Viem, ze za tento post dostanem asi zase minuska od karmistov ako napr.
bodaj by ta tej starmie vytr*kal ty cheater
ale som optimisticky a podla mna sa tych cheaterov aj tak zbavite coskoro. Aspon ja som sa vzdy tesil, ked som chytil nejakeho pokemona, ktoreho som nemal a teraz je to prec. A to je klucovy mechanizmus tejto hry - ist von, chytit s kamosmi nieco zaujimave alebo sa dohovorit s cudzimi ludmi. Sice mam teraz cool pokemonov, ale v podstate su mi na nic a nie som nejaky 13 rocny chalanko, aby som sa kamosom chvalil s uzasnymi pokemonmi a klamal, ze som ich chytil. Aktualne je ten bot tak dobre nakodeny, ze ak niekto, kto pouziva bota objavi vzacneho pokemona, tak sa ho ostatni boti pokusia "snajpnut" - chytit, aj cez pol zemegule bez toho, aby sa presunuli na danu lokaciu a pokeappka to nevie zistit. Takze aktualne zo vsetkych roznych vzacnych pokemonov sem davam mojho oblubeneho (za hodinu ich to snajplo asi 20)...
Podla mna to coskoro proste cheateri prestanu hrat. Obcas mozno na gyme uvidite nieco, co urcite nemohol ten clovek chytit, ale za sucasnych podmienok sa da obsadit akykolvek gym.
Pripadne ak rozlozenie, pocetnost, rozdielnost pokemonov po mape lepsie vybalancuju a sfunkcnia trackovanie, tak tych cheaterov ubudne hodne. Asponn u mna to bol dovod, preco som to vyskusal.