Pokémon GO

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Pokémon GO

Príspevok od používateľa aacid »

toto by som sa uplne nebal, to je zase taka ta hlasna mensina, ktorej tieto veci vadia. absolutnu vacsinu hracov taketo nieco nezaujima, mozno ani nevedia ze sa nieco zmenilo.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

To chytanie je momentalne na hlavu. Chytit cokolvek je priam frustrujuce. 1300 pincir, dosli mi pokebaly pri chytani (5x za sebou mi odrazil loptu, raz mi vyliezol z balu po excelent throw + berry), 900cp Dragonair, berry + prvy great throw s ultrabalom... a zdrhol..
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

tak uz to zacina v meste si uz obsadil gymy lvl 37 s 2200+ CP pokemonmi... fakt toto cheatovanie hru polozi, hlavne ked detekovat dobre pouzity GPS spoofing alebo botting je takmer nemozne resp. ovela tazsie ako samotne cheatovanie.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Na cztorrent je priam excelentna diskusia kde si ludia vymienaju poznatky kolko pokemonov za hod (a prekvapivo to bolo aj 100p/h) ich bot chytil a kde je najlepse miesto na farmenie :roll:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ja som teraz mimo sloveska a nechce sa mi riesit data roaming, takze uz tretí týžden nehrám. Predpokladam ze ked sa vratim naspat uz nebude mat vyznam zacat znovu hrat.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Mojho 2133 Snorlaxa aj tak kazdy rozbije kludne aj low lvl hraci takze v tomto stave je hranie gymov a hlavne defend gymov uplne zbytocny takze neviem preco tu placete ze su vase gymy obsadene vysokymi CPckami ked ich rozbijete uplne so vsetkym ?
Navyse som Instinct co v KE znamena ze vacsinou drzim gym uplne sam :D
Tato hra nema zmysel pokial to nejako neupravia.. neda sa tradovat, neda sa bojovat medzi sebou, po novom uz ani nevieme trackovat pokemonov.. hasta la vista
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som napriklad ako lvl 15 nedal snorlaxa s cp 1780 ani so 6 pokemonmi a bol tam sam v tom gyme. anyway vyznam to mat bude, hras pre seba nie pre druhych a kazdy den vidim nejaky low level v nejakom gyme.

ludia to zacinaju hravat aj teraz
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Vcera vecer som sadol na bajk, obsadil za 15 minut 7 gymov. Dal tam uplne troll rattaty a weedle (aspon nemusim minat itemy na liecenie) s 20cp a zhrabol 70 goldov. To je asi tak jedina dobra vec, na co teraz to obsadzovanie gymov sluzi. Ako uz bolo povedane, ked je tam pokemon s vyssim CP a dobry na branenie (snorlax, lapras a vaporeon a pod.), tak ich aj tak zmlatite a obsadite gym aj so shitnymi pokemonmi (napr. som obsadil so svojim vaporeonom gym, kde bol vaporeon s cp o 500 vyssim), akurat to bude asi trvat o trochu dlhsie. Aj ked tam date silneho pokemona a drzite gym dlhsie obsadeny, tak za to nie su ziadne bonusy, takze kaslat na to...

Funguju im ti boti a fake gps aj po update?
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

fake gps bude fungovat vzdy, s tym nic spravit nemozu
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

ale aj by mohli... ked sa teleportnes prilis rychlo prilis daleko tak sa to da detekovat ze proste fyzicky tak rychlo ist nemozes... dalej ak napriklad aj pockas 15 hodin predtym ako si zmenis lokalitu na central park, tak mozu detekovat ked sa neprihlasis z US ipecky, alebo sa prihasis z rovnakej IP atd ze sa s vysokou pravdepodobnostou jedna o spoof... proste kazdy extremny cheat pojde detekovat, len ked to niekto bude robit naozaj opatrne a s rozumom tak to bude vpodstate asi nedetekovatelne
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

