Diskusia o vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zookee
Expert
Expert

Diskusia o vztahu

Príspevok od používateľa Zookee »

Zdravim pani obraciam sa na vas a prosim o vase nazory .

Stretol som zenu je starsia odomna o 8 rokov ja 25 ona 33.

Stretli sme sa nahodne v praci kecali boli sme na caji vsetko to prislo pekne same :)

Stretavame sa 6 mesiacov a su to pre mna naozaj krasne chvile. Ona takisto povedala ze jej je so mnou krasne vzdy ked sme spolu .Ma za sebou dost nevydareny vztah takze skakat zo vztahu do vztahu nieje dobre....stretavame sa intenzita ? Ako kedy niekedy viac niekedy menej.

Teraz ideme pracovat do inej firmy spolu. Boli sme spolu aj na dovolenke. Povedala mi ze sa neponahla ze uvidime ako to bude napr za pol roka. Chyba mi velmi som velmi rad ked sme spolu. Bavim ma s nou hociaka aktivita. Viem ze jej na mne zalezi viem ze ma ku mne city tak ako aj ja k nej.

Predstavila ma aj rodicom, neviem ci to pre zenu nieco znamena alebo nie. Ja este nie aj ked prilezitost bola no nemam rad planovane veci, ale problem by v tom nebol :)

Viem si s nou predstavit viac nez len stretavanie pretoze som clovek ktory sa riadi vecami ked niekoho takeho mas nedovol aby si ho stratil pracu si najst mozes aj novych priatelov , ale takehoto cloveka to sa hlada podla mna tazko.

Spravam sa k nej normalne milo pozorne rad jej pomaham proste to tak mam a myslim si zeby sa mal muz aj tak k zene spravat .

Hlavne sa jej snazim dokazovat ze mi na nej zalezi.

Rad by som vedel vase nazory pripadne aky mate pohlad nato vy mozno tipy ?

Dakujem vam za odpovede .

Pekny zvysok dna zatial :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Diskuzia vztah

Príspevok od používateľa aacid »

neviem ci si nieco zabudol, alebo len ja neviem citat, ale aka je vlastne tvoja otazka? pises ze chces nazory, ale nazory na co? vyzera ze mate fajn vztah, tak v com je problem?
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ano, 42!
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

po prvom roku by mali poslendé zvyšky prvotnej zamilovanosti opadnúť a potom to začne byť vážne.... v dobrom alebo v zlom :smt006
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

O com sa tu ma diskutovat? Ma tato tvoja teta dake deti?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Tipujem ze ze chce pocut nazory na toto:
Stretol som zenu je starsia odomna o 8 rokov ja 25 ona 33.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

mily moj, nie nebude to fungovat :)

pekne ju polaskaj ked ti da, este chvilku a potom to ukonci.
preco?

- ty budes este tak 5rokov nevybureny a ona ta bude brzdit vo vsetkom
- ty budes mat 30, ona skoro 40 :D ale tebe sa budu pacit 20tky...
- ona ma teraz obdobie ked si mysli ze uz si nikoho nenajde tak sa namotala na teba
- na starej <> bimbas sa cvici, tak si pocvic a nechaj to plavat
- po case ta prestane sa bavit flakat sa so starou tetou
- takze daj si facku a uvedom sa, nema to vyznam... pokial ona nema penezi poriadne :D

cau dufam ze sa zamyslis
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a ty si mal predtym nejaky vaznejsi vztah? ak nie tak tebe moze len lichotit ze sa o teba niekto zaujima a neplet si to s laskou
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak ten vzťah s ňou nechceš brať vážne, bež do toho.. je to naozaj dobré zaučenie.. ;) Ale ak máš záujem o vážny vzťah s nejakou budúcnosťou, prikláňam sa k názoru Forsakena.. aj keď problém nevidím v tom, keď budeš mať ty 30r a ona už takmer 40r.. problém by som skôr videl, keď ty budeš mať 50r a ona už takmer 60r.

Mal som podobný vzťah v tvojom veku, ona mala ešte o nejaký rôčik viac.. v prítomnosti bol ten vzťah skvelý, nemal chybu.. ale mátali ma myšlienky na budúcnosť.

Udržuj ten vzťah na kamarátskej úrovni, niekedy je dobrá kamarátka v zamestnaní viac ako vážna známosť na pracovisku.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Diskusia o vztahu

s tymto ja absolutne nesuhlasim... nikto z vas nevie povedat co bude za 10 alebo 20 rokov, tak je riadna kravina na zaklade toho robit rozhodnutia teraz.

rob tak ako citis, pokial s nou chces byt, bud s nou. neries ake by to bolo za 20 rokov. na jednej strane sa moze stat ze spolu vydrzite a potom to bude o 20 rokov na rit, na druhej strane si mozno teraz povies ze kaslem na to a o 20 rokov to budes lutovat.
ale najpravdepodobnejsie bude ze sa po nejakom case vas vztah rozpadne. to nema nic s vekovym rozdielom, tak to proste chodi, je uplne hlupost na zaciatku vztahu len uvazovat o spolocnej buducnosti, hlavne nie v tvojom veku.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

tak hlavne chlapi umierajú mladší, takže keď on bude mať 60 a ona 70 tak možno umrú spolu

fajn, nie? :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

aacid napísal:s tymto ja absolutne nesuhlasim... nikto z vas nevie povedat co bude za 10 alebo 20 rokov, tak je riadna kravina na zaklade toho robit rozhodnutia teraz.

rob tak ako citis, pokial s nou chces byt, bud s nou. neries ake by to bolo za 20 rokov. na jednej strane sa moze stat ze spolu vydrzite a potom to bude o 20 rokov na rit, na druhej strane si mozno teraz povies ze kaslem na to a o 20 rokov to budes lutovat.
Rozhodne súhlasím s aacidom, je úplný nezmysel riešiť, čo bude od pár rokov... kua nvm čo bude zajtra, nie to ešte za 20 rokov :D . Obzvlášť čo sa vzťahov týka je ťažké predpovedať, ako sa veci vyvinú...

