Pokazil som aj to co nebolo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Re: Pokazil som aj to co nebolo?

Príspevok od používateľa Mrkva76 »

Myslím že nakoniec by aj šla von aj keď to bude strašne neskoro... .. Ešte nejak rozmyslieť program? Alebo spontánne je to lepšie?
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Co chces rozmyslat? Vezmi ju na zmrzlinu, na kavu alebo kofolu. Postazuj sa ake je teplo, ze ci ma rada teplo, kupalisko, kedy si zacala nohy holit alebo ja neviem co dalej. Rozpravat sa da o hocicom, kludne ohovarajte dochodcov co okupuju lavicky pred zmrzlinou a vyzeraju tam ako susene slivky. To moc premyslas nad tym, ze aky program spravit, o com sa bavit, co ak bude ticho ona aj ty. Mozno prvykrat bude hlupe ticho, ale je tiez mozne, ze jej pojde drzka o stosest a ani ta nepusti ku slovu, aby si sa je spytal na pocasie.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

To je vul, hlavne nespominaj, ze benzin zdrazel, ze by si ju chcel za zenu alebo ze chces od nej dovody, preco ta nelubi a budes v pohode. Spytaj sa jej, co ju bavi, ake ma oblubene filmy alebo co planuje na leto. Od toho sa da krasne odpichnut. A zvysok je len na tebe.

Inak nechces si dat na seba minikameru a streamovat to rande kdesi na nete? Ja by som si za to aj zaplatil :lol:
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Som tu zas s ďalším problémom.
Píšem si s ďalšou babou. Posiela mi odkazy ako sú vzťahy dnešné divné že nikto nepovie nič na rovinu, že nikto nezavolá priamo na rande ale iba von.

Už som ju pár krát von volal ale odpoveď nejak nebola jasná ako u každej ...
Otázka je či jej mám napísať tak teda poďme na rande alebo kašlať na to.
Nejak by mi nerobilo problém jej to napísať skôr ak povie že pome že to bude hrozné. Lebo já ako sa poznám tak mám problém s tou komunikáciou čiže fakt by som nevedel čo sa jej spýtať hlavne ak už väčšinu vecí sme tak nejak preriešili cez fb.

Odpoveď mám síce hneď o post nadomnou ale aj tak .. ona totiž mi píše ako má rada jedného chalana ale ten tak nejak na ňu kašle..
Proste mám jej napísať či ideme alebo nie?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

FFS, to uz je taky naznak ze to aj ja pochopim, a to som king v nechapani naznakov.
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Nie je to prvý taký článok ... a že já som to aj chcel ale ako píšem fakt sa bojím toho čo si povieme ..
A posiela mi fotky chalanov aký sa jej páčia a proste všetko že tento je super takéhoto chcem tohoto by si mi mohol zohnať ..

Skôr si myslím že som akurát vo friendzone ..ale dnes keď sme si písali o friendzone som jej poslal taký článok a ona že to je blbosť že ak chcem získať normálnu babu tak sa mám správať tak ako bolo presne písané že ako sa dostať do toho friendzonu.

Podľa mňa tým chcel dosiahnuť to nech sa k nej tak správam ale pritom to bude cesta do friendzonu aj tak.

Ideme ďalej.. Síce to nebolo priamo pozvanie na rande ale volal som ju von odpoveď bola : niekedy
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ok, here we go...

Vyser sa na túto babu, nechce sa jej ísť s tebou von, tak to zahovorila. Keby mala záujem, navrhne konkrétny termín.

Hľadaj ďalej a keď už aj nájdeš nejakú ďalšiu, píš si s ňou max. deň až dva a potom ju hneď pozvi na rande, žiadne vypisovanie mesiac alebo aj dlhšie, to akurát tú babu prestane baviť a skončíš vo friendzone ako vždy doteraz.

A už nebuď posratý z toho, o čom sa budete baviť v reále na rande! Budeš jej rozprávať o svojich koníčkoch, opýtaš sa na jej koníčky a budeš to točiť stále okolo toho. Na konci rande jej strčíš jazyk do krku a hneď budeš vedieť, na čom si a či má zmysel ísť na ďalšie rande.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

a posle zalohu na benal?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To nie je tento týpek, zálohu na benál chce ďalší tragéd, ktorý si už 15 rokov nezašukal :D
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Fajn chalani našiel som ďalšiu celkom to ide dobre na to čo som písal pred rokom alebo koľko už má táto téma..
Každopádne kým si píšeme je to fajn problém nastáva ale v tom že píšeme si tak že videné a odpoveď príde po par hodinách poznám ju asi 2 dni dnes som ju zavolal von povedala že to je fajn nápad
Ale to že ráz odpovedá hneď a zrazu odpíšeš v ten moment čo ona napíše a zas čakám hodiny.
Neviem že či nemá na moje správy akurát čo povedať alebo ako to mám vnímať.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

No co by sa dialo? Skratka nevie, co ti ma na to povedat a ani sa neunuva s tym nieco vymyslat, koniec koncov pockas do dalsieho dna, odpises a nic sa nedeje. Sry kamo, toto je kruta pravda... asi ku kazdemu chlapovi je baba, ktoru on nahana a ona ho ma v p*ci. Minimalne kazdy z nas to zazil...

