EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
Re: EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
Môj názor, Hrošovský hral zle. Smerom dopredu žalostne, Hamsik sa vracal po lopty ale on predsa nie je build up stredopoliar.
Útočník hotová tragédia, po príchode dudu to ožilo, ale 20 min nestačí.
Útočník hotová tragédia, po príchode dudu to ožilo, ale 20 min nestačí.
Celý výkon bol tragický, až do toho dvojitého striedania, po ktorom prišiel gól, potom sa Welšanie zatiahli a aj som začínal veriť vo víťazstvo, no prišiel protiútok z ktorého dali gól a bolo po nádejách
Škoda ešte tej tyčky v závere...
Inak, niekde som zachytil, že sa uvažuje o vylúčení Ruska z turnaja kvôli napadnutiu anglánov priamo na štadióne, no neviem čo je na tom pravdy... Ale, celkom zarážajúce, že sa niečo takéto stane na najprísnejšom stráženom šampionáte o dianí v uliciach marseille a pyrotechnike od rusov v hľadisku nehovoriac
Inak, niekde som zachytil, že sa uvažuje o vylúčení Ruska z turnaja kvôli napadnutiu anglánov priamo na štadióne, no neviem čo je na tom pravdy... Ale, celkom zarážajúce, že sa niečo takéto stane na najprísnejšom stráženom šampionáte o dianí v uliciach marseille a pyrotechnike od rusov v hľadisku nehovoriac
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nemyslím si, že ich vylúčia. Ale už od začiatku organizátori hovorili, že je to najrizikovejší zápas v základných skupinách a potvrdilo sa to. Anglicko hralo zatiaľ najlepší futbal z mužstiev, ktoré sa doposiaľ na turnaji predstavili, ale paradoxne to nestačilo na 3 body. Nás môže tá prehra naozaj mrzieť, bol to zápas, kde vlastne z každej veľkej šance padol gól (ak nerátam šancu Hamšíka a Bale-a). Škoda, že sme neuhrali aspoň remízu, lebo keby sme teraz aj porazili Rusov, neviem či by to stačilo na postup z 3. miesta a zobrať body Anglicku bude nesmierne ťažké.
-
hojko
Site Admin
V prvom rade by sa mali organizatori pozriet na to, ze aka je bezpecnost na stadione a kde bola usporiadatelska sluzba. Lebo ked sa pozeram na tych v reflexnych vestach, tak oni mozu maximalne kontrolovat tak cestujucich v autobusoch MHD, viac nie. Anglicko ma znamych fanusikov, o tych s Ruska uz poculi v uliciach. A aj tak daku takuto "SBS" na stadion, aby chranila ludi a rozdelila oba tabory???
Prečo ich nezasypú aspon gumovými projektilmi ? Ďalší by si to nabuduce rozmysleli, netreba byť humánny, ked sa nevedia správať
K tomu včerajšiemu zápasu - veľká škoda, že Hrošovský si nepreniesol skvelú formu z prípravy aj do takéhoto zápasu. Je pravda, že Wales vytiahol pressing veľmi vysoko, s čím mal Hrošovský pri rozohrávke obrovské problémy, potom si začal pre loptu viac zbiehať aj Hamšík, ale ten takisto pár dôležitých lôpt v strede poľa stratil. Hrošovský mal byť dole bohužiaľ už po polčase, ale chápem, prečo ho Kozák nechal hrať ešte 15 minút v 2. polčase. Každopádne i napriek tomu sme mali všetko vo svojich rukách, po vyrovnávajúcom góle asi každý fanúšik a hráč cítil šancu na 3 body. No zase prišla strata v strede poľa a potom Ramsey ani sám nevie ako ustál súboj s gravitáciou a v poslednej milisekunde pretlačil loptu na Robsona-Kanu. Ten zas ušmudlanou strelou trafil presne pomedzi nohy padajúceho Ďuricu. V podstate dosť smolný gól, pri prvom zas nemá čisté svedomie Kozáčik. Takže koniec koncov, podľa môjho názoru dosť smolná prehra, ale to patrí k futbalu, tak isto ako sme mohli aj vyhrať alebo remizovať, chýbalo tam trošku šťastia.
