Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa bindo011 »

Hlboko sa ospravedlňujem, že som si dovolil napísať takú hlúposť ako fakt, že rozdiel 60 € na poistke by mohol u niekoho zavážiť pri kúpe auta s veľkým objemom :) .
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...nebolo by to 5e mesacne?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

novidis, ani to nebolelo (teda okrem tvojho ega)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

bolo by to 5 e mesacne, keby ten rozdiel bol 60 eur.

realne je dnes rozdiel medzi PZPckom tak mozno 60eur, ked sa bavime o nejakej fabii HTP v porovnani s vykonnym autom. rozdiel medzi nejako slusne vykonnym diezlovym dvojlitrom, napriklad, a uz velkym motorom, je minimalny, v jednotkach eur.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Tak som porovnal PZP na moju osobu (24r vodicak 5r bez nehody) na volvo s60 2.0 dizel a na audi Q7 6.0 dizel :D a rozdiel je 20€ rocne. vid fotky.
Prílohy
Screenshot_2016-08-18-13-01-26.png
Screenshot_2016-08-18-13-03-54.png
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A je to tu čierne na bielom (alebo skôr farebné na bielom)...

bindo :arrow:
Prílohy
tumblr_lg7ujwSKLa1qafrh6.png
tumblr_lg7ujwSKLa1qafrh6.png (151.98 KiB) 1432 zobrazení
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pilifo: nechaj ho, teraz to zase otoci na spotreby :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Akože celkom nechápem tomu, prečo sa chytíte jednej hlúposti, ktorú ste mi už aj vyvrátili a ja som uznal: Áno, nehrá to rolu, nakoľko som si myslel z vlastnej nevedomosti, že ten rozdiel v poistke bude väčší :) .

A teraz rad radom tu každý z vás bude písať, aký som č*rák, že som si dovolil niečo také napísať, aj keď, ako píšem, v tomto prípade som napísal blbosť z mojej nevedomosti. Tak nebuďte trapáci :P .
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som len chcel použiť pekný obrázok s tým textom, nie vždy je totiž príležitosť ho využiť :D

Ale ok, zadrístal si si, chybu si si priznal, takže som už s "roastovaním" na tvoju adresu skončil :wink:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

u mna tiez ok, pockame radsej, kym sa vrati hovko do temy o pneumatikach :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hej, lenze prides sem, a na zaklade nejakych svojich dohadov robis zavery, jednu hlupost ti vyvratime, tak teraz sa jej chytame... nie, ty si sem prisiel a zacal si tocit o niecom o com nemas ziadne skusenosti. a porovnavat nejaku fabiu 1.6 s autom ktore ma silny motor, s tym suvisiacimi aj sotatnymi vecami...
no poviem to tak, mam auto ktore zerie 8 kombinovanu, a urcite by som nemenil. uroven komfortu a dalsich veci je proste niekde inde.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Čisto teoretická otázka.
Ako dlho viem jazdiť na prevozných značkách a koľko by ma taká sranda cca vyšla?

Modelová situácia: Kúpim si auto v zahraničí (dajme tomu, že september/október) a s prihlásením budem čakať do toho februára, kým bude prihlásenie auta so 170-180kw výhodnejšie. Ušetrím, alebo prerobím?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nikde som nenasiel zmienku o ich platnosti dlhsej ako mesiac
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

toto iste som teraz riesil ja a vyslo z toho ze sa to neoplati. radsej pockat a potom doviezt. tiez som chcel teraz doviezt a potom prihlasit ale viac za to zaplatis ako keby das teraz za tu dan :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nejakymarko: platnost nie je obmedzena, ale ich zapozicanie je neskutocne drahe, uz som to tu spominal... podla poskytovatela kludne aj 100e na tyzden... tiez sa neviem dockat februara :D
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

Zdravim, co vravite na subaru impreza 2.0 lpg ale coho sa ja bojim je to automat stvorruchlostny ... Mate niekto skusenosti s tymto vozitkom ? Resp. Na co by som si mal dat pozor je to rocnik 2010 ked budem na ntb poslem sem inzerat

