Prezidentské voľby 2016 v USA
Re: Prezidentské voľby 2016 v USA
Neboli to nahodou spravy Demokratov? Ja som cital ze uz tam objavili nejaku spravu kde sa opisuje ako sa da roznymi zaludnymi sposobmi prispiet na kampan Clintonovej tak, aby sa clovek zmestil do povoleneho maximalneho limitu.
Vo videu su len tie spolocne pasaze, cele to asi rovnake nebolo a robila to pre nich myslim ina osoba, ktora si chcela ulachcit pracu, tak niektore casti ukradla a pridala nieco vlastne.Retne napísal:Fakt pochybujem, ze su natolko blbi a nespravili to naschval...
Medzicasom...
http://svet.sme.sk/c/20220393/cruz-na-z ... li-ho.html
"Texaský senátor Ted Cruz zablahoželal v stredu svojmu niekdajšiemu rivalovi Donaldovi Trumpovi k oficiálnej republikánskej prezidentskej nominácii.
Dav na zjazde Republikánskej strany v Clevelande však Cruza vypískal, pretože Trumpa otvorene nepodporil."
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2016, 1:16)
Este som zabudol, iba neviem najst odkaz... Trump by mozno nepomohol niektorym krajinam NATO, ak by ich napadlo Rusko.
Konkrétne východnému bloku európy.
Znie to pre nás ako katastrofa...ale naozaj by nato zasiahlo ak by nás putin obsadil ako ukrajinu?
Znie to pre nás ako katastrofa...ale naozaj by nato zasiahlo ak by nás putin obsadil ako ukrajinu?
myslis, ze tie konvoje su len ukazkou auticok? alebo spolocne civcenia? kolko francuzskych konvojov tu bolo pred Mnichovom?
plus by bola volovina branit Polsko a Balt, a nas nechat tak. to by potom Rusi presli cez Duklu rovno to tylu NATO. a bolo by po vojne.
plus by bola volovina branit Polsko a Balt, a nas nechat tak. to by potom Rusi presli cez Duklu rovno to tylu NATO. a bolo by po vojne.
Odpovedat by sa dalo jednoducho, ale odpoviem otazkou, ak by NATO nezasiahlo, nechalo by Rusko prejst dalej, do Ceska, Madarska, kto by rozhodol kde je "nova NATO hranica", to by sa ostatne krajiny NATO prizerali, ako ich partnerov (ktori si nie uplne dosledne plnia zavazky) obsadzuje nepriatel a presuva k ich hraniciam svoje vojska - a dufali by ze dalej neprejde, alebo by cakali kym napadne krajinu, ktora si zavazky plni na 100%?hovko napísal:Konkrétne východnému bloku európy.
Na nepolozenu otazku, ci je realne ze by Rusko obsadilo Slovensko, kto by povedal ze obsadia Ukrajinu a kto by povedal ze taktiez pocas mieru obsadia (aj) Slovensko - na desatrocia?
K teme, zaujimave vyjadrenia Trumpa, par zacitujem z clanku:
„Vnímám NATO jako dobrou věc.“ (21. 3. 2016)
„Myslím, že NATO je přežitek.“ (27. 3. 2016)
(O Baracku Obamovi)
„Silný muž, který opravdu ví, o co mu jde.“ (2009)
„Je příšerný prezident. Nejhorší prezident historie.“ (2011)
„Mé moto je ‚najmi ty nejlepší lidi, a pak jim nevěř‘.“ (2007)
„Obklopte se lidmi, kterým můžete věřit.“ (2004)
„No, hodně čtu. A za celý svůj život jsem toho spoustu přečetl.“ (25. 2. 2015).
„Moc nečtu. Hlavně čtu smlouvy, ale obvykle na tu práci mám právníky. Bývá to tolik stránek.“ (Únor 2014)
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tie prvé dve dvojice výrokov sa navzájom nevylučujú. 
Tak je otazka ako to prelozili, navyse tam nie su vsetky jeho protichodne vyjadrenia. Tu je iny preklad:
"Donald Trump považuje NATO za zbytočný pozostatok studenej vojny. Veľké a silné krajiny ako Nemecko či Južná Kórea sa už dlho mohli starať o svoju vlastnú vojenskú bezpečnosť. Aj Američania by sa mohli lepšie starať o svoje vlastné záležitosti
Trump tvrdí, že by nenamietal proti rozpadu NATO"
"Donald Trump považuje NATO za zbytočný pozostatok studenej vojny. Veľké a silné krajiny ako Nemecko či Južná Kórea sa už dlho mohli starať o svoju vlastnú vojenskú bezpečnosť. Aj Američania by sa mohli lepšie starať o svoje vlastné záležitosti
Trump tvrdí, že by nenamietal proti rozpadu NATO"
Najťažšou otázkou je kto je menším zlom? Clinton alebo Trump?