V ingresse fake GPS nefunguje pokiaľ viem.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Dnes som googlil a nenasiel som ziadneho funkcneho bota. Niantec zmenil API v poslednom update a aktualne este nie je nakodeny novy bot, ale vraj na tom pracuju. :D Takze od cheaterov je asi na par dni pokoj...
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

nemam nejáky hype , pokemoni ma nikdy nejako nebavili asi som bol weird kid ale chcel som to skusit akurat čakam kedy to pojde aj na ASUS zenfone ale ako sledujem tak pokemon go už je dead :D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

to nie je o ingresse alebo o pokemon go. to je za hranicami moznosti tychto appiek. gps suradnice su pre nich user input, ktoreho povod zistit nemozu. ci sa to ofejkuje na softverovej urovni alebo si zavesis do izby na stenu 3 taniere uz ta appka nevidi. staci to spravit sikovne
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

ephramko napísal:Dnes som googlil a nenasiel som ziadneho funkcneho bota. Niantec zmenil API v poslednom update a aktualne este nie je nakodeny novy bot, ale vraj na tom pracuju. :D Takze od cheaterov je asi na par dni pokoj...
Niečo také som aj já čítal na reddite je o tom téma
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Dunn napísal:nemam nejáky hype , pokemoni ma nikdy nejako nebavili asi som bol weird kid ale chcel som to skusit akurat čakam kedy to pojde aj na ASUS zenfone ale ako sledujem tak pokemon go už je dead :D
Aky mas problem? Mne to na nom ide od vydania uplne v pohode.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

*****HERO***** napísal:to nie je o ingresse alebo o pokemon go. to je za hranicami moznosti tychto appiek. gps suradnice su pre nich user input, ktoreho povod zistit nemozu. ci sa to ofejkuje na softverovej urovni alebo si zavesis do izby na stenu 3 taniere uz ta appka nevidi. staci to spravit sikovne
práveže je to v možnosti tých appiek - Disable / Check for Mock Location (prevent gps spoofing)
jediný spôsob, ktorým sa to nedá zistiť je použiť emulátor androidu a tuším by mohol fungovať aj root a xposed framework
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Prave mi dosiel email od good night bots, ze nakodili a vydali novu verziu bota a okrem toho, ze by to malo byt plne funkcne na aktualnu verziu, tak pridali plno novych funkcii, ako transfer pokemonov s nizkym CP alebo ich ignorovanie a pod. Idem vyskusat :D :D

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2016, 2:19)
No uz mi to aj par minut chyta pokemonov :D Takze je zo mna oficialne hnusny cheater. V trial verzii vam bot moze chytat pokemonov 2x1 hodinu za 24hodin. Akurat som neprisiel na to, ako si tam nastavit poriadne GPS na nieco zaujimave, lebo pisu tam, ze si tam mate nastavit aktualnu GPS do konfigu, aby ste nedostali ban, ale akosi nikde nie je vysvetlene, ako si nastavit fiktivnu GPS. Skusim to tak, ze si v telefone vypnem GPS a v PokeAuto si nastavim suradnice na dajme tomu Vieden, pustim bota, vypnem a potom za nejaku hodinku si zapnem GPS v telefone a skontrolujem pokemonov. Za hodinu by som sa realne mohol presunut z Viedne do BA, takze by to nemalo byt podozrive :D

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2016, 2:32)
Mohli by co najskor opravit to trackovanie pokemonov, nech sa da ta hra hrat normalne. Lebo aktualne clovek iba nahodne bludi po uliciach a dufa, ze na neho nieco zaujimave vyskoci a to podla mna nebol povodne zamyslany hlavny herny mechanizmus. :oops:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

este sa aj popri cheatovani budes stazovat? ffs

a appka urcite nie je mrtva, hra to stale obrovske mnozstvo ludi. iba ten uvodny hype opadol, no hracov su kvanta
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Stazujem sa, lebo sa niekde prave v okruhu 1-2km odomna spawnol Blastoise (vacsinou su tu len rattaty, pingey a zubati) a nebol som ho schopny najst, kedze trackovanie nefunguje. :cry:
Napísať odpoveď