Diskusia o vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Diskusia o vztahu

Príspevok od používateľa Forsaken »

aacid napísal:Forsaken ty vsetko hodnotis len podla seba... "ver mi", "je to proste dane"... si uvedom ze existuju aj ini ludia na svete, co mozno rozmyslaju inak ako ty.

ja napriklad nemam ani tych 30 a dieta uz mam. a nebola to nahoda ani nehoda, sam som sa tak rozhodol.
tak asi tazko mozem veci hodnotit podla teba, jasne ze ich hodnotim podla seba, ale snazim sa z toho byt co najviac objektivny... a je to tak ci uz tomu veris a ci nie ze chalani chcu mat slobodu cim najdlhsie, a baby su chcu byt matkami, to je akasi priroda ktoru som ja nevymyslel... to ze su aj vynimky - nikde netvrdim ze nie... ale bavime sa stale o rozdiele 8 rokov v tom.

hej a videl som ine tvoje prispevky kde si realne v p.ci lebo si zistil, ze to aj tak nieje ono....takze si to asi tak velmi nechcel ako tvrdis...

ale budis, akceptujem su ludia co rozmyslaju inak ako ja...
Pilifo napísal:Forsaken, to, že ty sa v 30-ke budeš chcieť voziť na aute, neznamená, že niekto iný už nebude chcieť mať v takom veku deti.

Ja nevidím žiadny extra problém v 8-ročnom rozdieli, ak sú obaja partneri už dostatočne zrelí.
bol to priklad, dopln si tam cokolvek/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Forsaken napísal:hej a videl som ine tvoje prispevky kde si realne v p.ci lebo si zistil, ze to aj tak nieje ono....takze si to asi tak velmi nechcel ako tvrdis...
to by ma zaujimalo co za prispevky to boli, nerad sa tu vyjadrujem o svojich sukromnych problemoch, ale ano, nas vztah ma problemy, ale nie, nema to nic spolocne s tym ze sme sa zobrali skoro a uz vobec to nema nic spolocne s dietatom. nikdy som ani len trosku nelutoval ze dieta mam.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Forsaken je podla mna tak trosku mimo, nazory hraniciace s urovnou qwertyho.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Forsaken napísal:bol to priklad, dopln si tam cokolvek/
Áno, napríklad to, že niekto už v 30-ke chce mať dávno deti a po ničom inom ani viac netúži :roll:

To je možno aj môj prípad - auto už relatívne dosť slušné aj výkonné mám, mám 25, takže o 5 rokov si myslím, že s tou správnou osobou by som chcel mať aj založenú rodinu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vsetci mne vekovo blizki ludia (okolo 30) v mojom okoli but maju vazny vztah alebo hladaju vazny vztah. tych par jedincov co sa nevyburili v minulosti a maju tu potrebu teraz, tych by som skor povazoval za vynimku.

to je proste zase prirodzeny osobny rast. skoncis skolu, najdes si pracu, auto, byt a co potom? dookola sa ozierat a tr*kat? to si vacsina odzila uz na vysokej ak nie na strednej a aj ti co nie tak ich to nemoze bavit viac nez par rokov.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: vacsina slovenska si to odzila na vysokej. tak to ale ber s rezervou, lebo poznam jednu univerzitu na slovensku kde si si tu trtkacku teda neuzil !!! leda tak so spolubyvajucim..... ber ohlad na ludi z tejto univerzity.

K teme.

: starsia je dobra na sex. tam to zacalo a skoncilo.....
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

nemas co riesit. ste obidvaja dospeli ludia, takze ak mate v zivote rovnake hodnoty a priority, vek nehra rolu. ja mam partnera o 6 rokov mladsieho a riesila som to velmi na zaciatku. ale teraz po 3,5 roka sa stale viac utvrdzujem v tom, ze chcem byt len s nim.

argumenty typu "deti" a "vyburit sa v mladosti" platia len pre urcitych ludi. to uz musis vediet sam.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja si myslim, ze je to tiez v pohode. Mam dobreho kamarata, ktory ma tiez starsiu manzelku od neho - myslim, ze o 5 rokov? Teraz neviem presne. Ale uz maju spolu dieta a funguje im to. Nevidim dovod sa rozchadzat len kvoli veku, ak vam je spolu dobre. Otazne je, ze ci si vies predstavit, ze jedneho dna bude matkou tvojich deti a naopak, ci si ona vie predstavit, ze ty budes jedneho dna otcom jej deti. A kedy to bude, vzhladom na jej vek. Ked na vsetko toto mate odpovede, konaj tak, ako to citis.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

aacid napísal: to by ma zaujimalo co za prispevky to boli, nerad sa tu vyjadrujem o svojich sukromnych problemoch, ale ano, nas vztah ma problemy, ale nie, nema to nic spolocne s tym ze sme sa zobrali skoro a uz vobec to nema nic spolocne s dietatom. nikdy som ani len trosku nelutoval ze dieta mam.
boli to prispevky kde si pisal, ze sa nevies najst... ale to je v pohode, tvoje prispevky na fore sa daju citat, maju hlavu a patu takze bez problemov z mojej strany.
- reagoval som na to preto tak, ze si pisal, ze dieta mas - ale nemas ho s osobou o 8 rokov starsou, nikde som nepisal, ze mat dieta v 30 je nenormalne, len v tomto pripade to nema ziadny suvis s problemom autora a porovnat teba a jeho - v tom nevidim logiku.

