EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
EURO 2016 vo futbale
Bayer Leverkusen, FC Koln, Bayern Munich (Schalke 04), A.S. Roma, Bayern Munich, 1899 Hoffenheim, Juventus (Borussia Dortmund), Bayern Munich, Wolfsburg, Schalke 04, Beşiktaş (Bayer Leverkusen)
Zostava Nemecka podľa pôsobiska hráčov. A ani jeden nie je zohrievač lavičky. Nejakú výpovednú hodnotu to určite má, alebo chce niekto tvrdiť že takýto tím nebol kvalitnejší ako ten náš?
Zostava Nemecka podľa pôsobiska hráčov. A ani jeden nie je zohrievač lavičky. Nejakú výpovednú hodnotu to určite má, alebo chce niekto tvrdiť že takýto tím nebol kvalitnejší ako ten náš?
Re: Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
kvalitnejší bol, ale bolo to b-čko nemecka.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to by som tiez netvrdil..okrem Neuera, Ozila a Mullera tam hrali hraci, ktori budu v zaklade na ME (Boateng, Rudiger, Draxler, Goetze, Gomez, Khedira, Hector)
ani za nas nehali taky Nemec, Pecovsky ci Stoch
ani za nas nehali taky Nemec, Pecovsky ci Stoch
Hej, určite budú v základe na úkor Kroosa, Reusa, Shurleho ci Schweinsteigera. Prípadne Gomez over Lewandowski alebo dokonca Kruse? Naozaj?
Z toho teamu v zaklade bude iba Boateng, Rudiger, Khedira a mozno Goetze, ktory hral preto aby sa rozohral lebo Guardiola and stuff.
EDIT: A goly urcite padali kvoli tomu ze tam nebol Nemec
*Samozrejme myslel som Podolski
Z toho teamu v zaklade bude iba Boateng, Rudiger, Khedira a mozno Goetze, ktory hral preto aby sa rozohral lebo Guardiola and stuff.
EDIT: A goly urcite padali kvoli tomu ze tam nebol Nemec
*Samozrejme myslel som Podolski
prilis to hrotite, dolezite su body do tabulky FIFA
-
guess.whoo
Redeemer
Podolski? urcite nie..za prve je to kridelnik a za druhe Gomez je JEDINY hrotovy utocnik vo vybere pre EURO. Pozri sa aku mal sezonu v Turecku
Schweinsteiger bol viac zraneny ako zdravy a je uplne mimo formy. Schurle hra na Reus-ovom mieste a nehraval v zaklade ani za Wolfsburg, za repre to zaklad urcite nebude.
Reus nejde predchvilkou som zachytil nominaciu.
-
guess.whoo
Redeemer
tak tam bude urcite Draxler
http://www.dailystar.co.uk/news/latest- ... l-violence
...takze slovenski chuligani idu polovat na anglickych, ak mate v plane vycestovat, listky radsej predajte, inak zazijete teror
Ja fakt neviem, ci vsetci novinari po celej europe ficia na nejakych drogach, ale tento clanok je snad este vacsi blud, nez clanky o krvilacnych chuliganoch kt. produkuju nase media a to uz je co povedat
...takze slovenski chuligani idu polovat na anglickych, ak mate v plane vycestovat, listky radsej predajte, inak zazijete teror
Ja fakt neviem, ci vsetci novinari po celej europe ficia na nejakych drogach, ale tento clanok je snad este vacsi blud, nez clanky o krvilacnych chuliganoch kt. produkuju nase media a to uz je co povedat
To je anglicky novy cas? Btw, celkom mila ta anketa, Rusko ma, samozrejme, "najdesivejsich chuliganov". Ako inak, Rusko je agresor, demoluju stadiony a zabijaju rodiny s detmi, ktore prisli na futbal (na cele s Putinom). 
-
guess.whoo
Redeemer
na kvalifikacnych zapasoch este mooozno, alebo klubovych...ale neviem si predstavit, ze by sa to stalo na takom podujati 
Ako, zrovna od Rusov a Poliakov sa nejaký ten bordel očakáva všade kde prídu, ale ja som zvedavý na nejakých našincov v hokejovom drese Šatana, s pomalovaným ksichtom, vysokým klobúkom, rapkáčom v jednej ruke a nožom v druhej, jak robia nábeh na krčmu plnú anglánov...MFa napísal:Btw, celkom mila ta anketa, Rusko ma, samozrejme, "najdesivejsich chuliganov". Ako inak, Rusko je agresor, demoluju stadiony a zabijaju rodiny s detmi, ktore prisli na futbal (na cele s Putinom).
Čisté drogy.KeLon napísal:http://www.dailystar.co.uk/news/latest- ... l-violence
...takze slovenski chuligani idu polovat na anglickych, ak mate v plane vycestovat, listky radsej predajte, inak zazijete teror![]()
-
hojko
Site Admin
No co, akurat zaciname, uvidime co to bude 
Re: EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
No, oficialny fanklub repre, ktory si dal za ciel "zvysit uroven fandenia na repre" zacal opat raz stylovo - sektorovou narodnou vlajkou dole hlavou
...a v podobnom duchu po inkasovanom gole sa nesie aj nasa hra :-/
Snad sa na nich v satni Janko cez polcas vyreve, Skrtelovy aj 2-3 spakruky streli a druhy polcas bude menej nervozny
Snad sa na nich v satni Janko cez polcas vyreve, Skrtelovy aj 2-3 spakruky streli a druhy polcas bude menej nervozny
-
mirak2
Hardcore addict
netrafil Hrosovsky pri tom sklze najprv loptu? preco dostal kartu?
-
Daggertail
Light Professional
trafil... a presne to isté spravil aj hráč Walesu na Hamšíka ale nič za to nedostal
Moc futbal nesledujem, ale nejak moc sme faulovali. Skoda no. Aka je tam vlastne logika? Prvy 2ja postupia a zvysok ide domov?
-
t0m4s3
Admin
A ti 12ti postupujuci by ako hrali dalej? https://cs.wikipedia.org/wiki/Mistrovst ... tbale_2016Pascalwb napísal:Moc futbal nesledujem, ale nejak moc sme faulovali. Skoda no. Aka je tam vlastne logika? Prvy 2ja postupia a zvysok ide domov?
-
hojko
Site Admin
t0m4s3: ...vsetci medzi sebou