Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Nemávate problém pri načítavaní FB cez Safari na Macu? Niekedy to blbne a dnes mi to napríklad už dobrú hodinu vôbec nejde, pritom na Chrome všetko bez problémov a v Safari všetky ostatné weby idú...
//spamätalo sa to, uvidíme čo ďalej
//spamätalo sa to, uvidíme čo ďalej
pri páde mi prasklo sklíčko na displeji (predpokladám, že len sklíčko, lebo displej plne funguje aj 3D Touch) 
vedeli by ste mi poradiť seriózny servis na východnom Slovensku (PO, KE, PP,...), kde by mi vymenili len to sklíčko, bez displeja, za dobrú cenu a kvalitne?
iPhone 6s
vedeli by ste mi poradiť seriózny servis na východnom Slovensku (PO, KE, PP,...), kde by mi vymenili len to sklíčko, bez displeja, za dobrú cenu a kvalitne?
iPhone 6s
myslim, ze to je uz jeden kus takze bud ti vymenia vsetko alebo nic
ano, displej je zlepený s dotykovým sklíčkom, ale šikovní odborníci ich vedia oddeliť a vymeniť len sklo, a presne takých hľadám
-
WiZard
Star
Neviete niekto ako je to s výmenou baterky u Apple? Spravia mi to v servise na počkanie? ( iPhone 5S ) Nemáte niekto skúsenosť? Vďaka 
Záleží, kde si to dáš spraviť. Napr. tu to robia na počkanie, ale osobné skúsenosti ešte s nimi nemám.
-
spojka13
Darca
Skusim sa opytat tu, neviete niekto, ako sa da odhlasit z massengru? Priatelka nepouzivala iphone, a jej sestra sa tam prihlasila pod svojim kontom. A teraz nevieme prist nato ako odhlasit sestru...
mozno banalita, ale nevem si rady... Lebo na ipade mam normalne log out... A le na iphone nic take neni...
Nastavenia -> Facebook. Tam zmenit ucet.
-
Dede
Medium Star
Zdravím chcel by som sa spýtať. Vlastním iPhone 6 64gb a po polroku čo ho mám sa mi zoslabilo slúchadlo keď telefonujem o dosť menej počujem chcem sa spýtať či má niekto nejakú skúsenosť s týmto a ak áno ako to riešil. Kamarátovi sa to stalo tiež taký istý mobil a domnieva sa že sa tam dostala voda. Ďakujem za odpoveď.
iPhone pouzivam uz 4 mesiace a iba teraz som sa dal na vyskusanie pribalenych earbudsov. Pridu mi dost nepohodlne a vypadavaju mi z ucha, je nejaka technika ako ich spravne dat do ucha? Ako ste s nimi spokojny?
Tak veru že sa apple nehanbí dávať taký shit k tak drahému telefónu.. hrajú oveľa horšie ako 5 eurové samsung špunty..
-
DanielDevil
Addict
Mne napríklad tie sluchátka veľmi vyhovujú a sú dosť pohodlné, tiež tá krabička na ich zbalenie je super, ja som veľmi spokojný, je to asi vec názoru. Zatiaľ som s nimi problémy nemal, ale ak ti hrajú slabšie, daj ich reklamovať.
Nehraju mi slabsie, len mi jednoducho vypadavaju z ucha, takze ani kvalitu zvuku neviem posudit, lebo naviem najst tu spravnu polohu. Skusal som ich strcit hlbsie, ale bez vysledku a usi ma iba boleli.
nemal som zatial jediny telefon kde by som pribalene sluchadla nechcel vymenit za nieco lepsie, aj ked len 10 dolarove cinany...
-
xH4wK
Osobne ich earbuds pouzivam aj na PC doma aj v praci, kvalita zvuku je naozaj nadstandard.
Caute, kupil som si IP6 a potrebujem dokupit este 2 kable do prace. Pouzivate aj neoriginalne kable? Za kabel si pytaju 25€, co mi pride prehnane aby som daval 50€ za dva kabliky. Ak ano, mozte hodit link, ktore konkretne. Dakujem 
Kup si nejake certifikovane.. Eshopy mzone, istyle, iphonedoplnky, ipouzdro...
Hlavne si nekupuj 2-3 eurove kable z bazosa ci ebaya. Menovane eshopy maju vsetky kable certifikovane appleom.
Hlavne si nekupuj 2-3 eurove kable z bazosa ci ebaya. Menovane eshopy maju vsetky kable certifikovane appleom.
-
DanielDevil
Addict
Tu sú za 15€, dva za 30€ a ušetríš 20€ oproti tvojmu pôvodnému plánu. Istore je overený, mám od nich Mac. Sú oficiálny distribútor, majú veľa pobočiek.
//do kelu a link som zabudol dať
ale spomenul som aspoň obchod v komente 
//do kelu a link som zabudol dať
Dakujem obom za reakcie
objednal som nakoniec z mzone.
-
spojka13
Darca
sa divim, že sa tu ešte nerozbehla diskusia okolo noveho iP 7, či to už nikoho netankuje?
no po včerajšej premiere, hoci už davno predtym sa popisalo dost otom, že strati 3,5mm jack, tak som veril do poslednej chvile, že to nebude pravda. som smutny z toho.
ako to hodnotite vy? pojde niekto do toho?
osobne hodnotim
krytie IP67
home button neni hardware-ove
matna čierna (farba)
najnižšia kapacita 32gb (hoci mam cloud, tak mi to je v podstate jedno, lebo stale som mal 16GB)
dvojfotoaparat? tak to možem nazvat /// mne sa to nepači, ale fotit to može dobre... ale le nan verzii plus
odstranenie 3,5mm jacku
nemožnost nabijat a počuvat hudbu naraz, alebo zatial som nepostrehol, aby tam bola redukcia aj na aj aj
no po včerajšej premiere, hoci už davno predtym sa popisalo dost otom, že strati 3,5mm jack, tak som veril do poslednej chvile, že to nebude pravda. som smutny z toho.
ako to hodnotite vy? pojde niekto do toho?
osobne hodnotim