Spájkovačka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Spájkovačka

Príspevok od používateľa aacid »

tak som tu spajkovacku dnes kupil... nevyzera najhorsie, hroty su srobovatelne ale pozeral som na gme a nic podobne som nenasiel, tak asi nebude take lahke ich nahradit. je dost hruby ten hrot.

ale tak za tu cenu :)
kubaj
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kubaj »

Tak ono tie hroty neznicis hned ako na trafopajkovacke. Ja v tej mojej mam hrot vyse 2 rokov a nic mu nie je. Zalezi ci vie clovek spajkovat, ked nevie, tak dlho nevydrzi :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ako ved ja toho vela nenapajkujem, len mi prijde dost siroky, na extra jemnu pracu sa moc nehodi.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tenký hrot nie je výhra, pretože špička hrotu sa rýchlo chladzuje, takže ani jemné veci sa s ním nedajú robiť. :) Minimum je 2mm široký hrot dlátovitého typu, na jemné veci potom radšej teplovzdušku.
Dodnes som nepochopil načo sa tenké hroty vyrábajú. :D
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, chcem aj ja kupovať novú pajkovačku, keďže mam doma len takú starú trafo a je to ťažké a hlavne malé kable sa na malých miestach sa zle pajkujú. Ako mal som elektrickú v jeden sade ale to mi odišlo tak som pozeral plynové presnejšie toto : http://www.extranaradie.sk/extranaradie ... Tip-2000-6
oplatí sa kupovať tú značku alebo mam si vybrať niečo iné ? chcel by som podobnú sadu a maximálne do 60 euro by sa to ešte dalo. Viac menej by to bolo na hobby účely a tiež opravu slúchadiel kedže mi celkom častu odchádzajú kable na nich.
Napísať odpoveď