Pokazil som aj to co nebolo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokazil som aj to co nebolo?

Príspevok od používateľa nejakymarko »

A ako by si to chcel riešiť akože?
Veď normálne choď von s jednou, druhou treťou, dvadsiatou piatou, sú to len baby z netu, žiadnu nepodvádzaš, nerobíš nič zlé, ideš v podstate von s "kamoškou". Ak by sa z toho časom vykľulo niečo viac, tak proste s ostatnými nebudeš chodiť von, vysvetlíš im, čo je vo veci.
Ty hlavne strašne moc premýšľaš, čo sa stane ak spravíš hento ono, a vlastne nič z toho nakoniec ani neskúsiš.
A toho, že sa nebudete mať o čom rozprávať sa vôbec neboj. Väčšina báb je od prírody tak ukecaných, že budeš rád, ak sa občas dostaneš k slovu :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kolega ti to dobre napisal. Velmi vela zbytocne premyslas a snazis sa vsetko analyzovat. Chod von s prvou co pojde, potom chod s druhou, pripadne aj s tou tretiou. Uvidis s ktorou sa budes citit dobre, ktora sa bude citit dobre s tebou, s ktorou ostatnes nadalej v kontakte a ktora sa ti sama ozve. Je mozne, ze nakoniec vsetky tri budu o nicom, bude ti s nimi zle a viac sa im uz nebudes chciet ozvat.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ked si citam este taketo témy o tom: ako sa prihovoriť dievcatu, co jej napísat, ako ju pozvat von atd...tak mi toto príde ako prechádzka ruzovou záhradou oproti tomu, ked uz má chalan vztah s babou a potrebuje ho udrzat co najdlhsie...vtedy to je riadna makačka :)
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrkva76 »

Takže tá čo som ju volal von a vykrucala sa že nechce ísť mi dnes píše že ide s niekym na rande a že potom k nemu na byt :|
A to som jej napísal ako som ju vnímal pred pár dňami atď a ona že som zlatý že som jej to povedal a blbosti a teraz mi povie toto...
heker
Redeemer
Redeemer

Povedala ti to na rovinu, koniec. Nechaj ju tak, kasli na nu, nema zaujem. Napis dalsie, ved mas este dalsie dvd moznosti, netreba stracat cas s dakou co ide von s niekym inym.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mrkva ty bud rad. Ina by sa s tebou este nejaku chvilu motala keby jej ten druhy nevysiel..
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Štve ma. Dnes mi zas píše že ide zase za ním
Ale čo má štve je že sa mi s ňou píše najlepšie zo všetkých ale takto mi to stále ukazuje na oči.. Ja neviem já som nejaký moc žiarlivý aj keď s ňou nič nemám.
heker
Redeemer
Redeemer

Na co sa nad tym zamyslat? Vsak jej nic nepis a dobre bude, nevidim zmysel stracat cas pisanim si s nou. Ci ty tam zmysel vidis?
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Posli ju do riti aj s celym jej chvalenim, robi ti to naschval.
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Vec sa ma ale nakoniec takto je možné že z ňou pôjdem do kina a neviem či na ňu niečo skúsiť alebo nie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Počas filmu jej polož ruku na koleno, keď sa nebude brániť, po chvíli jej daj ruku okolo ramien, no a keď budú jej reakcie pozitívne, tak jej po konci filmu strč jazyk do krku a budeš vedieť, na čom si.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mrkva, bud ju posli do prec aj s celym kinom, alebo ak strasne chces ist tak ju aspon v tom kine poriadne ignoruj a nedavaj najavo zaujem.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ja neviem chalani, ale nepríde vám to ako strata času? Keď triezvo zhodnotím doterajší vývin ich písania, jej odmietanie zo začiatku (čo by sa dalo prekusnúť ešte) a to písanie mu o tom, ako ide von s inými chalanmi.... To by ma sralo docela...

Premietam si rovnakú situáciu no s opačným scenárom. Ty by si naťahoval ju, že nechceš ísť von, ty by si písal jej, ako si vodíš baby na byt. A teraz zamyslenie: Baba, ktorá by po tomto všetkom šla s tebou von za A. Nemá ani štipky úcty k sebe a je jej to jedno alebo za B. Zbiera skalpy a tak jej to je u prdele, ako vedieš svoj život.

