aliquis28 napísal:Napisal si sice toho dost, ale akosi mi nedochadza, co si tym chcel povedat, resp. na co nadviazat. V marci boli volby. Nova vlada ma 3-4 mesiace na pripravu predsednictva. Stavali na boji proti extremizmu, ale proti tomu by sla aj opozicia. Ze sa neprijal konkretny zakon by sa dalo zdovodnit jednak predsednictvom a jednak zdravotnictvom kde Drucker uz zacal aspon nieco robit. Mozno prave pocas predsednictva spravi take velke gesto a prijme zakon, ktory podkope nohy vsetkym extremistom. Z tvojej strany mi to pride, ze "Fico je najvacsie zlo, Fico nerobi nic ine len okrada ludi, Fico moze za Kotlebu". To je taky obycajny sedliacky nazor cloveka, ktory cita len titulky novin a stazuje sa ako sa ma. Ved keby to tak bolo, nebol by uz tretikrat premierom. On tiez nemoze za to, co (ne)spravil Kalinak s Pociatkom - myslis, ze mali priamo od neho prikaz? To, ze sa nevyvodzuje ziadna zodpovednost je uz ina vec. Momentalne su tam vsak dalsie 3 strany, ktore to mozu ovplyvnit. Korupcia, nekorupcia - na Slovensku to bude stale, je jedno kto tam zasadne. Slovac sprosta mysli len na svoje dobro a nech su predstavitelia stran akokolvek dobri, vzdy sa najde nejaka svina, ktora si zacne hrabat peniaze.
Cize ja som sedliak, ktory sa stazuje na to, ako sa ma. A to len za to, ze som si dovolil kritizovat toho uzasneho sudruha Fica, ktory pre nas robi strasne vela a my sedlaci si to nevazime. Na to predsednictvo sa nepripravuje posledne 3 mesiace, ale uz aspon posledne 2 roky, kedze vie, ze tam si moze riadne nahonit ego (to predsednictvo vyuziva ako argument na vsetko). Prednejsie je prenho zaoberat sa organizacnou (ano organizacnou, kedze predsedat europskej rade neznamena mat nejake specialne pravomoci navyse) funkciou ako riesit dolezite veci tu doma. Na Slovensku spustil totalnu hysteriu o imigrantoch, ked statistiky ministerstva vnutra za prve 3/4 roku 2015 ukazovali, ze k nam nelegalne prislo 30 ludi a iba 1 sme udelili azyl, ostatnych sme deportovali. Neskor si zase robil kampan na zlej EU a ze ich ide zalovat za kvoty. Ale on opat nemoze za to, ze Kotlebovi rastu preferencie a z tejto hysterie vytazil najma fasista. Tiez nemoze za to, co jeho lava a prava ruka robi a ani za to, kde byva (asi je ten podnajom napisany tiez na manzelku). A zaklincujes to absurdnym vyjadrenim o tom, ktore ma ospravedlnit korupcne skandaly Smeru, ze korupcia bola aj bude, tak je vlastne uplne OK, ze skorumpovany mafian sefuje policii...
A nepisanych 100 dni po zvoleni plati pre niekoho, kto je v urade novy. Kalinak potrebuje 100 dni za zorientovanie sa vo svojom vlastnom ministerstve alebo co? Absurdne... Asi ako ked ten sudny zriadenec vyvliekol decko z triedy ako gestapak a Tomanova odkazala, ze jej maju dat pokoj, ze ona si len zariaduje kancelariu, ze co on nej novinari chcu.
aliquis28 napísal:Momentalne su tam vsak dalsie 3 strany, ktore to mozu ovplyvnit.
No ano, prostituky Bugar a Prochazka, ktorych politicka kariera skoncila par dni po volbach...plus na cele s pohrobkami HZDS (Danko a spol) nieco urcite zmenia...