V skratke: Kúpil som auto dovezené zo Slovinska. Majiteľ bazáru podľa dohody vybavil všetky papierovačky (Kontrola originality, STK atď.). Po cca dvoch týždňoch som išiel na úrad (už neviem presne ako sa volal) kde mi vydali nejaký dočasný veľký technický preukaz... S tým som následne išiel na políciu, kde som klasicky vypísal žiadosť, zaplatil kolok, odovzdal ŠPZ aj ten dočasný technický preukaz. Polícia mi vydala nové ŠPZ a nový veľký technický preukaz (s tým, že malý mi príde do 1 mesiaca) Čiže všetko v poriadku...
Problém ale nastal, že po mesiaci mi žiadny malý technicky kuriér nedoniesol (ani nevolal). Išiel som napäť na políciu, že stále nemám malý technicky... Poslali ma na iný úrad, kde vydávajú občianske preukazy, vodičské atď. Tam som si vystal neskutočnú radu aby mi ta tetka povedala, že ho asi ešte nemajú spravený a, že nič o tom nevie a máme čakať...
Tak vlastne už od vtedy prešiel ďalší mesiac a ja stále čakám a malý technický nijak nechodí a ja neviem čo mám robiť. Na polícii vraj s tým nemajú nič a na tom druhom úrade vôbec o ničom nevedia. Ako ďalej postupovať ?
+ Ešte otázočka... Prišla mi zelená a biela karta. No nie je tam zapísaná ŠPZ číslo... Je to problém ? Pamätám, že mi ta tetka v poistovni vravela aby som jej prišiel spätne nadiktovať nové číslo ŠPZ aby ho tam zapísala... Čo som aj spravil a nadiktoval jej ho... No biela a zelená karta prišla bez čísla..
Vďaka za odpovede