Potešiteľný je ale fakt, že večerný zápas medzi Anglickom a Ruskom ukázal, že obaja súperi sú určite hrateľní, len sa netreba "zosrať". Rusi neukázali okrem 1-2 akcií absolútne nič a pri vyrovnávajúcom góle si môže Smalling trieskať hlavu o stenu, lebo ukážkovo zaspal. Takisto ruský brankár si určite nedá za klobúk inkasovaný gól po priamom kope, keďže lopta mu išla síce pekne pod brvno, ale takmer do stredu brány. Takisto ako Kozáčik, aj on spravil krok do protipohybu a už bol bez šance.
Do nasledujúcich dvoch zápasov som však viac skeptický ako optimistický a to najmä z toho dôvodu, že na 3. miesto nám podľa mňa nebudú stačiť ani len 3 body, preto by sme potrebovali uhrať aspoň 1-1-0 zo zápasov s Ruskom a Anglickom a hoci máme svoju kvalitu a Angličania ani Rusi včera neodohrali dobrý zápas, tak bude ťažké obrať o body oboch týchto súperov. Sám som zvedavý, ako sa chalani vzchopia, proti Rusom sme v poslednej dobe vedeli zahrať, avšak uvidíme, čo prinesie veľký zápas na veľkom turnaji.
Potešiteľný je ale fakt, že večerný zápas medzi Anglickom a Ruskom ukázal, že obaja súperi sú určite hrateľní, len sa netreba "zosrať". Rusi neukázali okrem 1-2 akcií absolútne nič a pri vyrovnávajúcom góle si môže Smalling trieskať hlavu o stenu, lebo ukážkovo zaspal. Takisto ruský brankár si určite nedá za klobúk inkasovaný gól po priamom kope, keďže lopta mu išla síce pekne pod brvno, ale takmer do stredu brány. Takisto ako Kozáčik, aj on spravil krok do protipohybu a už bol bez šance.
Do nasledujúcich dvoch zápasov som však viac skeptický ako optimistický a to najmä z toho dôvodu, že na 3. miesto nám podľa mňa nebudú stačiť ani len 3 body, preto by sme potrebovali uhrať aspoň 1-1-0 zo zápasov s Ruskom a Anglickom a hoci máme svoju kvalitu a Angličania ani Rusi včera neodohrali dobrý zápas, tak bude ťažké obrať o body oboch týchto súperov. Sám som zvedavý, ako sa chalani vzchopia, proti Rusom sme v poslednej dobe vedeli zahrať, avšak uvidíme, čo prinesie veľký zápas na veľkom turnaji.
-
DanielDevil
Addict
Angličania podľa mňa hrali včera veľmi dobre, iba nedokázali využiť šance a to rozhodlo. Keby boli po polčase viedli 3:0 nikto by nič nepovedal a bolo by po zápase. Herne sú úplne inde. Hodgson to dobabral, keď nechal Vardyho aj Sturridga sedieť a to dohrali zápas iba s 2 striedaniami, napriek tomu, že viedli iba o gól a nepokúsili sa ani rozkúskovať záver zápasu.
K tým výtržnostiam viac tu http://www.ceskatelevize.cz/mefotbal/zp ... u-od-uefa/
K tým výtržnostiam viac tu http://www.ceskatelevize.cz/mefotbal/zp ... u-od-uefa/
-
redliner
King
Ešte mi vysvetlite, prečo kopal rohy Kane.
Nemci si teraz pekne urobili z Ukrajincov sparring partnera na tréning. Videl som síce len 2. polčas, ale až na možno jednu šancu Ukrajincov k ničomu nepustili a ani im nedali loptu. Kľudne im mohli nasúkať 5-6 kúskov a nikto by sa nemohol čudovať.
Aj keď Ukrajina nie je top súper, myslím si, že Nemci nechali fanúšikov zabudnúť na nepodarené posledné výsledky z prípravy a klasicky si načasovali formu na veľký turnaj. Zatiaľ to bol najlepší výkon mužstva, aký som na tohtoročnom EURO videl. Určite patria k favoritom na medailu...
Aj keď Ukrajina nie je top súper, myslím si, že Nemci nechali fanúšikov zabudnúť na nepodarené posledné výsledky z prípravy a klasicky si načasovali formu na veľký turnaj. Zatiaľ to bol najlepší výkon mužstva, aký som na tohtoročnom EURO videl. Určite patria k favoritom na medailu...
