Kde a ako najst zenu na vztah?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TimTok
Novice
Novice

Kde a ako najst zenu na vztah?

Príspevok od používateľa TimTok »

Zdravim vospolek,uz som dost zufaly, odkedy ma nechala moja dlhorocna partnerka si neviem najst zenu, proste...s tymi s ktorymi sa zblizim napisu ze teraz nehladaju vztah,alebo ze to aj chcu aj nie :(
proste kde najst a ako normalnu zenu v dnesnom svete ? na ulici zastavit nejaku? ved sa niekam ponahla a odmietne...na cas sapytat je uz v sucastnosti asi dost trapne. Ako zastavit a ziskat si nejaku sledcnu v dnesnom uponahlanom svete ? vdaka
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Kde a ako najst zenu na vztah?

Príspevok od používateľa heker »

Kolko mas rokov a odkial si?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:smt047 ides na to dobre, heker
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Najjednoduchšie je to podľa mňa cez svoj koníček - či je to šport, tanec alebo hra na hudobný nástroj, začni si hľadať po Facebookoch čo najviac udalostí, na ktorých sa stretávajú ľudia s hobby podobnými tým tvojim a vieš tam spoznať pomerne jednoducho kopu nových ľudí.

Potom sú tu zoznamky typu Badoo a Tinder, o ktorých máš aj celú tému - skusenosti-s-online-zoznamkami-badoo-po ... 97050.html

Myslím si, že aj tam sa dá nájsť veľa rozumných báb, s ktorými si vieš vytvoriť minimálne kamarátsky vzťah, ak nie viac. Pri každom type stretka je to však o tom, ako si spolu sadnete, takže to netreba baliť po prvom nevydarenom stretku.
TimTok
Novice
Novice

Príspevok od používateľa TimTok »

som z Bratislavy a ochvilu 30r.
ja uz som tak determinovany negativnymi skusenostami, ze ani neviem ako zohnat poriadnu :(
bud hrosice,alebo pekne co ma nechcu alebohrozna povaha ze ma jeden den lubi a druhy den dakoho ineho.
a pekne zeny vidim v meste ale neviem ako oslovit a ked oslovim tak utekaju dalej lebo idu doroboty ci kam...
dakujem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som po 5-rocnom vztahu uz viacmenej 2 roky sam. Nie uplne preto, ze by som chcel. Mal som jednu priatelku, ale s ohladom na moju pracu je v sucasnosti velmi tazke premyslat o vztahu. No napriek tomu sa neutapam a radim to aj tebe. Funguj normalne, ako doteraz. Venuj sa praci, ktoru mas, konickom, ktore ta bavia, chod do spolocnosti a stretavaj ludi. Casom narazis na niekoho, kto ti bude blizky. Si o nieco mladsi, ako ja, a ak ti mozem poradit zo skusenosti, tak uz nepozeraj na to, ze to dievca musi byt raketa, za ktorou sa kazdy otoci. Hladaj niekoho, s kym si budes rozumiet. Samozrejme, ze sa ti musi pacit aj fyzicky, to je normalne. Ale casom prides na to, alebo na to uz mozno aj prichadzas, ze vzhlad nie je vsetko a je dolezite si najst osobu, na ktoru sa mozes spolahnut, povedat jej vsetko - proste fungovat, ako normalny par. A na zahodenie tiez nie su socialne siete, nech uz ma ktokolvek akekolvek predsudky. Co pre jedneho funguje, nemusi pre toho dalsieho. A v tom je krasa moznosti, ktore mame dnes. Nezufaj, niekoho si coskoro najdes.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

a kolko bolo tych bab odkedy ta nechala partnerka?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

TimTok: áno nájst vhodnu ženu je viacmenej problém aj v tejto uponáhlanej dobe.
Tazko to detailne analyzovat neviem, kedze neviem ako vyzerás ani aku mas povahu a tak podobne.
Kedže si mal frajerku tak vieš sa s babami rozprávať len bud niesu podla tvojich predstáv alebo su uponáhlané.
Ako hovorí p4ra ži si svoj zivot nadalej ale mozes skusit aj nejaku restauraciu, cukraren, kino a tak aj tam sa ženy zgrupuju.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

yoggy napísal::smt047 ides na to dobre, heker
Pytal som sa preto, lebo je rozdiel, ak by mal 20 rokov a ine je, ak by mal 40 rokov. A tiez je ine, ak zije v Bratislave, kde je moznosti habadej, nez by zil v nejakej zabudnutej obci za Svidnikom.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Máš peniaze?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

polozme si par zakladnych otazok:

Mas peniaze ?

a nasledne:

SI Z BLAVY ??? :D boze, blava je ako kurnik, mna tam pustit tak som ako liska v kurniku. :D V blave sa da vela zriesit.

1. Kolko mas PRESNE rokov ?
2. Ako vyzeras? (vysoky, nizky, chudy, tlusty ... )
3. Si atraktivny charizmaticky typ? nie podla seba, ale podla inych....