A rada? Hladaj dalej :). Predpokladam, ze chces nejaku schopnu kocku na vztah... ignorantky sa nemenia. Respektive ignorantky... skratka vy dvaja si nie ste tak blizki, aby mala potrebu okamzite sa ti venovat. Neviem, ja by som sa ani nesnazil si ziskat priazen baby, ktoru moc nezaujimam. Naco? Za tyzden o moc zaujimavejsi nebudem a tak to necham plavat a skor sustredim energiu do toho, hladat dievca pre ktore som zaujimavy taky, aky som teraz. A taka ti odpise alebo minimalne popraje dobru noc a odide prec nech sa deje cokolvek. Nespravne baby hladas... take, pre ktore nie si zaujimavy...
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

No najsmutnejšie je že tá baba ktorá nechce ísť von je presne typ o ktorej píšeš.. Ona by chatovaci záujem mala ale von ani za svet vraj že s ľuďmi čo spoznala na internete nechodí von.. Čo je asi blbosť myslím ale tak nechaj ju tak
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Mrkva76 napísal:Ona by chatovaci záujem mala ale von ani za svet vraj že s ľuďmi čo spoznala na internete nechodí von...
Mne vždy, keď sa nejaká vykrúca v tom či ísť alebo neísť von napadne myšlienka z jednej knihy čo som čítal:
Čo myslíš, keby ju volá von Brad Pitt šla by alebo by zostala doma?!
A to je to, prečo sú takéto hlášky pre mňa iba výhovorky... Skrátka keby si pre ňu dosť zaujímavý, tak neváha a von s tebou ide. Ako dlho si píšeš s babou, kým ju zavoláš von? Respektíve akým spôsobom to riešiš? Len tak medzi rečou jej spomenieš, či by ste nešli von spolu, alebo to spontánne tak vyplynie z debaty. Inak správne načasovanie je na nete dosť dôležité, to "puto" býva často veľmi krehké a aj za relatívne dobrých podmienok sa pozvanie von, položené v nesprávnom čase, môže skončiť odpoveďou nie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No zase to, že odpisuje až po pár hodinách by som tak tragicky nebral, ja tiež väčšinou frajerke neodpíšem hneď, napr. keď som v práci a všimnem si správu, keďže viem, že by z toho mohol vzniknúť chat a to si v práci nemôžem úplne dovoliť. Samozrejme to ale vždy urobím dostatočne sofistikovane, tzn. neprečítam si tú správu, aby tam nebol ten tag "Zobrazené" :P Na oplátku mi aj ona odpíše počas pracovnej doby skoro vždy až po minimálne niekoľkých minútach, takže win-win pre nás oboch :D

Toto práveže nemám rád, bývalka bola jeden z tých typov, že keď som jej neodpísal do 3 minút, tak už šalela a vyčítala mi to. Po čase mi to už liezlo pekne na nervy :roll:

Skôr by som jednoznačne zobral to, ak by odmietala tvoje pozvania von kvôli akýmkoľvek dôvodom, to je podľa mňa jednoznačnejší signál o tom, že nemá záujem a máš hľadať ďalej...
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Takže takto jedna odpisuje hneď vraj úžasné ale nechce ísť von a celkom moc sa mi páči.

Táto druhá čo odpisuje neskôr.. keby mám teraz čas tak už by sme boli vonku myslím, aspoň teda napísala tak že by bola rada.

Čo sa týka toho ako ich volám von väčšinou sa snažím keď sa točime okolo takej témy. Niekedy ale mam pocit že keď povedala nie raz tak ani nabudúce nepojde (prvý prípad)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak prečo si už aspoň s tou druhou nebol vonku? Mi chceš povedať, že si cez prázdniny tak vyťažený, že si nevieš za týždeň nájsť 2 hodiny?

Akurát sa takýmto správaním podobáš na tú prvú babu, ktorá s tebou nechce ísť von :roll:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dobe vyhovorky. Nemas cas? Brigadujes, pracujes, pasies ovce, strazis maleho brata alebo co potom? Kto chce, cas so najde, vsetko ostatne su len vyhovorky.
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Keby sú to výhovorky nič nepoviem. Ale nie som na slovensku. Poznáme sa asi týždeň a celý tento týždeň som preč.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak to je ina situacia. Tak ju netahaj von, ked nie si prec a pockaj na to kym sa vratis. Skus ju zavolat jedenkrat, potom druhykrat a ked nebude mat zaujem, tak kasli na to.
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Dnes som sa dozvedel že tá čo so mnou nechcela von že by šla predsa len a teoreticky som mal aj šancu. Prečo to musia ženy tak komplikovať. Tak teraz neviem či skúsiť ešte tú prvú lebo písanie je super aj keď niektoré veci mi vedia. Alebo s touto druhou niečo skúsiť riešiť. Aj tak ani z jedného nič nebude myslím.
Dokonca tretia sa objavila.
Ako to vy riešite keď máte takto viac báb teoretických a zároveň nechcete ani s jednou si to pokaziť.
Napísať odpoveď