Pokémon GO

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Re: Pokémon GO

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ja v Piatok som videl Charizarda pri Galerke v KE.. nenasiel som ho.
Pred chvilkou pri T-Systems Dragonite ... nenasiel som ho.

J*bat !!!!!!

Dal som request Apple na refund vsetkeho co som v hre minul... a potvrdili mi to, nedam im ani cent kym nefixnu tracker.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Ja nehram az tak casto ale konecne som mal nejakeho zo 180CP a ze idem vyskusat nejaky Gym ze co tam je. No bol tam silnejsi pokemon a za 3 sekundy ma utasal. No chcem sa spytat ked ma niekto zbije v Gyme tak pridem o toho pokemona? Vy ste nieco pisali o nemocnici ale tu neviem najst tak ako aj mojho zbiteho pokemona :)
xH4wK

Musis ho ozivit, item revive. potom potionom dohealovat.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Dakujem, revive nebolo treba, len potion som dva krat dal a je naspat:)
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Slayter »

Pokemona musis revivnut ked battlujes cudzi gym a daju ti ho dole, ak battlujes friendly gym a prehras, pokemonovi ostane 1 HP, cize ho staci vyhealovat potionamy
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

xH4wK napísal:Ja v Piatok som videl Charizarda pri Galerke v KE.. nenasiel som ho.
Pred chvilkou pri T-Systems Dragonite ... nenasiel som ho.

J*bat !!!!!!

Dal som request Apple na refund vsetkeho co som v hre minul... a potvrdili mi to, nedam im ani cent kym nefixnu tracker.
no len aby si nedostal ban, niektore spolocnosti za taketo refundy banuju accounty...
xH4wK

Stovky az tisice ludi na reddite davali refund aj davnejsie a niantic nic.. nie su schopni trackovat ktory account daval refund zjavne.
Takze toho sa nebojim.. a aj keby, tak fuck them.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

refund čoho? a prečo by z refundu mal byť ban?
Slayter
Addict
Addict

Pravedpodobne pokecoins, tie si mozes kupit za peniaze a za ne vymenit Lure, Incubator, Pokeballs atd
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Slayter napísal:Pravedpodobne pokecoins, tie si mozes kupit za peniaze a za ne vymenit Lure, Incubator, Pokeballs atd
Som dnes "chytal" v Stockholme a zistujem, ze tam mate samych dobrych vodnych, zemnych a elektrickych pokemonov. To je v BA dost vzacne (za hodinu som chytil 5x dratini). A skoro ziadne rattaty a pidgey...

Skoda, ze sa neda pokemonov vonku vymenit s inym trenerom pri stretnuti na pokestope, to by bolo cool :D

Btw., ak ste si vsimli, doslo k aktualizacii a zase davaju XP za typ hodu. Vraj to nezrusili, ale bol to bug :D A ma niekto tusenie, ako funguje ten novy trackovaci system? Alebo len zmenili nazov a za pokemonov dali travu, aby to vyzeralo viac cool, ale inak je vsetko po starom a nefunguje to?
Slayter
Addict
Addict

Malo by to fungovat teraz dobre, to, ze to nefungovalo docasne bol bug, nie feature :)

A kde konkretne si chytal? V mojom okoli prace je samy ratata a pidgey, a to pracujem v centre mesta :D Teda az do piatka, ked sa vraciam na SK :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Norra Riddarholmshamnen, pri soche Evert Taube. Okruh 2KM. V podstate to chodilo po pokestopoch v okoli. Vela magnemite a stariu, takze som si mohol vyvinut tychto. Snad aj nejakeho dratiniho o chvilu evolvnem. Dufal som, ze by som niekde tam mohol chytit aj laprasa, lebo uz nemam candy, aby som vylepsoval mojho 1500cp, ktory sa mi vyliahol z 10K vajca. Plus chytil som tam Chansey, ktora je s takym velkym poctom zivotov dobra na...obranu gymu? co ja viem :D A aktualne mi chyba asi 40 candy na Gengara, duchovia vraj maju bonus proti psychickym a hypnovia su tu vsade.
Prílohy
Capture+_2016-08-09-13-49-46.png
Capture+_2016-08-09-13-50-40.png
Capture+_2016-08-09-13-53-56.png
xH4wK

Nemohli by sme sa tu trocha obmedzit na chvalenie sa pokemonmi ktori nie su z botovania ?
Pretoze povedzme si otvorene.. bot za teba robi prakticky vsetko a ty sem potom prides ukazat ze aha co mam... ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne tak..o com je toto? hraj si ako chces ale nechod sem s "problemami" a chvalit sa
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

S frustraciou z hry sa poprosim obratit na Niantec, nie na mna :smt059 Mozno potom hru zlepsia.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Je tu niekto lvl 25? :)
xH4wK

Ja som lvl 25 od vcera preco ?

EDIT: moja zbierka zatial.. fotim fotakom pretoze firemna politika mi nedovoli robit screenshot vo fone :D
Ti najlepsi samozrejme z vajec.. troska luck na 2x laprasa urcite ho tradnem ked to pojde :)
Prílohy
DSC00118.JPG
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Hm preco ich mas len 26? Ja mam z kazdeho aspon jedneho, je to predsa catch em all :D
xH4wK

Ved preco ich mam drzat vsetkych ? Drzim si len takych co su dobri alebo co ich chcem evolve.. ostatne transfer :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

xH4wK napísal:Ja som lvl 25 od vcera preco ?

EDIT: moja zbierka zatial.. fotim fotakom pretoze firemna politika mi nedovoli robit screenshot vo fone :D
Ti najlepsi samozrejme z vajec.. troska luck na 2x laprasa urcite ho tradnem ked to pojde :)
potreboval by som spravit lvl 25 do tyzdna :D kvoli jednej stavke...som pocul ze je aj ta appka cracknuta ze netreba fyzicky behat vie to nejako oklamat GPS, nevies nahodou o tom nic co?
Napísať odpoveď