ISIC karta - cestovné
Re: ISIC karta - cestovné
ludia ked som si nabil isic kartu na mesiac co to znamena? Mozem cestovat eltrickami a busmi hockde a je to v tej sume alebo ako to funguje?? A v elektrickach niekde prikladam tu isic kartu ci potrbujem normalny listok?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
A kde si si ju nabil?
v BA na mhdecke v tom podchode
-
Soviet
Darca
Zalezi ako si si ju nabil. BA ma zony, takze ak si vybral len klasicku kartu, tak mas pokrytie iba BA 100+101 sa mi mari.
-
94jakub
Guru wannabe
Potom asi najskôr teda toto.
http://www.dpb.sk/pre-cestujucich/predp ... ny-listok/
Konkrétne už musíš vedieť ty, za čo si platil.
Len pre info, nenabil si si ISIC ako taký ale DPB berie aj ISIC ako čipovú kartu aby si si nemusel vybavovať špeciálnu kartu u nich.
//edit
neplatí sa nijak, len ju prípadne ukážeš revízorovi. Ak teda máš predplatený na mesiac či koľko a si v správnej zóne.
http://www.dpb.sk/pre-cestujucich/predp ... ny-listok/
Konkrétne už musíš vedieť ty, za čo si platil.
Len pre info, nenabil si si ISIC ako taký ale DPB berie aj ISIC ako čipovú kartu aby si si nemusel vybavovať špeciálnu kartu u nich.
//edit
neplatí sa nijak, len ju prípadne ukážeš revízorovi. Ak teda máš predplatený na mesiac či koľko a si v správnej zóne.
ja nwm vobec.. Ja som tam dosiel s isic kartou a ta pani sa ma len pytala ci mesacny, trojmesacny atd.. tak som povedal mesacny a nabila mi ju na mesiac.. Takze neviem no.. A nemam ani predstavu ako sa plati isic kartou v elektrickachSoviet napísal:Zalezi ako si si ju nabil. BA ma zony, takze ak si vybral len klasicku kartu, tak mas pokrytie iba BA 100+101 sa mi mari.
edit.. a v busoch to funguje ako s isic kartou?
v elektricke a MHD autobusoch nemusis nic platit, staci ze mas isic pri sebe, ak pride revizor tak mu ho jednoducho ukazes a on ho prilozi k pristroju ktory mu ukaze ci mas zaplatenu elektricenku