Na druhej strane si však nejakú tú spoločnú budúcnosť predstavuješ, keď ideš do vzťahu... Snívaš si o tom, aké by to mohlo byť jedného dňa... respektíve ako by som chcel, aby to vyzeralo. Skrátka taká mapa alebo akoby som to povedal, že jak pristupovať k tomu vzťahu, akým smerom sa uberať.

Ja osobne nevidím problém, že má chalan 25 a ona 33, to nie je nejaký zásadný rozdiel. Iné by bolo, keby máš 15 a ona 23... alebo 18 a ona 26.. tam sú rozdiely priepastné v uvažovaní. No 25 a 33 ročný človek sa názorovo a hodnotovo už moc nelíšia :).
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ked som mal 22 tak som chodil s 28 rocnou. Sice sa to rozpadlo ale nie kvoli veku. Ak neskusis budes lutovat viac ako ked skusis a ono sa to rozpadne. Ja by som do toho siel.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Moj kamarat, ktoreho poznam od malicka je na tom podobne.
Avsak o par mesiacov uz ma svatbu. Je medzi nimi 7-8 rocny rozdiel. Poznaju sa uz vyse 5 rokov. Tiez sme mu zo zaciatku hovorili, ako to vnima, lebo taky vekovy rozdiel a este k tomu, ked je dievca starsie, sa nevidi na kazdom rohu.
Ale je to rovnaky rocnik ako ty, cize by som sa toho vobec nebal. Ak sa mate radi, nic nie je nemozne.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

bindo011 napísal:kua nvm čo bude zajtra, nie to ešte za 20 rokov :D . Obzvlášť čo sa vzťahov týka je ťažké predpovedať, ako sa veci vyvinú...
v tomto pripade to praveze vies, bude to tak ze on bude mat 30 a ona 38...
a ver mi, ze ked ona bude chciet mat tri deti v tom case, ty si radsej pojdes prevetrat hlavu na prvom poriadnom aute na ktore si si v 30 konecne zarobil (priklad).

je to proste dane, ze zena sa chce usadit a vychovavat deti...raz to na nu pride, a tym ze chlapec bude mat 30 pochybujem ze sa stretnu v zaujmoch.
Ano existuju kompromisy, da sa mat taky vztah, ale sam si potom povedz ci to za to stoji...podla mna nie.
Keby to malo byt opacne ze on 38 a ona 30 nepoviem nic... naopak su ine zivotne hodnoty... :)

treba ju polaskat kym da, a nechat to plavat, ver mi, lepsie pre obidvoch.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Forsaken ty vsetko hodnotis len podla seba... "ver mi", "je to proste dane"... si uvedom ze existuju aj ini ludia na svete, co mozno rozmyslaju inak ako ty.

ja napriklad nemam ani tych 30 a dieta uz mam. a nebola to nahoda ani nehoda, sam som sa tak rozhodol.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Forsaken, to, že ty sa v 30-ke budeš chcieť voziť na aute, neznamená, že niekto iný už nebude chcieť mať v takom veku deti.

Ja nevidím žiadny extra problém v 8-ročnom rozdieli, ak sú obaja partneri už dostatočne zrelí.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

begbeee napísal:tak hlavne chlapi umierajú mladší, takže keď on bude mať 60 a ona 70 tak možno umrú spolu

fajn, nie? :D
prvý kandidát na najoptimistickejší príspevok roka... :)
Zookee
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Zookee »

zdravim chalani

Dik za odpovede a nazory .

Co sa tyka buducnosti neplanujem si nic naozaj deti neriesim som clovek ktory proste zije stylom co pride pride co nie nie .

Ano viem si s nou predstavit buducnost ved preco nie.

Rozumieme si a ako som aj pisal ostatne veci a nemyslim si ze je spravne zahodit nieco take ked mi to prislo do zivota z cistej nahody ak to mozem takto povedat .

Niekedy je podla mna lepsie mat takeho cloveka pri sebe a neskor lutovat ze co ked sme mohli byt spolu .

A myslim si osobne ze som normalny clovek co neriesi vsetko ako horuci zemiak .

Ano bol by som rad keby nam to spolu vyjde, som skromny clovek nepotrebujem k zivotu vela to ci je to chyba alebo nie to neviem .

Ale viem ze je to dievca ktore chcem.

Moj nazor na vek.rozdiel neriesim to neni to handicap a v dnesnej dobe co vsetko sa deje okolo nas je vobec nieco handicap ? :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ešte si nezabudni uvedomiť, že jej pomaly ale isto začnú tykať hodiny, na dieťa má už len pár rokov.. čiže buď budeš otcom do 30ky alebo už možno nikdy.. (teda otcom jej dieťaťa).

Každopádne držím palce, ak sa rozhodneš do toho ísť.. :)
Napísať odpoveď