aacid napísal:
to by ma zaujimalo co za prispevky to boli, nerad sa tu vyjadrujem o svojich sukromnych problemoch, ale ano, nas vztah ma problemy, ale nie, nema to nic spolocne s tym ze sme sa zobrali skoro a uz vobec to nema nic spolocne s dietatom. nikdy som ani len trosku nelutoval ze dieta mam.
boli to prispevky kde si pisal, ze sa nevies najst... ale to je v pohode, tvoje prispevky na fore sa daju citat, maju hlavu a patu takze bez problemov z mojej strany.
- reagoval som na to preto tak, ze si pisal, ze dieta mas - ale nemas ho s osobou o 8 rokov starsou, nikde som nepisal, ze mat dieta v 30 je nenormalne, len v tomto pripade to nema ziadny suvis s problemom autora a porovnat teba a jeho - v tom nevidim logiku.
pisal som o tom, ze kym on bude mat 30, ona 38, budu mat nazory na zivot rozdielne, ci uz sa tykaju dietata alebo cohokolvek - to je vsetko co som tym chcel povedat, tak ako som povedal ze akceptujem, ze ludia maju iny nazor na vec.
heker napísal:Forsaken je podla mna tak trosku mimo, nazory hraniciace s urovnou qwertyho.
tvoj prispevok nema ziadnu hodnotu pre toho kto sa tu daco pyta, ani vobec pre nikoho - vies sa vyjadrit k teme? nevies, tak tisko budz. potrebujes si rypnut ? daj protiargument, napis nieco rozumne, mozeme sa pobavit o tom, ked nie, tak nerob nezmysli, naco.
Pilifo napísal:Áno, napríklad to, že niekto už v 30-ke chce mať dávno deti a po ničom inom ani viac netúži
To je možno aj môj prípad - auto už relatívne dosť slušné aj výkonné mám, mám 25, takže o 5 rokov si myslím, že s tou správnou osobou by som chcel mať aj založenú rodinu.
ved ked teda tuzis po tom tak preco si ho nespravis? pretoze sa bavime sa o tom ze mas 25, (takze ako autor), a mas partnerku 33 ? - nemas, a to vravim, ty si napisal o 5 rokov si pripraveny, lenze jeho parnerka uz tie myslienky davno ma, a tu sa tie svety nestretnu , a nestretnu sa nielen v potomstve, ale vo vsetkych oblastiach. (ty a tvoja partnerka sa o 5 rokov stretnete - ano, ale tito dvaja tazko)
karma napísal:napadlo ta vobec, ze nie vsetci zacali pohlavne zit v 25 jak ty, ale v poho aj 10 rokov predtym a vybureni uz su? dpc najvacsi frajer, co este dva roky dozadu nevedel co zo zivotom..prepac, ale pride mi to smiesne.
kludne si to mohol napisat do temy, by sa ukazalo aky frajer si ty.
mna napadlo len tolko, ze absolutne nevies aky je rozdiel byt nevybureny, a aky je rozdiel v mysleni ludi s rozdielom 10rokov.
vidis mne trvalo 2roky prist na to co tebe trvalo 10rokov, to ma napadlo..a stale si ostal mimo... ked budes chciet o nieco konstruktivne debatovat napis do karmy zasa.