-
redliner
King
Tak prvý polčas bol iný... Ukrajina mohla dať kludne 2-3 góly nebyť Neuera a BoatengaPilifo napísal:Nemci si teraz pekne urobili z Ukrajincov sparring partnera na tréning. Videl som síce len 2. polčas, ale až na možno jednu šancu Ukrajincov k ničomu nepustili a ani im nedali loptu. Kľudne im mohli nasúkať 5-6 kúskov a nikto by sa nemohol čudovať.
Presne tak, Nemci včera neboli absolútne tak dominantným tímom, ako sa čakalo. Niekoľko gólov síce mohli dať, ale nebyť zákrokov Neuera, či Boatenga, kludne mohol tento zápas skončiť aj 3:3, Ukrajina ukázala celkovo solídny futbal a myslím si, že môžu bez problémov skončiť na 2. mieste v skupine.
Ukrajina prekvapila, najmä čo sa týka ofenzívy. Mal som Nemcov podaných, takže som dosť tŕpol. Neuer je perfektný.
Dnes ďalšie zaujímavé zápasy, najmä Belgicko-Taliansko.
Dnes ďalšie zaujímavé zápasy, najmä Belgicko-Taliansko.
Belgicania by to mali dat s prstom v nose, Taliani nie su co byvali.
-
guess.whoo
Redeemer
na vecer by som tipol remizu 0:0. Belgicko na to ake maju muzstvo v ofenzive dost bieda a Taliani su v tom majstri.
Menšie faux pas Jogiho Löwa
"Sniff those balls!"
https://www.facebook.com/vocegialloross ... 701632261/
"Sniff those balls!"
https://www.facebook.com/vocegialloross ... 701632261/
Najprv si poškriabe vajcia, ovonia si prsty a neskôr si škrábe zadok a spraví to isté, ja neviem, ale to je neskutočný fajnšmeker.
-
guess.whoo
Redeemer
Belgicania zas tragedia v utoku. uz po MS som si myslel, ze vymenia trenera lebo s tak kvalitnym kadrom sa daju urcite uhrat aj lepsie vysledky
Toto je šport
No ja by som to na Talianov nepovedal a ani na Belgičanov 
De Bruyne včera totálna katastrofa. Keď si porovnám, akú sezónu mal on a akú Hazard, tak včera bol aj tak Hazard o triedu lepší ako KDB. Na Talianov to ale včera nestačilo, obrana Juventusu je schopná na súčasných ME ubrániť akýkolvek útok a pre mňa to bola doteraz najlepšia defenzívna práca na šampionáte. Hovorí sa, že ME a MS vyhráva hlavne stabilná defenzíva, z tohto môžu Taliani ťažiť asi ako žiadny iný tím na ME, Bonucci, Chiellini, Barzagli, Buffon, táto štvorka je schopná udržať nulu proti hocikomu.
Som zvedavý, čo dnes uhrá Portugalsko proti dobre organizovanému Islandu, tam by som išiel možno aj na X.
Som zvedavý, čo dnes uhrá Portugalsko proti dobre organizovanému Islandu, tam by som išiel možno aj na X.
Mňa Taliani až tak neprekvapili, ja neviem, kde sa berie to podceňovanie ich, je to klasické turnajové mužstvo, ktoré vždy bude jedným z TOP, hoci v súčasnosti taliansky futbal ako taký nezažíva super obdobie. Hrali dosť dobré, dobre organizovaná obrana a svižný prechod do útoku, bez nejakých zbytočných nahrávok a spomaľovania.
Čo sa týka dnešných zápasov - majú svojich favoritov, ale zatiaľ sa ukazuje, že prakticky všetky zápasy boli dosť vyrovnané, ani jedne neskončil úplnou dominanciou jedného tímu a len dva zápasy sa skončili dvojgólovým rozdielom, pričom však išlo o góly v posledných minútach do odkrytej obrany (Taliansko a Nemecko).
Čo sa týka dnešných zápasov - majú svojich favoritov, ale zatiaľ sa ukazuje, že prakticky všetky zápasy boli dosť vyrovnané, ani jedne neskončil úplnou dominanciou jedného tímu a len dva zápasy sa skončili dvojgólovým rozdielom, pričom však išlo o góly v posledných minútach do odkrytej obrany (Taliansko a Nemecko).