Zatial diky
nejakymarko
Addict
Addict

Chalani som tu zas :D stale sa motam okolo toho isteho, neviem, co vlastne chcem
Srdce ma taha k bmw, rozum k vagu a z pouky najlepsie vychadza Medved, aspon podla mna
Tak teraz bábo raď:

BMW 330xd - Talian
BMW 330xd_2 - Talian + tmeleny lavy predny blatnik a cely zadok a otrasne kolesa
BMW 320d - neviem zistit nic + divny interier
BMW E61 - vyzera dost fajn, aj vybava by mi asi celkom postacovala, akurat ako pozeram na fotke z KO, tak je tam nejako paskou polepeny volant, neviem, co mam za tym hladat (podla hrubky laku vyzera byt ako neburane)
Audi A4 Avant - vyzera celkom v pohode (neviem zistit podrobnejsi vypis vybavy z vin (neviem kde hladat))
VW Passat Variant - vyzera celkom v pohode (neviem zistit podrobnejsi vypis vybavy z vin (neviem kde hladat))
Mercedes C - vyzera fajn, vyzera, ze o neho bolo prikladne starane, veci zdokladovane atd
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

neda sa mi to teraz vsetko prezerat, ale vseobecne Ti poradim, aby si si vybral to, k comu Ta taha srdce, lebo si budes potom nadavat a za rok riesit dalsie auto :) ale zase od tej trojky necakaj, ze to bude nejaky rozdiel oproti Passatu

s Talianmi problemy nebyvaju, akurat tie plechy vedia mat casto pokrutene a opravovane, lebo jazdia ako idioti...

a ked uz 3er, tak nie 320d...

// ta e61 mala otvoreny airbag, preto ten olepeny volant...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nemozem si pomoct, ale interier v tych Cckach je o nicom, pripada mi to ako z Astry H...

co sa tyka E61, neviem ci by som chcel auto po niekom kto si kupi zakladneho diesla a nalepi na kufor M5. Mam z toho taky blby pocit, ze tomu asi slapal na krk.
E91ky tazko povedat. Prva ma divne rozmazane fotky a znacku staru max. par mesiacov (co natiska otazku preco sa toho uz zbavuje, kedze zas nie je ani dost mlada na to aby to bolo cisto na kseft), ta druha je cela nejaka divna, tretia sa mi paci asi najviac, ale je to 320...

Audi a Passat, take... meh. nicim nezaujimave, Audi pomerne slaby motor (a tusim ani neni Quattro), Passat zas dobra vybava ale to je tak vsetko co sa k tomu da. Plus maju obe najazd nejakych 50 tis rocne v priemere, takze u prvych majitelov to bude este viac > vysoko pravdepodobne firemne lietacky, a k tym sa nikto nesprava zvlast dobre.
nejakymarko
Addict
Addict

Dik chalani
Ako premyslam, tak premyslam, tak neviem do coho ist. Ani pri tom BMW 3er to nie je boh vie co. 320 ma kazdy odradza, ze to zerie, je to nespolahlive a nema to vykon (ale zasa povedzme si, ze 110-120kw musi na normalnu jazdu stacit) 330tok je velmi malo celkovo v ponuke ako dieslov, tak aj benzinov.
Ak si dam do autobazar.eu nejake moje zakladne poziadavky, ktore su aspon 100kw, minimalne 2006rocnik(radsej by som nieco novsie), xenon, tempomat a automat (o ktorom cim dalej tym viac rozmyslam, ci volit pohodlie, ale relativne mensie riziko a ist predsa len do manualu) tak mi v podstate vyhodi len nejake octavky, par trojok (vacsinou 320) nejaku starsiu E61, potom dost passatov, A4 a po milu rit A6tiek
Proste nic nejako extra zaujimave. Nakup mi zasa nejako extra neponahla, lebo stale mam moznost jazdit na aute rodicov, ale chcelo by to uz nieco vlastne
Napísať odpoveď