Florbal
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
Dugasa Dagiho, som od neho kupoval holenaky...Retne napísal:Hej hrajem za florko,,koho poznas? Dugasa, blaska, legnavskeho alebo koho????
btw buduci tyzden budem reprezentovat svoju skolu na dajakom turnaji vo florbale...to budete mat rehot bo ja toten sport pri ktorom si krivim chrbat vobec neviem hraaaat..
-
snake.j
Medium Expert
hravam uz rok hokejbalovu ligu a musim povedat, ze to je naj sport, co sa tyxto tyka !!!
florbal je kktina sama o sebe, neni to ani zdaleka podobne hokeju, je to shit, sme hrali exibicny zapas s florbalistami a vam poviem, ze su to sunky v hokejbale, par krat, som do jedneho vrazil a ten tam lietal od jedneho mantinelu k druhemu, co sa tyka striel, totalne sracky, prosto, je to kktina ! a to boli oni 3 v lige (florbalovej) a my sme 5 v hokejbalovej...
florbal je kktina sama o sebe, neni to ani zdaleka podobne hokeju, je to shit, sme hrali exibicny zapas s florbalistami a vam poviem, ze su to sunky v hokejbale, par krat, som do jedneho vrazil a ten tam lietal od jedneho mantinelu k druhemu, co sa tyka striel, totalne sracky, prosto, je to kktina ! a to boli oni 3 v lige (florbalovej) a my sme 5 v hokejbalovej...
-
snake.j
Medium Expert
ale prosim ta, florbal je ovela jemnejsi sport nez hokejbal, florbalisti nevedia, co je to bodycek, alebo korescek, a nevedia aky je to pocit byt je*** na mantinel..florbal je len o texnike, ale hokejbal je takisto tvrdy sport ako hokej, tam nemozu hrat take srackyt0m4s3 napísal:a ty si s nimi hral na oplatku floorbal? By ste chytili taku latu ze by si nechapal. Hraval som aj aj, takze to viem porovnat...
-
t0m4s3
Admin
ja ta neprosim, ale skus si zahrat jeden zapas, tak aby si nesedel stale vyluceny a tak aby ta este v prvom polcase neodviezli do nemocnice s dychavicnostou a potom sa mozme o niecom bavitsnake.j napísal:ale prosim ta, florbal je ovela jemnejsi sport nez hokejbal, florbalisti nevedia, co je to bodycek, alebo korescek, a nevedia aky je to pocit byt je*** na mantinel..florbal je len o texnike, ale hokejbal je takisto tvrdy sport ako hokej, tam nemozu hrat take sracky
-
mirak2
Hardcore addict
jaaaaj dig cisty flip...ja budem asi reprezentovat skolu na dajakom turnaji florbalovom medzi skolskom tento tyzden...jeeeeesus sak ja vobec nevem bavit totu divnost...nevem strelat jedineco viem je robit klucky a finty ale koneeeeeeec....jaaaaj toto budem na vysmech tam a cela nasha skola napodobne....
-
snake.j
Medium Expert
cize ty xces povedat, ze florbal je nejaky kondicnejsi sport ako hokejbal ? hral si ty uz hokejbal ? asi nie, ked vidim, ze nevies co hovoris, po jednom narazeni na mantinel, by si potom pisal dalsie tvoje narazky s trasenim prstov ! ako som vravel, florbalovy zapas som uz hral, s florbalistami, ti vravim, su to sunky aj ked boli vo vyssix prieckax ako my, ty nevies co vravis !t0m4s3 napísal:ja ta neprosim, ale skus si zahrat jeden zapas, tak aby si nesedel stale vyluceny a tak aby ta este v prvom polcase neodviezli do nemocnice s dychavicnostou a potom sa mozme o niecom bavit
-
mirak2
Hardcore addict
co myslite preco mam vsade take preklepy??? sksute hladta v pmojcih prispevkoch...zeby od hokejbalu ?snake.j napísal:cize ty xces povedat, ze florbal je nejaky kondicnejsi sport ako hokejbal ? hral si ty uz hokejbal ? asi nie, ked vidim, ze nevies co hovoris, po jednom narazeni na mantinel, by si potom pisal dalsie tvoje narazky s trasenim prstov ! ako som vravel, florbalovy zapas som uz hral, s florbalistami, ti vravim, su to sunky aj ked boli vo vyssix prieckax ako my, ty nevies co vravis !
