ale tak za tu cenu
Spájkovačka
Re: Spájkovačka
tak som tu spajkovacku dnes kupil... nevyzera najhorsie, hroty su srobovatelne ale pozeral som na gme a nic podobne som nenasiel, tak asi nebude take lahke ich nahradit. je dost hruby ten hrot.
ale tak za tu cenu
ale tak za tu cenu
Tak ono tie hroty neznicis hned ako na trafopajkovacke. Ja v tej mojej mam hrot vyse 2 rokov a nic mu nie je. Zalezi ci vie clovek spajkovat, ked nevie, tak dlho nevydrzi 
ako ved ja toho vela nenapajkujem, len mi prijde dost siroky, na extra jemnu pracu sa moc nehodi.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tenký hrot nie je výhra, pretože špička hrotu sa rýchlo chladzuje, takže ani jemné veci sa s ním nedajú robiť.
Minimum je 2mm široký hrot dlátovitého typu, na jemné veci potom radšej teplovzdušku.
Dodnes som nepochopil načo sa tenké hroty vyrábajú.
Dodnes som nepochopil načo sa tenké hroty vyrábajú.
-
Daniel9911
Professional
Ahojte, chcem aj ja kupovať novú pajkovačku, keďže mam doma len takú starú trafo a je to ťažké a hlavne malé kable sa na malých miestach sa zle pajkujú. Ako mal som elektrickú v jeden sade ale to mi odišlo tak som pozeral plynové presnejšie toto : http://www.extranaradie.sk/extranaradie ... Tip-2000-6
oplatí sa kupovať tú značku alebo mam si vybrať niečo iné ? chcel by som podobnú sadu a maximálne do 60 euro by sa to ešte dalo. Viac menej by to bolo na hobby účely a tiež opravu slúchadiel kedže mi celkom častu odchádzajú kable na nich.
oplatí sa kupovať tú značku alebo mam si vybrať niečo iné ? chcel by som podobnú sadu a maximálne do 60 euro by sa to ešte dalo. Viac menej by to bolo na hobby účely a tiež opravu slúchadiel kedže mi celkom častu odchádzajú kable na nich.