MS v hokeji 2016

O športe...

Ako sa umiestni Slovensko?

Hlasovanie ukončené 09 máj 2016, 23:49

1. miesto
3
5%
2. miesto
2
4%
3. miesto
2
4%
4. miesto
0
Žiadne hlasovania
5.-8 miesto (stvrfinale)
20
35%
9.-10. miesto
14
25%
11.-12. miesto
8
14%
13.-14. miesto
7
12%
15.-16. miesto (zostup do B kategorie)
1
2%

Celkom hlasov: 57

gorsche
Medium Star
Medium Star

Re: MS v hokeji 2016

Príspevok od používateľa gorsche »

fejkovi maskoti a Jimovia svetu pomohli dosť :D
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Vyčarili tisíce úsmevov na tvárach ľudí. TO je podľa mňa nevyčísliteľné.
Ľudia zvyknú aj hovoriť, že prečo hokejista alebo herec zarába stonásobok toho, čo hasič, že vraj nič pre spoločnosť nerobí. Nesúhlasím a neznášam toto tvrdenie. Robia to, čo je na nezaplatenie.

Ja Kazmovi fandím, nech je v súkromí akokoľvek nadrapený, egoistický a drzý. A narozdiel od našich slovenských a českých "Youtuberov" robí kvalitný a originálny obsah.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Mne sa zda, aj podla tej prezentacie, ze u mnohych ludi vzbudili skor prekvapenie, az zhrozenie a strach, ze na take podujatie, aj na najviac zabezpecene miesta sa moze dostat ktokolvek, ze ktokolvek sa moze dostat cez strazene hranice, vlupat sa kdekolvek...

Nasledne, ak sa ti divaci dozvedia, ze klamal (bez ohladu na to, do akej miery), opat neviem ci budu pocitovat prave pozitivne emocie.

Ako som pisal, ak by pripustil ze su v tom triky, mozno po urcitom case po akcii, to by som bral, ale napr. ta plavba nakladnou lodou 2 mesiace je jasny nezmysel a tym dost straca, ak je zrejme ze klamal v niecom, tak odporcovia neuveria ani tomu co je vazne pravda, samozrejme fanusikovia uveria takmer vsetkemu, zaslepeni, ci nepremyslajuci aj vsetkemu.

Problem je ta jeho zmluva o mlcanlivosti, ale on ju podpisal dobrovolne, podla mna to bola chyba a rozdeli to ludi na (casto zaslepenych) fanusikov a skeptikov (az odporcov). Skoda, lebo pri vhodnejsom sposobe prezentacie by to mohlo byt skutocne zaujimave az obdivuhodne.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Dreamer: Tá nákladná loď je čistý sarkazmus a ironická odpoveď redaktorovi, kde tú iróniu ani nezakrýval. Fakt sa čudujem, že tu práve toto riešite, podľa mňa sa tým sami zhadzujete, ak sa snažíte baviť na serióznej úrovni, a pritom diskutujete aj o tejto okato-sarkastickej poznámke.

Ja nie som zaslepenec, myslím, že v tom bola pomoc zo Strany škodovky, ale na ten making-of sa aj tak teším, aj keď ponúkne možno iba ďalšie klamstvá.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ako vymyslene je to dobre. Keby je tam vsetko uveritelne, tak sa o tom ludia az tak nebavia. Tym, ze to spravili tak, ze ludia mozu zacat veci popierat, rozsirovat, tak to dostava na vacsej masivite a jemu to len a len zlepsuje sledovanost a prijem :) A to je prenich to hlavne. Vo viacerych veciach je to len hra strihu a kemery na divaka..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Uz konečne začne Svetový Pohár.
Najmenšie šance dávam CR a výberu Severnej Ameriky, najväčšie Kanade a Finsku.
Fínsku z toho dovodu že sú fakt dost huzevnatý.
Tím Europy podla mna skončí na 5 mieste.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

pravdu povediac, tento svetovy sampionat ma vobec nezaujima...zrejme to ani kukat nebudem, kedze svk nehra ako samostatny tym, a predpokladam ze nie som jediny.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a este aj tie casy su atraktivne
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Silmer napísal:pravdu povediac, tento svetovy sampionat ma vobec nezaujima...zrejme to ani kukat nebudem, kedze svk nehra ako samostatny tym, a predpokladam ze nie som jediny.
Ja som rad ze tam nemame samostatny tim. Dalsiu hanbu si spravit naozaj nepotrebujeme. Takto sa aspon mozem tesit na pekny hokej
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tiez pravda..niektore zapasy by som si pozrel uz len kvoli tomu, ze nastupia naj muzstva na svete
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No okej tak tých ludí ktorých SP zaujma, tak koho tak favorizujete na zlatu, striebornu a bronzovu medailu a koho asi na to posledné miesto?
U mna by to bolo asi takto..1. Kanada..2. Finsko..3. Svedsko..4. Usa..5. Europa..6. Rusko..7. Severna Amerika..8. Cesko
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vyhra to kanada, zvysne pozicie su dost otvorene. cesko by som daval ale pred vyber europy a mozno aj na posledne miesto kedze ich nasadenie nebude ani zdaleka take vysoke (kvoli riziku zranenia) ako u ostatnych muzstiev
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No zatial príprava ukazala, ze aj Kanada je zdolatelná.
Kazdopádne ja si za svojim tipom stojím, ze aj takto moze skončiť celá tabulka, tak uvidíme.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

čo hovoríte na svetový pohár? zápasy určite atraktívnejšie ako na MS a môžu skončiť hocako. Hlavne tie kde hralo Rusko boli napäté až do konca. Myslím že IIHF by si mohla vziať poučenie a znížiť počet krajín na MS. Viem iný turnaj, iní hráči ale v konečnom dôsledku o medaily vždy zabojujú len big 6
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zapasy dobre, zatial sa da na to pozerat. Videl som zatial oba zapasy vyberu Europy.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Vzdy ako vzdy, no myslim ze nejde urcite len o pocet krajin, ide hlavne o hracov, na svetovom pohari su vsetci hraci z NHL, na MS len ti "najhorsi" z NHL, ktori uz vypadli, taktiez aj rozmery ladovej plochy sposobuju ze rychlost pri NHL je vyssia a posobi to akcnejsie. Ak by boli na MS vsetci hraci z NHL, tak aj pri vyssom pocte krajin by to bolo urcite atraktivnejsie ako teraz, ked nepridu casto ani ti hraci, ktori by mohli.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dreamer, to nie je az tak pravda s tou kvalitou. Napriklad takym Norom, Lotysom, Litve, Kazachom, Francuzom, Talianom, Ukrajincom, Madarom alebo aj nasim ci Nemcom moc nepomoze, ze sa NHL v case Svetoveho poharu este nehra.

Video kanadskej televizie ako spomienka na Demitru:
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemyslel som len tie mensie timy, reagoval som na to "zápasy určite atraktívnejšie ako na MS". Kazdopadne, porovnaj si nas tim na poslednych MS a aktualny tim Europy kde je 6 Slovakov, ak by sa doplnil namiesto hracov z inych krajin o nasich z KHL a nasej extraligy?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

znizenie poctu krajin by ubralo na atraktivite pre europske muzstva, ktore nepatria do top 6. zober si napriklad sampionat v Nemecku kde padol divacky rekord. nezahrali by sme si tam ani my co by nasmu hokeju uskodilo este viac
Napísať odpoveď