Markíza vs JOJ a iné TV stanice
Re: Markíza vs JOJ
Markíza s novým šéfom: Zuzana Ťapákova končí, nahradí ju Matthias Settele
snad zmena k lepsiemu
snad zmena k lepsiemu
Spixy.. never tomu! 
A majú pravdu..Spartakovci. Videl som tú reportáž na Markíze a bolo to fakt neobjektívne.
Na druhej strane, OFFTOPIC, mám pocit, že slovenská liga sa hrá už iba sama pre seba.
Na druhej strane, OFFTOPIC, mám pocit, že slovenská liga sa hrá už iba sama pre seba.
nemá niekto info, či a kedy sa na markíze nadabuje 6. séria Mentalistu ?
V USA to zacalo bezat na jesen a len teraz v maji skoncili seriu. Preto si myslim, ze Markiza ako vzdy cez leto nebude davat nic nove kvoli slabej sledovanosti (dovolenky, opekacky, stanovacky) a s novymi vecami chodia od septembra a potom januara. Cize ak tu siestu seriu kupia, tak v lepsom pripade zacnu po prazdninach.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Padla najvyššia pokuta za audiotextové hry, TV8 má zaplatiť 30-tisíc
http://medialne.etrend.sk/televizia/pad ... tisic.html
http://medialne.etrend.sk/televizia/pad ... tisic.html
s trochou šťastia skončia 
Ked maju 2€/min. a platia mozno aj netelefonujuci divaci, tak to bude mozno menej ako mesacny zisk, skoncia teda tazko.
Inak neviem co to ma spolocne s Markizou a JOJ, okrem toho ze tiez za to dostali drobne pokuty?
Inak neviem co to ma spolocne s Markizou a JOJ, okrem toho ze tiez za to dostali drobne pokuty?
-
hojko
Site Admin
Re: Markíza vs JOJ a iné TV stanice
Dreamer: Uz som zmenil nazov temy na "Markíza vs JOJ a iné TV stanice", takze uz je to k teme 
OK, aj tak sa da, inak mozno by to mohlo byt "a ine komercne tv stanice", kedze RTVS ako verejnopravna ma vlastnu temu.
60 tisic eur pokuta pre Markizu za audiotextove sutaze, celkom dobra suma.
http://medialne.etrend.sk/televizia/aud ... c-eur.html
-
guess.whoo
Redeemer
ja sa cudujem ze tie pokuty zacali az teraz...kolke roky to uz bezi a kazdemu normalnemu cloveku musi byt jasne, ze je to len odrb.
Hlavne je, ze zacali.
Lenze co "nenormalni" ludia, som si isty ze tam volaju aj deti, seniori, ludia s chorobami pamate, mozno ked sa tam dovola dieta, tak to odhalia, ale vratia mu peniaze? Kolko deti tam vola bez toho aby sa "dovolali". Kolko seniorov oklamu, no ti sa hanbia priznat detom, internet nezvladaju, nemaju informacie. Mozno ked sa tam dovola dieta a jeho rodic z toho spravi kauzu, tak sa spusti verejna diskusia na vyssej urovni, podobne ako pri kauze Marco.guess.whoo napísal:kolke roky to uz bezi a kazdemu normalnemu cloveku musi byt jasne, ze je to len odrb.
-
Mek
Addict
S usmevom ju zaplatia a budu odrbavat dalej.heker napísal:60 tisic eur pokuta pre Markizu za audiotextove sutaze, celkom dobra suma.
Nepredpokladam, ze pokuta 60 000 eur je na zaplatenie s usmevom, hlavne pre televiziu v strate.
Myslim ze ju zaplatia z vysmechom.
Zaplatia to ovecky, ktore uz dnes platia za ten odpad predeleny reklamami a "sutazami", nepriamo cez operatorov ktori platia Markize za HD a neskor aj priamo, kedze mam pocit, ze HD verzie Markiza a JOJ budu v platenom balicku plustelky v DVB-T2, navyse SD Markize coskoro konci a mozno ho aj vypne.
Uz som sa prestal cudovat ze ludia dokazu sledovat 2-hodinovy film od 20:30 do polnoci, ked su schopni sledovat ako sa kadejake individua hadaju, osocuju, este aj pri obycajnom vareni a este su schopni o tom viest dlhe diskusie. Tie "HD" reprizove 10-rocne, 10x odvysielane relacie vo formate 4:3 uz ani nema vyznam spominat.
Najvacsim paradoxom je, ze ten odpad sleduju ludia aj napriek tomu, ze maju aj vyse sto inych kanalov, aj bez reklam, aj v skutocnom HD, s kvalitnym obsahom.
Zaplatia to ovecky, ktore uz dnes platia za ten odpad predeleny reklamami a "sutazami", nepriamo cez operatorov ktori platia Markize za HD a neskor aj priamo, kedze mam pocit, ze HD verzie Markiza a JOJ budu v platenom balicku plustelky v DVB-T2, navyse SD Markize coskoro konci a mozno ho aj vypne.
Uz som sa prestal cudovat ze ludia dokazu sledovat 2-hodinovy film od 20:30 do polnoci, ked su schopni sledovat ako sa kadejake individua hadaju, osocuju, este aj pri obycajnom vareni a este su schopni o tom viest dlhe diskusie. Tie "HD" reprizove 10-rocne, 10x odvysielane relacie vo formate 4:3 uz ani nema vyznam spominat.
Najvacsim paradoxom je, ze ten odpad sleduju ludia aj napriek tomu, ze maju aj vyse sto inych kanalov, aj bez reklam, aj v skutocnom HD, s kvalitnym obsahom.
K tym ostatnym TV. Je tam ten kvalitny obsah? Lebo ak neratam dokumenty tak v TV absolutne nic neni. Bud je to 100 rocny film alebo kanadsky lowcost thriller. A ani take HBO nie je ziadny zazrak, kde dokola chodi furt to iste.
Mam pocit, ze Dreamer je prilis zaujaty voci slovenskym komercnym TV a ospevuje tu RTVS, ine stanice a hlavne DVB-T vysielanie v HD. Ci je to Discovery, NatGeo, vsade su reklamy a uputavky, ked som raz sledoval a stopoval, tak Discovery tusim 5 minut reklama (uputavky) a 12 alebo 15 min vysielania programu. V com je lepsia taka RTL, vsak tie su nekonecne a vzdy aj boli. Nova tiez, Prima tiez... Tak ktore su to tie kvalitne stanice a bez reklam?