-
snake.j
Medium Expert
heh, a co si myslis, ze aku ja hram, pre juniorov od 12-15 ? ja hram od 16-25 a tam su neni tiez take sracky, ved som asi 5 najmladsi v lige...ale zase tiez som neni taka sunka, mna tak lahko neda ani ten 100 kg na mantinel a vravim, takyx tam mame pozehnane, ved ja mam 75 kgmirak2 napísal:co myslite preco mam vsade take preklepy??? sksute hladta v pmojcih prispevkoch...zeby od hokejbalu ?akoze u nas v Kosickej hokejbalovej lige hraju aj taki co maju cez 30 rokov a cez 110 kg a od nich by si veru necel dostat shupu, ci uz strelu abo o mantinel..
-
mirak2
Hardcore addict
thak to si shraaaaac...ja mam len o 15 kg menej lolsnake.j napísal:heh, a co si myslis, ze aku ja hram, pre juniorov od 12-15 ? ja hram od 16-25 a tam su neni tiez take sracky, ved som asi 5 najmladsi v lige...ale zase tiez som neni taka sunka, mna tak lahko neda ani ten 100 kg na mantinel a vravim, takyx tam mame pozehnane, ved ja mam 75 kg
-
t0m4s3
Admin
len si udri ak ti to spravi radost. Hokejbal som hraval a nie chvilu, tak mi prosim ta nehovor o com to je. Takisto som hravla 2 roky florbal aktivne, takze narozdiel od teba to mozem porovnavat. Nepriklanam sa ani na jednu stranu, pretoze oba sporty su mi sympaticke, ale tvrdit nezmyslu ze hokejbal je lepsi a floorbal je shit, je ako porovnavat metre a kilogramy - jednoducho sa to neda! Kazdemu podla gusta a schopnosti.snake.j napísal:heh, a co si myslis, ze aku ja hram, pre juniorov od 12-15 ? ja hram od 16-25 a tam su neni tiez take sracky, ved som asi 5 najmladsi v lige...ale zase tiez som neni taka sunka, mna tak lahko neda ani ten 100 kg na mantinel a vravim, takyx tam mame pozehnane, ved ja mam 75 kg
TO snake.j : Ja som hral hokej 9 rokow, je to urcite najtvrdsi sport s hokejbalu , hokeju a floorballu... Podla mna hokejball na slovensku nema buducnost, minule som bol pozriet na jeden zapas, vsetci boli na moj vkus kusok stary , nasli sa aj nejaky mlady co to tam kusok rozvyrili, ale inac nic... Dokonca jeden neze by sa napil nejakej vody, nie on si dal VINO, a este jedna vec ma dojala...SPINA ty hraci mali na sebe vsetko otrhane a to nehoworim o brankaroch...Vkuse nadavali pixovali a atd... to sa na floorballe nestava za to si vyluceny...Podla mna si strasne zaujaty a tym to hasne!
-
mirak2
Hardcore addict
ty kde si bol pozret? akoze je pravda ze hokejbalovy klub v KE nema buducnost bo tam nikto nechodi ale sikovnych chlapcov je vsade dost a Kosicka hokejbalova liga to len potvrdzuje nemyslim si zeby mali seci cez 30, ..Retne napísal:TO snake.j : Ja som hral hokej 9 rokow, je to urcite najtvrdsi sport s hokejbalu , hokeju a floorballu... Podla mna hokejball na slovensku nema buducnost, minule som bol pozriet na jeden zapas, vsetci boli na moj vkus kusok stary , nasli sa aj nejaky mlady co to tam kusok rozvyrili, ale inac nic... Dokonca jeden neze by sa napil nejakej vody, nie on si dal VINO, a este jedna vec ma dojala...SPINA ty hraci mali na sebe vsetko otrhane a to nehoworim o brankaroch...Vkuse nadavali pixovali a atd... to sa na floorballe nestava za to si vyluceny...Podla mna si strasne zaujaty a tym to hasne!