outdoor kamera

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

outdoor kamera

Príspevok od používateľa Runes »

mate dakto daku oskusanu kameru ktora sa da pripojit na helmu a stoji zato ??? cena by mala byt do 150€ max , kukal som na alze tie EVOLVE ale nemaju moc dobry rating :/

Pouzivat ju chcem na moju prilbu pripadne pripnut psovi na postroj preto by mala byt podlhovasta nie kockata ako je gopro. A hlavne by to malo byt z normal shopu a nie daco co si viem s DX objednat sam bez zaruky :D

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2014, 15:36)
No po case zasa v teme uz sa to trosku zmenilo a chcem kameru ktoru viem pripnut teda na psa a na svoju helmu ostatne ma dako moc netrapi zatial asi. Go pro ma totalne nevhodny tvar.
Trosku ma zacala trapit aj baterka idealne by bolo aby sa dala vybrat nieje to podmienka ale bolo by to najsamfasa super.
Dako som vyklikal tieto:
http://www.alza.sk/drift-ghost-s-d518342.htm
http://www.alza.sk/mio-mivue-m350-d503493.htm
http://www.talkive.sk/produkty/garmin-v ... ofollow/1/
http://www.darian.sk/replay-xd1080-hd-kompletny-system
dakto dake skusenosti lebo ked kukam na nete porovnavacie videa kazdom vyjde ina lepsie hoci test zamerany na to iste :D

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2014, 16:33)
kokos ako pri prepocte na eura http://www.amazon.com/dp/B00DC4WT5K/ref ... HKV1GAXC6C :D sak to je uspora jak hovado
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: outdoor kamera

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Je tu niekde téma. Ja mám Sony HDR-AS15. Sony ma originál príslušenstvo na upevnenie kamery na psa. Ja som dal za ňu asi 200e. karta 20, baterka z ebayu asi 7 a externa nabijacka tiez par e. Puzdro ma klasicky stativovy zavit cize som z ebayu objednal aj stativy, prisavky, rozne drziaky a monopod do ruky. S obrazom som velmi velmi spokojny. Nadmieru. Po update fw nataca 1080p 60 fps a to je šupa. nevýhody nedá sa používať popri nabíjaní. nefotí. time-lapse robí iba 5,10, 30sek. iné nastavenia nie su. To su veci ktore mne vadia. Online stream cez wifi na android pri nahrávani nepoužitelný. pri nenahrávaní sa to dá. No aj tak dosah je strašne malý. Majú teraz aj nejaké novšie kamery a lepšie. Tuším as30 a as100. Moja ďalšia kamera keby idem kúpiť je určite Ghost S. No ale hlavný účel kamery a to kvalitný záznam sony spĺňa.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zobral som tu replayku cca 151€ ak nebudu cet colnici nic. ak sa mi to bude pacit casom kupim asi toho garmina to gps sa mi lubi nakolko ja to chcem na mojho psa zachranarskeho a ten ked hlada lieta kade tade v lese. Povodne som chcel vlastne aj loger nacvaknut nanho

//autoeditácia príspevku (06 Jún 2016, 16:00)
:D si tu sam pisem v intervaloch :D
ocujte dakto skusenosti s

Lamax X8
SJ5000 black X
Niceboy Vega 4K
Xiaomi Yi Sport
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Mam doma xiaomi yi - pomer cena/vykon asi najvyssia a vela prislusenstva na cinskych strankach. Ak ta nieco kontretne zaujima, kludne sa pytaj ;)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nevime co sa popravde pytat, skorby ma zaujimalo preco si tu ktoru mas kupil ?ja to chcem zas a znova na toho psa :D ale teraz to musi byt takato teletubies kamera :D lebo na taku mam postroj pre psa :) nevyhoda tej xiaomi je teraz to ze ziaden doverihodny shop ju neponuka :/
proste vysli mi podla recenzii tie 4 kamery a neviem co zobrat lebo kazda ma svoje problemiky, ako mne sa dost pacila ta lamax ale vraj ten zvuk je des a hruza, sj5000 sa vraj prehrieva a robi zlobu, tato xiaomi nema ziadne prislusenstvo a tusim ostrost ci co jej vytikali :D
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Neviem co si predstavujes pod malo prislusenstva, ale ja som na xiaomi nasiel vsetko co som hladal.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nema Xiaomi nahodou kompatibilne prislusenstvo s GoPro?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neviem ako je to s kompatibilitou ale v predajnom balicku dostanes kameru a nic viac ale vravim tam bol skor problem ze ziaden shop ktory pri reklamacii nebude robit problem ju neponuka