Samozrejme posudzujem to z pohľadu, kedy by som s tou babou chcel riešiť aj niečo viac, než len sex :) .
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

kde tie baby nachádzaš? Len tak na fb? alebo cez veci ako badoo/tinder?
mi-chau myslis ze chlapec ktory sa zufalo snazi vytiahnut von kazde dievca s ktorou si pise bude schopny ju ignorovat a neprejavovat zaujem? :lol:
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

na pokeci

súhlasím asi to ignorovanie by som nedal a taktiež ani tú pusu po konci kina by som nezvládol kedže neviem ako ju zrealizovať.
Viem si predstaviť ideálne ako by tá pusa mala vyzerať ale prakticky tú pusu nedám.

Totižto mám 18 a žiadne skúsenosti čo aj sami vidíte v tejto 9 stranovej téme.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

pokec? to este niekto pouziva? :lol:

a kino ako prve "rande" nieje tiez najlepsi napad

to fakt nemas ziadne zaluby/konicky/aktivity pri ktorych stretnes ludi, v tvojom pripade dievcata s ktorymi sa mozes rozpravat/ist von? Nemas partiu kamaratov s ktorymi by si mohol ist von?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mrkva76 napísal: Totižto mám 18 a žiadne skúsenosti čo aj sami vidíte v tejto 9 stranovej téme.
Ale nejako tie skúsenosti získať musíš, takže prvej pusy sa nemusíš obávať. Nie je to také strašné, hlavné je sa neposrať...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Kino na prvé rande je fajn, ak máš 14-15 rokov. Za iných okolností chceš čím skôr zistiť, ako sa človek vyjadruje, ako sa správa, tvári, ale aj vyzerá. To všetko v kine zabiješ tmou a sústredením sa na film. Pretože tipujem, že na prvom rande jej nebudeš pchať prsty medzi nohy, takže tam budete obaja len trápne sedieť jak klobásy a rozmýšlať nad tým, kto vymyslel takú keketinu, ako kino na prvé rande (človek sa učí na sebe).

Prvej pusy sa báť nemusíš. Keď som bol mladší, tak som robil vždy také postupné kroky, že najprv som ju objal a dal pusu na líce, ak sa tvárila, že sa jej to pozdáva a neodtiahla ma od seba preč, tak na druhom rande padla už pusa. Ja osobne som to nikdy nehrotil hneď na prvom stretku, aby z toho bolo bozkávanie, načo. :) Keď ma potom zaujala aj na druhýkrát, tak to prišlo aj samé.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

hd_ napísal:Ja osobne som to nikdy nehrotil hneď na prvom stretku, aby z toho bolo bozkávanie, načo. :) Keď ma potom zaujala aj na druhýkrát, tak to prišlo aj samé.
Súhlas :) , na prvom stretku netreba tlačiť na pílu. Ostatne, ani nevieš, či tam budú aj naživo rovnaké sympatie ako pri písaní.

Spomínam si na jedno svoje stretko... Šli sme s holčinou prvý krát von, nejaká prechádzka a potom sme skočili do podniku na drink. Super sa nám kecalo a tak všetko, skrátka fajn vydarené príjemné stretko. Na konci som ju bral autom na druhý koniec mesta, kde ešte išla niekomu na stužkovú a jak som postál pred podnikom a lúčili sme sa, natiahla sa ku mne a chcela ma začať bozkávať. Neviem prečo, ale odtiahol som sa a potom sme si dali iba pusu na líce. Prišlo mi to moc unáhlené ná prvom stretku a nechcel som nič uponáhľať. Samozrejme potom na ďalšom stretku už padli aj nejaké bozky a na treťom stretku ma pretiahla v aute... ale tomu som sa už nebránil :D . Áááách, zlatá Justínka, tá vedela ako na chlapa... :aasmile23:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Podľa mňa na francuzáku na prvom rande nie je nič zlé. Zistil som, že väčšina báb to aj akosi očakáva, ak bolo rande vydarené. Napr. bývalka sa ma pýtala, prečo som jej dal pusu až na druhom rande a nie na prvom.

No a potom, keď som tento ťah vytiahol pri ďalších 2 babách, tak to vždy skončilo pozitívnou odozvou. Aspoň tá baba zistí, že nie si posera :D
Napísať odpoveď