s nulovym pausalom a ani nemam sim kartu. kazdy mesiac uz niekolko rokov dostavam nulovu fakturu a zatial mi nabiehaju "roky vernosti zakaznika" :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

soviet si dal O2 fér.. pokiaľ bude mať mobil prihlásený do siete O2, nemal by byť problém.. ak bude mobil vypnutý, po nejakej dobe ho vypnú.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

trosku nepresne som to napisal..pokial nevykonas raz za 12 mesiac aspon jednu platenu operaciu tak ti pride sprava, ze ti cislo bude vypnute
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Toho sa nebojim. Predsa na Slovensko obcas zavitam a tam pouzivam svk cislo. Takze pohoda. Hlavne nechcem platit za doslova nic.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Scorpion90 napísal:Ja mam Start uz od roku 2009 (?) a k tomu aj internet 100MB za 1,99€ mesacne. Po vycerpani sa da jednorazovo balik obnovit za 1€. Nakolko mam firemny telefon, tento vyuzivam len sporadicky
Dik ale ja nemam zaujem o nic s pravidelnym mesacnym poplatkom. Orange asi balicky na styl O2 nema (nic som nenasiel). Mozno jedine ak by som si sluzbu aktivoval vzdy len ked by som prisiel a potom deaktivoval.

Mozem si aktivovat net v mobile ale potom je to 0.79€ za MB (co je zabavne lebo 1 MB roamingovych dat tu mam za 0.24€) a to sa mi absolutne neoplaca. Vidim to tak, ze najblizsie sa budem u nich informovat ci im nebude vadit ked si budem aktivovat/deaktivovat sluzby ako sa mi zachce.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

javatar - pozri si prispevky vyssie...
Dreamer napísal:https://www.orange.sk/salespad/home/sb/ ... ovna-volba

Volania od 12 centov a postupne cena klesa "az" na 9 centov.
Data okrem balickov aj za 1 cent/MB, max. 15€ mesacne.
Zakladny mesacny poplatok je 0€.

Doplnim este: SMS/MMS do SR, EÚ, USA, Kanady 0,06 €/správa
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Dreamer - dik, to som uz pozeral ale za prvych 5 mega chcu skoro 4€ a potom cena klesa ale stale napr. 50MB stoji 7.10€ a to sa mi proste neoplati.
Povezme, ze ked som doma tak na 10-11 dni tak miniem povezme 50-100MB (vlastne vobec nemam ponatia kolko ale tusim to vyslo na 3-4£ naposledy)
Roamingove podmienky sa u mojho UK operatora menia par krat do roka a nikde ich snad nemam poriadne popisane. Matne si pamatam, ze prvych 50MB za den by mali byt 2£ a potom za MB, co sa naposledy ale nestalo a teraz ked pozeram podmienky tak je to pre SR 4p/MB. S tym moze konkurovat jedine ten "balicek" 100MB za 1.99€.

Vedu z toho robit nechcem lebo je to vyslovene par drobnych tak 2-3x do roka. Mne ide skor o to, ze tu v UK nemam pausal ale si kupujem balicek ktory mi na SR neplati. Vtedy sa cerpa kredit. A ten chcem mat pre pripad nudze, zeby som musel mat dlhy telefonat/vela sms a ked nahodou dojde tak si ho viem doplnit ale k tomu potrebujem internet. Takze preto by som radsej mal mobilny internet aj na svojom SVK cisle.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ten pomaranc, uz som si vsimol to slovko "od", je tam 1 cent a v skutocnosti to je 79, sila.

Teraz sa menili podmienky pre roaming v celej EU, tak si over ci ta to nevyjde lacnejsie cez UK operatora, su max. sumy kt. si mozu uctovat.

Zalezi kde do SR chodis, vo vacsich mestach je uz vsade wifi, aj 4KA ma lepsi signal, posty su vsade, takze s dobitim by nemal byt problem, hovory 4 centy, internet si mozes dat balik 1GB/1€, jednorazovo, aj ked vsetko neminies, je to len Euro. Kredit na volania ti vydrzi 16 mesiacov, takze myslim ze dost dlho, potom dobijes za 4€ na poste, doma, ci v kaviarni cez wifi. - 4KA by mala spustit aj pausaly, tak mozno budu mat podobny nulovy pausal, ceny nepredpokladam ze daju viac ako na predplatenke, teda 4 centy. - Ak by si mal problemy, stale sa mozes vratit k pomarancu.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

praveze prechadzat nechcem lebo mam ako verny zakaznik pomaranca aj zlavu na fibernet (ktore su na moje meno napisane dva ale to je komplikovany pribeh)
ked som na SR tak povacsine riesim len taxik/uber a spoje, mozno trochu IM, maily, raz som podpisoval jeden dokument, takze vazne nic moc data spotreba

dakujem aspon za snahu, vidim to nakoniec na pokec v orange a prilezitosne aktivovanie a nasledne deaktivovanie sluzby...
Napísať odpoveď