pisal som o tom, ze kym on bude mat 30, ona 38, budu mat nazory na zivot rozdielne, ci uz sa tykaju dietata alebo cohokolvek - to je vsetko co som tym chcel povedat, tak ako som povedal ze akceptujem, ze ludia maju iny nazor na vec.
heker napísal:Forsaken je podla mna tak trosku mimo, nazory hraniciace s urovnou qwertyho.
tvoj prispevok nema ziadnu hodnotu pre toho kto sa tu daco pyta, ani vobec pre nikoho - vies sa vyjadrit k teme? nevies, tak tisko budz. potrebujes si rypnut ? daj protiargument, napis nieco rozumne, mozeme sa pobavit o tom, ked nie, tak nerob nezmysli, naco.
Pilifo napísal:Áno, napríklad to, že niekto už v 30-ke chce mať dávno deti a po ničom inom ani viac netúži :roll:

To je možno aj môj prípad - auto už relatívne dosť slušné aj výkonné mám, mám 25, takže o 5 rokov si myslím, že s tou správnou osobou by som chcel mať aj založenú rodinu.
ved ked teda tuzis po tom tak preco si ho nespravis? pretoze sa bavime sa o tom ze mas 25, (takze ako autor), a mas partnerku 33 ? - nemas, a to vravim, ty si napisal o 5 rokov si pripraveny, lenze jeho parnerka uz tie myslienky davno ma, a tu sa tie svety nestretnu , a nestretnu sa nielen v potomstve, ale vo vsetkych oblastiach. (ty a tvoja partnerka sa o 5 rokov stretnete - ano, ale tito dvaja tazko)
karma napísal:napadlo ta vobec, ze nie vsetci zacali pohlavne zit v 25 jak ty, ale v poho aj 10 rokov predtym a vybureni uz su? dpc najvacsi frajer, co este dva roky dozadu nevedel co zo zivotom..prepac, ale pride mi to smiesne.
kludne si to mohol napisat do temy, by sa ukazalo aky frajer si ty.
mna napadlo len tolko, ze absolutne nevies aky je rozdiel byt nevybureny, a aky je rozdiel v mysleni ludi s rozdielom 10rokov.

vidis mne trvalo 2roky prist na to co tebe trvalo 10rokov, to ma napadlo..a stale si ostal mimo... ked budes chciet o nieco konstruktivne debatovat napis do karmy zasa.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Forsaken napísal:ved ked teda tuzis po tom tak preco si ho nespravis? pretoze sa bavime sa o tom ze mas 25, (takze ako autor), a mas partnerku 33 ? - nemas, a to vravim, ty si napisal o 5 rokov si pripraveny, lenze jeho parnerka uz tie myslienky davno ma, a tu sa tie svety nestretnu , a nestretnu sa nielen v potomstve, ale vo vsetkych oblastiach. (ty a tvoja partnerka sa o 5 rokov stretnete - ano, ale tito dvaja tazko)
Ja píšem o tom, že ak by som bol single a stretol by som aj teraz nejakú 33-ročnú ženu, s ktorou by som si rozumel, priťahovala by ma a mala správne názory na život, vôbec by mi ten vekový rozdiel nevadil a kľudne by som si s ňou spravil dieťa, ak by na to bola pripravená aj ona.

Proste to, že ty by si si nič nezačal so staršou ženskou, neznamená, že ďalších X ľudí, by proti tomu bolo tiež. Napr. poznám aj pár učiteľka - profesionálny futbalista v ČR (jej žiak BTW), ktorí spolu začali chodiť už na strednej škole a je medzi nimi možno aj 10-ročný rozdiel. On má teraz 25, ona okolo 35, majú už spolu 2-ročného syna a sú spolu šťastní. Asi sa ti práve zrútil svet, čo Forsaken? :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

suhlas s Pilifo

Forsaken

nemozes len podla veku hadzat vsetkych do jedneho vreca. ja som mala spoluziaka, co uz ako 16-rocny hladal buducu matku svojich deti.. teraz ma uz 2 deti. ja som o detoch zacala uvazovat s 10-rocnym posunom a stale sa do toho nehrniem. cize keby som s nim vtedy zacala chodit (co on chcel), nase "svety" by sa doteraz nestretli, hoci sme boli rovesnici.

PS: clovek je ovela zlozitejsi tvor ako len biologicky zivocich, ktoremu v urcitom veku tikaju biologicke hodiny.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pre mna Forsaken pises kraviny. Odhovaras ho od fungujuceho vztahu v ktorom sa zda, ze su obe strany stastne a spokojne. A to sudis len na zaklade seba a tvojich divnych pohladov na zivot. To co mas napisane v karme, tak to dost vsetko vystihuje. Kto a kedy sa vyburil, vyburi alebo bude chciet vyburit, to je dost individualna vec a nema zmysel to rozoberat, skatulkovat, tiez nema zmysel na zaklade vekoveho rozdielu pisat o niecom takom, ze to ma cim skor ukoncit atp. Pre mna su tvoje nazory hlupe a ty si pre mna hlupak. A k yomu nepotrebujem ziadny argument, je to len pohlad toho, ze ako ta vnimam ja.
Napísať odpoveď