Pneumatiky & Disky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hovko
Light Star
Light Star

Re: Pneumatiky & Disky

Príspevok od používateľa hovko »

Blbosti

RATZINGER666 napísal:np, aj nabuduce :) vedel by som Ti aj tie pneu zohnat, ale zial, ozval si sa trosku neskoro, vsetko je predane a stare gumy nedrzime :wink:

Zdvihák ani kľúč nemám. Rezervu nemám.
Do servisu to mám 10 minút, 7 minút robota a 10 minút cesta späť. Mne to za čisté ruky stojí.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a to beries ako hromadenie si zisku? :D keby sem postoval zakazdym linky na svoj eshop a tlacil by skladove gumy aj keby neboli najlepsou volbou potom by si sa mohol ozvat

no nic su aj taki ludia
hovko
Light Star
Light Star

Kde píšem o zisku ty mamlas? Píšem o zaujatej rade, to je rozdiel nie? :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hovko: ved sa ukludni, ja sa na Teba nehnevam, len nam teda napis, cim su tie rady zaujate, lebo nikto iny si nic take nevsimol a ja sa tiez vzdy snazim radit objektivne...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to by ma tiez zaujimalo..a osobne invektivy si nechaj pre rodinu
hovko
Light Star
Light Star

Ja som kľudný (poznáte význam tohoto :) ?, To je smajlík), tiež sa na teba nehnevám, iba píšem svoj názor, to môžem nie?

Pre mňa je zaujatá rada od človeka, ktorý radí a píše "vedel by som ti zohnať" - pre mňa také rady strácajú na hodnote. Nikde nepíšem o zisku ako sa mi snaží dať do huby mamlas.

S osobnými invektívami si začal ty guess.

Alebo vetou aj takí ľudia musia byť, si myslel akože takí fantastický? Asi nie že...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a co je na tom, ze by mu tie gumy vedel zohnat napriklad lacnejsie ako v inych shopoch?

taki ludia som myslel, ze musia hladat v kazdej pomoci nieco sebecke..ale zrejme podla seba sudis inych
hovko
Light Star
Light Star

Čomu nerozumieš v mojej druhej vete? Rozumieš písanému textu?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ty mas skor problem s chapanim. stale nechapem preco u teba straca hodnotu rada ak za nou nasleduje veta "ak by si chcel mohol by som ti ich zohnat". keby si to precitam ja, tak si o tych gumach nieco pozriem a ak by mali dobre recenzie tak nemam problem a uz vobec nie od uzivatela, ktory tu ma XY prispevkov a mnoho spokojnych ludi, ktorym poradil ci uz tu alebo inych temach

potom pride takyto "know it all" a bude davat rozumy :D
hovko
Light Star
Light Star

Takže keď mám iný názor ako ty tak dávam rozumy hej? V čom si iný ty? Nie sú tvoje kecy tiež iba rozumy?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Mám pocite, že guess.whoo len obhajoval RATZINGEROVE tvrdenia, ktoré pri všetkej úcte majú pre mňa omnoho väčšiu kredibilitu ako tie tvoje vzhľadom k tomu, že keď si pozrieš jeho príspevky, tak zistíš, že to úplný laik ako ty nebude.

A dosť pochybujem o tom, že by si na hojku naháňal kšeft a useri by mu vytvárali väčšinu príjmu. Takže rozumy tu rozdávaš skôr ty :wink:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hovko: na margo toho, ze by som mu ich vedel zohnat, ano, normalne by som mu ich zohnat vedel, ale zial, nejde to, resp. by to mohlo velmi dlho trvat, tak sa mu ani neponukam... vobec som to nepisal v zmysle, ze pockaj na mna, vydrz apod., ale v zmysle, ze standardne by som ich zohnat vedel, ked su skladom... neodporucam mu ani nasilu iny model od nas (lebo podla mna je fakt henten top), ale odporucam mu iny eshop... za tie peniaze lepsiu gumu nezozenie... dokonca v tomto pripade a aj inych pripadoch na predchadzajucich stranach spominam a odporucam modely, ktore bezne v ponuke nemame, takze logicky im mu ich ani nemozem dohodit...

dufam, ze si uz rozumieme :)

pilifo: to je mimochodom pravda, zarobit sa na tom takto jednotlivo neda... kseft je az vtedy, ked Ti od partnera pride zakazka na 100 sad... a z eshopu konkretne nemam ja takmer nic, takze je uplne zbytocne tu kdesi cosi pretlacat... skor to robim v pripadoch, ked niekto dojde a povie mi, ze zozen mi najlepsie gumy za 400e a nech im mam zajtra uz prezute...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ratzi, neveríme ti ani slovo, teba už tu majú vychytaného samotní výrobcovia pneumatík a ty určite dostávaš provízie už rovno od nich, nech si to kúpime kde chceme..

:)
hovko
Light Star
Light Star

Ok chlapci vzdávam sa.
Presvedčili ste chlapca, že na priemerne výkonné auto so smiešnym ročným nájazdom po "BA" kraji nestačia celoročné gumy.
Má si radšej kúpiť drahšie dve sady a každú jar a zimu riešiť prezúvanie.
Bravó.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...zlatko, ale problematiku celorocne gumy vs. dve sady gum tu predsa s Tebou nikto nerozoberal :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

IMHO celorocky jazdia debilkovia. Bodka.
hovko
Light Star
Light Star

heker napísal:IMHO celorocky jazdia debilkovia. Bodka.
Aj nejaký argument, či iba štýl debil?
RATZINGER666 napísal:...zlatko, ale problematiku celorocne gumy vs. dve sady gum tu predsa s Tebou nikto nerozoberal :)
Samozrejme že to s tým súvisí. Ako "predajca" si mu poradil drahšie a horšie riešenie a ešte je spokojný ako dobre si mu poradil :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Argument? Napriklad ten, ze je to mix zmesi a mix lamiel dezenu. Nie si to ani letne, ani zimne, su zle v lete, su zle v zime. Ich brzdne vlastnosti nie su dobre ani v lete, ani v zime, lebo maju inu zmes a dezet ako standardna letna aj standardna zimna pneumatika. Ak si dochodca, v sobotu ides do supermarketu nakupit a v nedelu so zenou do kostola, pricom za rok najazdis 700 kilometrov a tvoj Favorit z roku 1994 ma dnes na tachometri 19000km a ides na prvu vymenu oleja do autorizovaneho servisu, tak preco nie :D
hovko
Light Star
Light Star

Áno, to platilo tak 10 rokov dozadu. Dnešné zmesi sú už na tom lepšie, ale samozrejme je to stále kompromis a nie pre každého.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no vidim, ze Ti to nepali az tak, ako by clovek cakal, tak este raz: ako clovek, ktory mu chcel pomoct, som mu poradil podla mna idealne riesenie, takisto som mu ozrejmil, preco... ako "predajca" som mu povedal, ze gumy, ktore si vybral a ktore ja odporucam a kupil by som ich idealne tiez, neviem zohnat...

...ale ziadna debata o celorocnych gumach tu predsa neprebehla :)

...inak paradoxom je, ze tie spominane modely celorocnych, od ktorych ho odhovaram, zohnat viem, ale tie letne, ktore mu radim, nie :D co Ty na to? co som to za predajcu? :)
Napísať odpoveď