Bastion mam tiež ale ten ma moc nechytil.
Čo hráte Práve teraz?
Re: Čo hráte Práve teraz?
Transistor je nádhera, mám z toho aj platinu a soundtrack je bomba, mal som aj ako zvonenia 
-
lekoklatik
VIP
Tiez sa to chystam Transistor zahrat znovu, achievement hunt. Bastion je o nieco slabsi zazitok, ale bavil ma. Asi aj preto ze to nie je zbytocne dlhe a texty toho rozpravaca su velmi zabavne 
//stratil som sa v subojovom systeme, v jeho hlase a designe celej hry. Pribehu som moc pozornosti nevenoval, musim znovu zahrat
//stratil som sa v subojovom systeme, v jeho hlase a designe celej hry. Pribehu som moc pozornosti nevenoval, musim znovu zahrat
Ako si pochopil príbeh? 
-
lukostrel77
Star
Teraz hrávam dotu 2 a Euro Truck Simulátor 2+American Truck Simulátor,sem tam Battlefield 3 MP.....
Pillars of Eternity s datadiskami (pardon, DLC, podla moderneho slangu
) uz vyse roka v kuse. Pre mna jedna z naj hier co vysli.
Zacal som Witchera 3.. genialna hra, som ocareny.. no k tomu ale asi nie je moc co vraviet
Inak ako vyzera the:division? vedel by niekto popisat situaciu?
Inak ako vyzera the:division? vedel by niekto popisat situaciu?
Resident Evil 4 na PS4. Hral som to este pred par rokmi na PS2 ale niekde v polke som prestal a potom som sa uz ku tomu nevratil.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Arkham Knight. Po tom fiasku s PC verziou som nan aj zabudol ale teraz s PS4 som si povedal, ze je nacase ukoncit pribeh (vsetky predchadzajuce som presiel). Nasledne ma caka dorazenie AC: Syndicate a potom oddychovka Firewatch
Mam do konco roka co robit 
dnes som presiel Firewatch, sice to nie je uplna novinka, ale ked som to zapol vtedy nejak mi to neslo uplne plynule. teraz som tomu dal druhu sancu a super, velmi sa mi to pacilo. je to skor taky interaktivny film, ale fakt dobry, doporucujem, je to kratke, zabralo mi to mozno 4 hodiny.
-
lukostrel77
Star
Zaklínač 1,2 Som nedohral tak ten hrám a multiplayer battlefield 4 a Battlefield 3 
Momentalne F1 2016 Karieru za Renault
a medzitym cakam na Mafiu 3
Ja tiež čakám na Mafiu 3, ale skôr ako vyjde pár recenzii sibtonurcite nekúpim
-
lukostrel77
Star
Kupil som si zaklínača 3 teraz čakám nech mi to príde,zatial hrám Battlefield 4 mp a Far Cry 4 + mad maxa 
Evolve: Stage 2
Celkom dobra odreagovacka, MP.
lukostrel77 : dobra volba
Mas aspon 1 rok co hrat
Ja uz mam Zaklinaca 3 prejdeneho pred pol rokom...Zakladnu hru aj s DLCa je to najlepsie RPG co som kedy hral,tie Questy sa tam aspon neopakuju tolko jak v Mafii 3 
-
lukostrel77
Star
Tak váhal som či ho zobrat
uvidí sa, 1 a 2 som hral a bavilo ma to,dufam že ma to nebude nudit jak teraz gta 5,po prejdený tam už nemám čo robit 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aktualne hram mafiu 3, na xboxe, posuniem ju zrejme dalej zaciatkom buduceho tyzdna, prejdem pribeh a bude, ak by niekto chcel za 50€ mu ju posuniem, vlozena raz do xboxu a este som ju nevybral 
lukostrel77 : Mam uplne podobny nazor na to GTA 5 ako ty
Po prejdeny uzasnej kampane 3 postavami som to uz odvtedy nezapol,tak uvazujem ze GTA 5 vymazem z HDD lebo mi to len zbytocne zabera vela miesta aj ked to nehram uz vobec...GTA On-line moze byt pre niekoho fajn ale mna nebavi cakat na 5 minut Lobby Loading kym sa dostanem do hry a farmit tam $$$ ako idiot len preto aby som mal na lepsie veci.Ked neohlasia nejake Story DLC ku GTA 5 tak koncim s GTA definitvne co sa tyka On-line-u tyka.Kampane maju ako vzdy suprove ale ten MP ma proste nebavi.
-
lukostrel77
Star
Tak nejak,ked Multiplayer tak battlefield (teda u mna
)