Battlefield 1
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield 1
Tak som skusil prave betu. Celkom mile prekvapenie, po grafickej stranke je to pekne a celkom fajn optimalizovane, ved aj moja stara grafika GTX 650 to este celkom zvladala. Co mi vadilo, to bol motion blur, ten som stiahol na 20 percent a bolo to o nieco lepsie. Celkovo na Xeon 1231 v3, 16GB RAM a GTX 650 to ide okolo 50 fps na medium, co nie je nic moc, ale po stiahnuti na low to nevyzera vobec zle a fps stupnu. Vidim to tak, ze kupa GTX 1060 nebude k zahodeniu.
Hral som asi len 30-45 minut, dojmy fajn, pripominalo mi to BF1942, takze som si trosku zaspominal a vratil sa spomienkami 12 rokov dozadu, ked som hraval BF1942.
Pozeral som nejake objednavky cez heureka.sk, najlacnejsia cena bola okolo 40 eur. Predava sa niekde v zahranici tato hra lacnejsie ci nie???
Hral som asi len 30-45 minut, dojmy fajn, pripominalo mi to BF1942, takze som si trosku zaspominal a vratil sa spomienkami 12 rokov dozadu, ked som hraval BF1942.
Pozeral som nejake objednavky cez heureka.sk, najlacnejsia cena bola okolo 40 eur. Predava sa niekde v zahranici tato hra lacnejsie ci nie???
-
lukostrel77
Star
Aj ja som to skusil,taktiež sa mi to páči kone su pekné spestrenie a grafika je parádna,na mojej zostave Pentium G3250,8GB Ram,Gtx750TI to ide všetko na low 25-35Fps dost to seká 
Takže asi výmena procesora ma čaká no nevadí u mna je kupa istá
Takže asi výmena procesora ma čaká no nevadí u mna je kupa istá
Vyzera to tak, ze servery to nezvladaju. Doobedu som sa este vedel pripojit a teraz uz dostavam hlasku, ze sa nepodarilo pripojit. Snad sa im to podari nejako fixnut.
Online status: http://downdetector.com/status/ea
Online status: http://downdetector.com/status/ea
Nemenil si scalling? Default ne 42% co je 1080p.
Inac chcelo by to inu mapu.
Inac chcelo by to inu mapu.
-
hojko
Site Admin
Tych serverov moc vela nebolo co som na obed pozeral, ale vsade bol dost velky ping. Ci uz aj alebo daj dalsi hraci, ping bol tak 60+, priemerne hadam 80ms a to sa mi zdalo dost vela. Ale zase chapem, ze ide o betu, ktora funguje jeden den a tak je co vylepsovat, od sietoveho kodu, cez nastavenia serverov...
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2016, 22:37)
Takze pripojenie stale nejde. Je tam sice par serverov kde sa hra, ale nejde mi pripojit. Ked si vyberiem nahodne pripojenie, tak napise, ze nie je zhoda. Ked si vyberiem manualne server, tak ma nepripoji a hodi chybu. Kto vie, mozno nabieha daka mala aktualizacia postupne, ktora by opravovala prve problemy, ktore ludia v beta verzii nahlasili.
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2016, 22:37)
Takze pripojenie stale nejde. Je tam sice par serverov kde sa hra, ale nejde mi pripojit. Ked si vyberiem nahodne pripojenie, tak napise, ze nie je zhoda. Ked si vyberiem manualne server, tak ma nepripoji a hodi chybu. Kto vie, mozno nabieha daka mala aktualizacia postupne, ktora by opravovala prve problemy, ktore ludia v beta verzii nahlasili.
EA boli pod masivnym DDOS od p00dleCorp cely vecer
-
Solo_Kamen
King
po štyroch pokusoch som sa pripojil ale nezobrazuje mi štatistiky po konci kola...
inak, neviete, či sa ranky po tomto kole bety resetnú?
inak, neviete, či sa ranky po tomto kole bety resetnú?
Vzdy sa vsetko resetlo. Je to beta.
-
Solo_Kamen
King
škoda. Pekné od nich ale je, že od 14.10 sa to bude dat preloadnúť. To stihnem snád aj z mojim internetom (okrem Mount&Blade je toto jediná hra, čo som si kedy predobjednal, dúfam, že nesklamú
)
-
hojko
Site Admin
Uz skoncila beta??? Skusil som zapnut, aktualizovalo Origin a dost, ani po restarte ziadny BF nenabehol, ani ziadna hlaska, vobec nic.
-
lukostrel77
Star
Už skončila,ale mohla by byt dalšia 
-
Solo_Kamen
King
https://www.battlefield.com/en-gb/news/ ... al-details
hrozní vydriduchovia... ale je to pre mna velmi lákavé, kedže to je v podstate cez víkend... s origin access programom bude možné začat hrat už 13. októbra. (10 hodín)
hrozní vydriduchovia... ale je to pre mna velmi lákavé, kedže to je v podstate cez víkend... s origin access programom bude možné začat hrat už 13. októbra. (10 hodín)
Tak pocas par dni a je po probleme, ci nie?
-
Solo_Kamen
King
normálne by to nebol problém ale fakt, že na poriadnu WW1 hru čakám odkedy som dohral Darkest of Days značne komplikuje situáciu 
No boze, aj tak mozu hrat od 13. - 18. iba 10 hodin.
skusal si Verdun? ten je viac historicky verny.Solo_Kamen napísal:normálne by to nebol problém ale fakt, že na poriadnu WW1 hru čakám odkedy som dohral Darkest of Days značne komplikuje situáciu
-
Solo_Kamen
King
chcel som potom niečo, čo by malo aj vozidlá. A že to trvalo, kým taká hra konečne prišla. 
tak, co do vozidiel to ano.
so zvedavy ake budu vozidla v normalnej verzii. lebo pre mna bola v bete sklapanim historicka neakturatnost vozidiel a zbrani. ale to je hnidopichanie
kazdemu samozrejme vyhovuje ine a tak je to super.
so zvedavy ake budu vozidla v normalnej verzii. lebo pre mna bola v bete sklapanim historicka neakturatnost vozidiel a zbrani. ale to je hnidopichanie
-
Solo_Kamen
King
http://www.sector.sk/novinka/123692/pri ... postav.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/Military_ ... olf_Hitler
vychádza mi z toho, že budeme hrat za Hitlera... bolo by zaujimavé postavit sa aj do úlohy tých zlých...
ale je to tažká konšpirácia.
https://en.wikipedia.org/wiki/Military_ ... olf_Hitler
vychádza mi z toho, že budeme hrat za Hitlera... bolo by zaujimavé postavit sa aj do úlohy tých zlých...
ale je to tažká konšpirácia.
tak ked nebude musiet mlady nadejny maliar z Rakuska jazdit v Rolls Royce, Renaulte FT17 ci v tanku Mark V s nemeckymi znakmi, tak preco nie
najviac sa tesim na Alpy. som zvedavy co tam vyparatia. hlavne nech tam nie su nemecki vojaci rovno z Namibie a Vychodnej Afriky proti Talianom z Eritrei
najviac sa tesim na Alpy. som zvedavy co tam vyparatia. hlavne nech tam nie su nemecki vojaci rovno z Namibie a Vychodnej Afriky proti Talianom z Eritrei