Stretol som zenu je starsia odomna o 8 rokov ja 25 ona 33.
Stretli sme sa nahodne v praci kecali boli sme na caji vsetko to prislo pekne same
Stretavame sa 6 mesiacov a su to pre mna naozaj krasne chvile. Ona takisto povedala ze jej je so mnou krasne vzdy ked sme spolu .Ma za sebou dost nevydareny vztah takze skakat zo vztahu do vztahu nieje dobre....stretavame sa intenzita ? Ako kedy niekedy viac niekedy menej.
Teraz ideme pracovat do inej firmy spolu. Boli sme spolu aj na dovolenke. Povedala mi ze sa neponahla ze uvidime ako to bude napr za pol roka. Chyba mi velmi som velmi rad ked sme spolu. Bavim ma s nou hociaka aktivita. Viem ze jej na mne zalezi viem ze ma ku mne city tak ako aj ja k nej.
Predstavila ma aj rodicom, neviem ci to pre zenu nieco znamena alebo nie. Ja este nie aj ked prilezitost bola no nemam rad planovane veci, ale problem by v tom nebol
Viem si s nou predstavit viac nez len stretavanie pretoze som clovek ktory sa riadi vecami ked niekoho takeho mas nedovol aby si ho stratil pracu si najst mozes aj novych priatelov , ale takehoto cloveka to sa hlada podla mna tazko.
Spravam sa k nej normalne milo pozorne rad jej pomaham proste to tak mam a myslim si zeby sa mal muz aj tak k zene spravat .
Hlavne sa jej snazim dokazovat ze mi na nej zalezi.
Rad by som vedel vase nazory pripadne aky mate pohlad nato vy mozno tipy ?
Dakujem vam za odpovede .
Pekny zvysok dna zatial