Moja rada znie. Neutapaj sa v rozchode a netlac na pilu. Robis brutalnu chybu a tou je balenie jednej zenskej. Musis mat obrovsky zaber. ale reku obrovsky. Ked si po rozchode mal by si balit desiatky zenskych naraz. Ked nemas na oslovenie na ulici (co je priam bohovska vec, .... ) tak bud internet, ale je to zdhlave a o hovne, alebo ist von. KAM ?

toto co napisem si vytlac, nalep na zelezobetonovu stenu, a jemne buchaj hlavu o tento papier a recituj co som ti tu napisal. moznoze si to takto kor zapamatas.

1. AEROBIK. pokial mozno co NAJVACSI v tvojom meste. chodia tam prevazne zenske, vies na jednom aerobiku spoznat aj 50 zenskych. Nehrat zo seba pritepleneho, ale ani očumováka. Velmi rychlo najdes, kamosky. :twisted:

2. Zenske sporty. Okrem aerobiku, ZUMBA, latino dance, tvarovanie prdele na takych malych trampolinach, jumping ci co to je. JOGA. PRIHLAS SA VSADE. Vyberaj podla toho kde chodi co najviac zenskych take ako sa ti pacia. Neze sa prihlasis na nejaky anti-ageing, kde chodia 70 rocne babky, ktore si myslia ze maju 20.
to by bol kurevsky fail .... :aasmile2:

3. Miesta s obrovskym vyskytom zenskych, Vysokoskolske internaty ktore su zenske, PEDAGOGICKY, CHEMICKY, LABORANTKY, FARMACEUTKY, EKONOMKY, co myslis kde budu vecer vsetky? ta v prvom bare pri internate, tak isto ibehas internaty kvoli diskotekam kedy tieto dievcence maju nejaku disko, tam je to nieze na 100% ale kto si tam nenajde zensku musi byt retardovany. . . .

4. hladaj zenske partie. Jedna kamoska ta dovedie k dalsim. Typicky priklad, kamoska zubarka ta vie zoznamit so svojimi dalsimi kamoskami, Tie mozu, nemusia byt pekne, ale hlavne ta vedia zoznamit s dalsimi.

5.NEBRAN SA AKTIVITAM !!! .... jedna moze chciet ist do tatier, na hory, dalsia zase rada plave, dalsia chodieva hrat tenis, a dalsia je mozno nymfa, :twisted: ty ako spravny chlap zvladas a ovladas vsetko, ked si po rozchode musis sa naucit zo zaciatku styl DOBROMYSELNY ZVODCA ... ale velmi rychlo prejdi na styl JEMNY SIBAL ... :wink:

6. na pokeci, facebooku, a badoo ries vsetko co sa ti paci. navod ti napisem ked chces. Ale skor sa riad tym co som pisal.

7. NESTAZUJ SA NIKOMU PREBOHA !!! .... :wink: usmev na perach, pohlad stylom james bond, si single, a preco si single ? Bol si moc dobry milenec, a tvoja to nezvladala. Rad to proste robis celu noc, a najradsej sa venujes len zenskej, ktora ked nie je urobena 3krat za vecer tak si neposkojny. Samozrejme si tazky romantik, a adrenalinovy sialenec, milujes, hory, sport, a romanticke gesta a dnesne zeny uz na to moc nie su, tak ale ty to neriesis, a si rad ked mozes byt v zenskej spolocnosti, lebo venovat sa zenam je pre teba priortia cislo 1, lebo su to najlepsie stvorenia ktore chodia po tejto zemi, aj ked ty si lepsi, (zmurknutie) KED TOTO DOBRE PODAS -- vacsina je medzi nohami mokrych. (robia take finty, niektore nosia vlozky aj ked nemaju kramy, prave kvoli tomu aby nebolo na tenkych nohaviciach vidno ze vlhnu jak dzignute, ... priznali mi to viacere. . . . )

8. Zmen satnik, vyzor, dbaj viacej o seba a pamataj, musi z teba vyzarovat JAMES BOND STYL, ze si frajer, mily frajer, nie ze si looser co prechadza rozchodom.

BY SI SA DIVIL KDE DNESKA VSADE NAJDES TAK BRUTALNE SEXI ZENSKE A NEZADANE, ZE BY JEDEN NEPOVEDAL. MNA NAPR NECHCE NIKTO ZOZNAMIT LEBO SOM ZADANY. :D HOLD, NA VELA VECI MUSIM IST SAM. :twisted: :twisted: :twisted: ALE BRATM POVIEM TI, FAKT, NIEKTORE ZOZNAMENIA SU PROSTE GENIALNE. CISTY PRIKLAD, BY SI NEVERIL KOLKO MAS VO VELKOM MESTE NOVYCH MLADYCH DOKTORIEK, :twisted: A ZE SU TEDA KUREVSKY SEXI, MENO MAS HNED, FACEBOOK TIEZ. . . . :twisted: :twisted: :twisted:

Dirsty o tom ako si mas hlavne zo zenou rozumiet a vyzor nie je dolezity, su dristy. musis hladat aj aj. mas kopec zenskych co vyzeraju bozsky a su aj dobre povahovo. Naco sa trapit s nejakym příšerákom ... aj ked ma dobru povahu? WTF ?

