Jasné že
Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Jukel:
Jasné že
Jasné že
ide do Meereenu , má tam armádu a ešte stále si myslí že tam má aj lode (ktoré zhoreli určite len preto aby mal Euron nejakú úlohu v ďalšom príbehu
)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vsak ten stryko na Iron Islands stavia pre Daenerys 1000 lodi...podla mna s nimi pride a ona ho zabije lebo sa medzitym stretne s Johnom a jeho rodinou, ktora jej porozprava ako sa Theonov stryko dostal k moci
Trocha sa mi zda ze posledne dva diely boli dost pomale, v porovnani s 5. epizodou. 6. bola dokonca podla mna nudna
Takže, celá dejová linka so Psom bola len aby pochopil, že s dobrom ďaleko nezájde...
Aryu mohli spravit trocha uveriteľnejšie, hento by len tak nerozchodila..
Jamie opäť jak ho poznáme. Cierna ryba, ťažký frajer: pokiaľ držím túto pevnosť, vojna trvá. Silný slová a pravdivé.
Margery to hrá, uz to doslo aj slepému, čo som hovoril. Jasný plán pomocou vrabčiakov odrovnať Lannisterovcov a potom uchopiť moc.
Ale celkovo celkom v pohode diel, ja si poslednú seriu uzivam ako dávno nie. Veci sa opäť hýbu.
Aryu mohli spravit trocha uveriteľnejšie, hento by len tak nerozchodila..
Jamie opäť jak ho poznáme. Cierna ryba, ťažký frajer: pokiaľ držím túto pevnosť, vojna trvá. Silný slová a pravdivé.
Margery to hrá, uz to doslo aj slepému, čo som hovoril. Jasný plán pomocou vrabčiakov odrovnať Lannisterovcov a potom uchopiť moc.
Ale celkovo celkom v pohode diel, ja si poslednú seriu uzivam ako dávno nie. Veci sa opäť hýbu.
s tym houndom... ja som myslel ze brotherhood without banners su akoze ti dobri, ale teraz vrazdia nevinnych ludi a viditelne on pojde po nich. takze mozno este v tejto serii uvidime lady stoneheart...
ja som tiez celkom spokojny s touto seriou, vyvrcholenie bude predpokladam bitka o winterfell. hadam konecne padne bastard bolton
ja som tiez celkom spokojny s touto seriou, vyvrcholenie bude predpokladam bitka o winterfell. hadam konecne padne bastard bolton
Mne prišli posledné dva diely opäť také rozťahané a skôr nudné. Nič zásadné sa tam nedeje. Podľa mňa seriálu neprospieva to, že si ide vlastnou cestou. Najlepšie boli prvé série.
-
guess.whoo
Redeemer
ktovie aky plan maju s Houndom, ale podla mna to zbytocne teraz roztiahli o dalsiu dejovu liniu..suhlasim, ze posledne dva diely trosku stratili na tempe
Od prvej serie sa predsa schyľuje k súboju titanov: Pes vs. Hora
-
guess.whoo
Redeemer
tak uz raz tusim spolu bojovali a nijak by mi ten suboj nechybal..chcel som tym len povedat, ze pridanim tejto linie sa serial este viac roztaha a namiesto toho sa mohli pekne viac sustredit na hlavne postavy
podla mna to neni ani tak pridanie novej linie ako nadviazanie na staru liniu, ak to teda bude tak ako pisem ze sa hound stretne s lady stoneheart. ta predsa este musi nejaku rolu mat v celom pribehu.
George R. R. Martin sa nedávno vyjadril že Lady Stoneheart bola zo seriálu vyškrtnutá. Uvidíme či má pravdu alebo len klamal aby to bol väčší šok
Z previewu budúce časti
Spoiler
Som zvedavý ako sa Arya "vylieči" , možno zájde za tou herečkou ktorú zachránila... Ale ak v tom nebude zapojená mágia alebo niečo podobné , tak to bude trochu trápne lebo hentá ju dopichala dobre
Trochu mi je ľúto že Jamie nepodstúpil tú svoju premenu ako v knihe a stále je z neho Cersein ťuťko... Sandor celkom fajn , dúfam že sa splnia fanušikovské teórie... A som zvedavý na Brotherhood without banners , lebo okradnúť a pozabíjať obyčajných ľudí je presne opak toho čo sa snažia robiť..
Spoiler
Vyzerá to tak že Zombie Hora bude konečne používať svoje prednosti na vrabčiakoch 
Spoiler
Osobne si myslím že tá Arya bola H'ghar a chcel vyskúšať či ju Waif zabije bezbolestne ako jej to nakázal. Ako by ináč získala tie peniaze, nové oblečenie a bez meča by chodila po Braavose ak by určite vedela že po nej pôjdu? 
Not bad theory.
-
vendo
Guru
not bad, az nato ze
Spoiler
jaqen sa zrazu scvrkol na polovicnu velkost nie? to uz nemenia len tvare ale aj telo?
imo hlupost, ale to, ze schvalne chcela aby arya trpela ju bude stat zivot a ako jaqen povedal - "only death can pay for life" znamena, ze za aryin zivot zaplati waif smrtou
imo hlupost, ale to, ze schvalne chcela aby arya trpela ju bude stat zivot a ako jaqen povedal - "only death can pay for life" znamena, ze za aryin zivot zaplati waif smrtou
-
skjerp-deg
Medium Star
Tých teórií je viac [SPOILERS] GoT Arya Theories
Spoiler
Vyzerá to tak že Zombie Hora bude konečne používať svoje prednosti na vrabčiakoch
cela 6. seria je podla mna jedna z tych nudnejsich, vobec niesom nadrzany co bude v dalsej casti... je to zle dostrihane - ukazu kusok, prestrih na inu, dej je rozsekany, nezaujimavy -tym ze vieme len velmi malu cast a potom nic, nedokaze to zaujat za tu chvilku. 
takisto akcne sceny, nic nic, uz som cakal ze rozsekaju vrabciaka a nic.
takisto akcne sceny, nic nic, uz som cakal ze rozsekaju vrabciaka a nic.
Ja si myslím že je to len obrátene , zväčša prvých 5 častí bolo tých nudnejších a potom sa to rozbehlo. Pri 6 mám pocit mám že prvých 5 bolo super a teraz potrebujú pripraviť situáciu na koniec série , a to si dopomáhajú všelijakými teleportami a podobne
Čo sa týka Arye
Spoiler
myslím že tam bude určite nejaký háčik lebo keby ju len niekto uzdravil tak by to bolo moc smiešne po tých bodných ranách
-
guess.whoo
Redeemer
tak mozno to bude prave ona, kto zomrie v poslednej casti tejto serie