teda mozno tu by som to riskol http://www.sportovekamery.eu/ pripadne nemate dakto skusenost s sj4000 ? http://www.sportovekamery.eu/sjcam-sj4000-wifi-cierna
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

vsak planeo predava xiaomi
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:D na stranke nic take nemaju :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

lebo nemaju eshop? co tak vstat a ist do predajne maju ju v kazdej za 104eur
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak neviem nakup v eshope ta dost chrani pred tym ked zistis ze je to na .... ako zatial som vratil len tablet ktory mrzol cize tak ci tak to bolo na reklamacku
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no hej kameru v kamennom urcite nevratis..ale nevidim dovod aby si bol nespokojny
laforez
Light Professional
Light Professional

Ja som ju pred troma tyzdnami objednal z geekbyuing a prisla do 10 dni. Za 70 eur.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hmm to je pekna cena ale aka bude asi zaruka :S
ne fakt chcem daco s bezneho SVK obchodu a teda eshop
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Ja som svoju xiaomi yi objednal zo http://smartzero.sk za 83€. Obchod nie je na heureke, ale recenzie na FB a na inych strankach mali celkom v pohode.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak mam toho lamaxa :D testujem ho zatial tomu davam tak 3/5 :D cize asi to poputuje naspat do alzy
laforez
Light Professional
Light Professional

Neviem preco tak strasne riesite tu zaruku, na tych kamerach ti nema co odist, to ju skor stratis alebo rozbijes. A stala 70e, keby ju stratim tak ma to ani neserie. Keby to bolo gopro 4, tak by to uz viac zabolelo.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mas Lamaxa a co si cakal za tu cenu? Ci rovno GoPro Hero4? Kvalita zodpoveda cene. Dobre recenzie boli na Xiaomi, neviem, ze preco si spekuloval s dakym Lamaxom.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak zasa neni to uplny prepadak :) a ked uvidis co na tm tocim tak som rovno mohol pripnut na stativ stary telefon :D
Xiaomi je varianta ak toto vratim nakolko k nemu musim hned kupit minimalne to vodeodolne puzdro a tam asi aj ked bude nespokojnost tak moc s tym uz nenarobim. Povodne som hladal rolei 420 nasiel som par testov kde bol aj lamax a vzdy tam celkom uspel v principe mu vycitaju len zvuk co som aj ja rano frflal ted som tam narval fw2.1 a zda sa ze sa to zlepsilo (odstranilo sa to cvrlikanie teda zatlacilo sa fakt do uzadia).
Zaruku neriesis do momentu kym ti daco neodide :D ano je tam mala sanca do memntu teda nez si ten 1 z 10 000 a neviem ako teba ale mna stve aj ked stratim 5€ hlupost :)
GoPro som uvazoval inak tez ale potom som si povedal ze to je kravina a preorientoval som sa do 150€ vravim je to pre psa :D ked sa narodi dieta a zacnem s nim chodit dade plavat a podobne vtedy kupim top na trhu.

BTW:
zatial negativa su: problemovejsia reakcia zapinacieho gombika vo vodeodolnom puzdre, intenzita zvuku, cvrlikanie namiesto zvuku (po update FW sa zda intenzivne zatlacilo), kvalita fotiek v interieri, rezim dash cam moc nenadchol obdobna kvalita ako 40€ china-dashcam s ebay akurat vacsie rozlisenie no stale neschopnost precitat SPZ. A co nechapem preco ale dokaze tocit 4k video na 10fps ale nedokaze robit timelapse v 4K pri intenzite 1/3/5/10/30/60 sekund :D
Napísať odpoveď