Možno Sanders.
Niektorí analytici tvrdia, že stále nevzdal zápas o kandidatúru.
Ja myslim ze Sanders to uz vzdal, ved aj podporil Clintonovu.
Inak podla mna je Trump ako neriadena strela, je nevypocitatelny, ani sam nevie co chce, a urcitymi nazormi je schopny rozdelit a rozhadat Ameriku a ak by dostal moc, uz by to neboli len nazory ale ciny a tymi by kludne mohol sposobit aj vacsie nepokoje, v krajnom pripade, s kuskom (ne)stastia (hlavne po pocetnych rasovych nepokojoch) a po (ne)vhodnej inspiracii na svojich cestach, spustit aj obciansku vojnu.
Inak podla mna je Trump ako neriadena strela, je nevypocitatelny, ani sam nevie co chce, a urcitymi nazormi je schopny rozdelit a rozhadat Ameriku a ak by dostal moc, uz by to neboli len nazory ale ciny a tymi by kludne mohol sposobit aj vacsie nepokoje, v krajnom pripade, s kuskom (ne)stastia (hlavne po pocetnych rasovych nepokojoch) a po (ne)vhodnej inspiracii na svojich cestach, spustit aj obciansku vojnu.
No vraj ju až tak úplne priamo nepotvrdil, ale tak uvidíme teraz, pri demokratickom kongrese.Dreamer napísal:Ja myslim ze Sanders to uz vzdal, ved aj podporil Clintonovu.
Sanders ju uz podporil, verejne, oficialne, to Cruz nepodporil priamo Trumpa a aj ho za to vypiskali.
Inak som uz nasiel aj clanky, ze Trump je medzi najvacsimi hrozbami spolu s IS, teroristickymi hrozbami, tiez ho niektori prirovnavaju k Hitlerovi, takze mozno som to ani prilis neprestrelil s tou moznou obcianskou vojnou.
Inak som uz nasiel aj clanky, ze Trump je medzi najvacsimi hrozbami spolu s IS, teroristickymi hrozbami, tiez ho niektori prirovnavaju k Hitlerovi, takze mozno som to ani prilis neprestrelil s tou moznou obcianskou vojnou.
Clinton, je citatelnaCesar napísal:Najťažšou otázkou je kto je menším zlom? Clinton alebo Trump?
Clinton je zrejme len ďalšou bábkou miliardárov, Trump by mohol byť viac nezávislý či nebude nový Hitler to je ale rizikové, ma dosť radikálne nápady.
V USA toto nebude voľba medzi zlom a menším zlom ale medzi veľkým a ešte väčším zlom.
V USA toto nebude voľba medzi zlom a menším zlom ale medzi veľkým a ešte väčším zlom.
-
Solo_Kamen
King
Hlavne je pre USA bezpečnostnou pohromoubeardie napísal:Clinton, je citatelna
http://observer.com/2016/06/breaking-hi ... lassified/
https://en.wikipedia.org/wiki/Hillary_C ... ontroversy
https://news.vice.com/article/exclusive ... hree-aides
-
mumbojumbo
Light Expert
O Clintonovej Obama vyhlasil ze je najklasifikovanejsim kandidatom na prezidenta v historii. O Trumpovi sa to povedat neda. ,ten nema ziadne skusenosti. Navyse je to idiot. Staci si pozriet jeho prejavy. Protireci si hned v nasledujucej vete. Clintonova definitivne vyhra. Bude to v zaujme ludstva
.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano americania tieto volby maju fakt na vyber, ako keby si mali vybrat medzi Jozefom Stalinom a Mao Ce-tungom ...
Mňa zaujíma to, či sa Sanders ešte o niečo pokúsi na zjazde, alebo definitívne to bude Clinton.
-
Solo_Kamen
King
čo o nej hovorí Obama je irelevantné, tá nie je schopná zabezpečit utajenie výplatných pások zamestnancov miestnej pošty. Clintonová bude výhra... pre ruské a čínske tajné službymumbojumbo napísal:O Clintonovej Obama vyhlasil ze je najklasifikovanejsim kandidatom na prezidenta v historii. O Trumpovi sa to povedat neda. ,ten nema ziadne skusenosti. Navyse je to idiot. Staci si pozriet jeho prejavy. Protireci si hned v nasledujucej vete. Clintonova definitivne vyhra. Bude to v zaujme ludstva.