:arrow: :arrow: :arrow: PRE KRISTOVE RANY ---- neopovaz sa ist balit zenske s nejakym kamosom, prvy ktory uvidi ze mas dobru taktiku, ti ju prevezme, vylepsi, a podrazi ta pri najblizsej prilezitosti, a urobi to takmer KAZDY dokonca aj teply ! ... len teply to spravi preto aby si nebol zo zenskou ale abysi bol co najviac s nim ! .... SAM ! SAM! SAM ! ... ser vo velkom na znamych, kolegov, kamosov, .... a NECHVAL SA IM !!! .... co si robil cez vikend ? (tr*kal som 30 rocnu pani doktorku v tatraaach ... to co si realne robil ) noooo bol som si zacvicit v posilovni, spoznal som dvoch novych kamosov, a mam novy gainer -- to je to co povies ostatnym
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

KED TOTO DOBRE PODAS -- vacsina je medzi nohami mokrych. (robia take finty, niektore nosia vlozky aj ked nemaju kramy, prave kvoli tomu aby nebolo na tenkych nohaviciach vidno ze vlhnu jak dzignute, ... priznali mi to viacere. . . . )
Toto je pre mňa zatiaľ príspevok roka. :lol: :lol: :lol: :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hovori sa tomu intimka
qwerty-xyz

:wink: no nenapadlo ma to hned. sorry. Ale fakt je to tak. :) Ono je tam este par zaujimavych dovodov, ale to by sme sli k inej teme. (sem tam si ciknu do gati, nechcu aby im bolo vidno cameltoe, maju gynda problem, a tlaci sa to von ... a este hej, aby nemuseli menit hned gate, takto vymeni len vlozku a gate su v pohode, pokial si dozadu neurobi prdelou škrkátko tak napr na festivale, ma gate aj tri dni, ... popripade podobnej udalosti .... )

Ale mnohe ktore ju naozaj nepotrebuju ale maju ju, tak ju maju prave kvoli tomu. lebo silno vlhnu, a bolo by to vidno,

:smt006 A podme naspat k povodnej teme, a kto sa spyta preco sa aj o takych veciacch bavim so zenami, ta a preco nie ? By ste sa mozno cudovali ale vela z nich sa o wankelovom motore neporozprava.

Aj ked mnohe tvrdia ze pokecaju o vsetkom. Naposledy "tenistka" ktora nevedela znacku svojej rakety ani lopticiek ani silu vlastneho vypletu, a chcela ma dostat na svojom sporte. :roll: reku po vymenovani jej mojich veci na tenis, sa karta obratila.... :roll: tie namyslene co si myslia ze cosi vedia su najlepsie. :roll: uznavam, niektore profesie su TOP ... tam treba skonit hlavu, a prejavit vazny zaujem. Ale taku cyklistku staci odje*at otazkou ci ma na kotucovke dvojpiestik, alebo jednopiest, a aky ma priemer brzdneho kotuca, a ci dolievala kvapalinu sama alebo to nosi do servisu, a HOP, odjebana ... :lol: :lol: :lol: -- to len pre pripad ze ktosi narazina taku co si vela mysli, ze vie. :roll: ono castokrat nevedia, VOBEC.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty opäť dokázal, že on a jedine on, dokážu posunúť latku vždy vyššie (a to dokonca tú, ktorú už sám predtým nastavil).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Presne toto si myslim po opakovanom precitani jeho prispevkov. Doma aj v praci. To je neskutocny vykon, co dokaze podat.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Chlapi mate jedine stastie ze sa nepohybuje tam kde vy.

lebo tu na vychode sa uz neda ziadna zbalit, vsetky len qwerty qwerty qwerty
qwerty-xyz

P4ra, FABO a HUGHITO

realne, co sa vam nepaci na mojom prispevku? co podla vas z neho, z jednotlivych bodov nie je pravda? ...
Viem ze stale riesite akym stylom veci podam, ze sa da isto aj jemnejsie, ale o to neide, ide o to ze moja rada je univerzalna, ma opodstatnenie, je preukazatelna a funguje. :) To ze sem tam viem o veciach o ktorych vy nie lebo sa nespitate, hanbite sa spytat, alebo jednoducho neriesite je vas problem, nie moj.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty - teba by som chcel vidieť ťa v akcii, to by bolo niečo, na čo by sa prišlo pozrieť viacero ľudí odtiaľto...že chlapi? A myslím to vážne.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Normálne len ako tichý pozorovateľ sedieť v nejakom podniku, kde začne úradovať qwerty. Potom už len doobjednať pivo a pukance a mám vystarané.
Napísať odpoveď