opili ste sa uz tak, ze ste skoncili v inom meste?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
lindsay667
Novice
Novice

opili ste sa uz tak, ze ste skoncili v inom meste?

Príspevok od používateľa lindsay667 »

Ahoj. Stalo sa vam uz niekedy, ze ste sa tak opili, ze ste skoncili v inom meste alebo state? Zaspali ste vo vlaku/autobuse, alebo ste si podgurazeni povedali, ze tu sa vam nepaci a idete radsej niekde kde je vacsia sranda/lepsie pocasie? A co ste robili potom, ked ste sa prebrali?
Pisem clanok kde sumarizujem taketo vtipne historky, ak by ste mi prispeli svojou storkou, bola by som vdacna.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: opili ste sa uz tak, ze ste skoncili v inom meste?

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mne bola povededaná historka, že kamošov kamoš raz išiel na stavbu z Detvy do Prahy a ešte pri Detve uvideli vyvaleného spiaceho známeho ožrana aj s bicyklom, tak ho naložili do dodávky a ešte spiaceho ho vyložili niekde pri Prahe. Dodnes neprišiel na to, kto mu to urobil.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

mne sa par krat podarilo zaspat, ziadna zabava to teda nebola. ale mojmu znamemu sa podarila jedna srandovna vec. bol sa opit v meste a isiel domov do dediny, ktora lezi medzi dvoma mestami. samozrejme zaspal a zobudil sa az v tom druhom meste. klasika, nestalo sa to prvy krat. tak si pockal hodinku na vlak naspat a co sa nestalo, zasa sa zobudil v tom prvom meste. samozrejme vikend, takze zasa hodinove cakanie a nekonecne nervy. nasadol do vlaku a viete si predstavit co sa stalo, zasa sa mu podarilo zaspat a dostat sa do toho druheho mesta :D potom to uz trafil, ale cela tato za inych okolnosti 20 minutova cesta sa natiahla na pol dna :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kamarat si sadol do kosika pred Tescom a tam zaspal. Tak ho strcili do dalsieho kosika a zamkli.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

My sme raz boli vecer vonku cez tyzden s kamosmi, iba na 1 pivo, lebo na druhy den sa islo normalne do prace...domov sme isli velmi skoro, okolo 21-22hod. Jeden kamos byval v tom istom vchode ako ja. Rozlucili sme sa vo vytahu. Hovoril ze uz ide spat, lebo musi skoro rano vstavat. Este mi potom z domu napisal na FB. Na druhy den doobeda mi pise zase na FB, ze mu je strasne zle a ze ci aj mne je zle. A ja hovorim, ze mi nie je nic, vsak sme nic nepili a isli sme domov. A on taky sokovany zostal, ze ja som s vami nebol vonku?! Lebo ze sa doobeda prebudil na to, ze potrebuje vracat a je mu strasne zle. Totalne nic si nepamatal. Jeho posledna spomienka bola, ze je s nami vecer vonku a az potom doobeda, ako je doma. Ani ziadne flashbacky. A na ruke si nasiel peciatku. Takze asi bol v nejakom klube alebo co, ale nepodarilo sa nam zistit, kde bol. Dalsi kamosi si z neho robili srandu, ci ho neboli zadok a ci mu niekto nieco nesupol do pitia... (ten kamos aj dalsi kamosi su heteraci). Zaujimave je, ze to sa stalo na istom nemenovanom malom meste pri BA a bolo to v zime. Mimo letnej sezony tu nie je proste nic a cez pracovny tyzden uz duplom nie. Takze asi musel ist do BA a potom sa aj dopravit naspat? :D Proste dodnes to je zahada... Snad nesiel domov prvym rannym busom :D :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mne osobne sa nieco podobne stalo minuly rok, ked som bol v Chorvatsku. Zacal som pracovat v Nemecku a nemal som moc casu na dovolenku, tak som sa rozhodol, ze pojdem aspon na vikend (piatok, sobota, nedela). Destinacia bola Zadar. Odlietal som vecer z Frankfurtu s malou zastavkou v Zagrebe, a odtial potom do Zadaru. U kamaratov som bol niekedy okolo 22:30, ak sa dobre pamatam. Zacali sme pit vo velkom, a skoncili sme rano o 03:00. Rano uz o 8:00 sme boli hore a pokracovalo sa celu sobotu, do nocnych hodin, resp. rannych hodin - bez prestavky (okrem toho, ked sme boli v mori). V nedelu som mal odlet niekedy poobede s tym, ze v ten den som mal narodeniny. Takze sme zase zacali z rana o 9:00 oslavovat moje narodeniny. Isli sme na obed, tam sa pilo dalej. V tomto momente vobec netusim, ze co sa deje (stalo sa mi to prvy a posledny krat v zivote). Nejako ma doniesli na letisko v Zadari (chodil som po svojich, ale proste nulove spomienky), nemam ponatia, ako ma vobec pustili cez security checkpoint v takom stave. Potom si len pamatam, ze lezim cez 3 sedacky v lietadle, a zase tma, nic. Moj let bol Zadar-Pula-Zagreb, a potom prestup a naspat do Frankfurtu. Este si pamatam, ze v Pule ma letuska drgla so slovami: "Zagreb?" - ja som len nejako kyvol rukou a nechala ma tak. Od tohto momentu si vobec nepamatam, ako som urobil prestup v Zagrebe, ako som prisiel do Frankfurtu, ako som sa dostal domov - proste nic, nula bodov.

V kazdom pripade sa mi taketo nieco uz nikdy nestalo a dufam, ze ani nikdy nestane.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vytiahnem jeden z mojich najkarmovanejsich prispevkov:
mirak2 napísal:kamarat mi rozpraval story:
boli oslavovat silvestra s bratrancom, ktory mal zlomenu ruku (nepodstatne kde a preco)...a tak prezili silvester, 1.1. rano budi bratranec mojho kamosa krikom:
"do pi*e kde to sme?!? a do pi*e kde mam sadru?"
:lol:
lindsay667
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lindsay667 »

:D bol dobry napad sem napisat. dakujem vam, velmi ste mi pomohli :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja som maval problem s nocnymi spojmi v BA, ked som byval v Devinskej. Nakolko nocak siel zo stanice hlavnej cez Devinsku a potom sa hned vracal na hlavnu. Takze si pamatam ako som nastupil na hlavnej stanici a o hodinu ci kolko to bolo ma zobudil sofer zas na hlavnej stanici, ze mam vystupit. Napisal som aj staznost na dopravny podnik, ci s tym nieco nevedia spravit, ale odpovedi som sa uz nedockal :)

Taktiez sa mi podarilo zaspat v buse domov, kde som sa zobudil o hodinu neskor ako som mal vystupit. Miesto Brezna som bol uz v Murani, kde do rana samozrejme nic neslo a musel som tam nocovat aj ked som skoro rano mal pracovat. A to som este vravel dievcine predomnou nech ma zobudi, ale asi nechcela opiteho cloveka budit :D

Ale tak opileckych pribehov je nekonecno. Vzdy sa clovek dodatocne rad pobavi nanich, ked nato odstupom casu pozera..
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Nic podobneho kalibru sa mi nestalo, ale raz sme pili na intraku, a isiel skorej do postele lebo som mal skolu na druhy den - pametam si ako som si lahol do postele a potom som v mojej posteli vstal. Potom prisiel spolubyvajuci z druhej izby na bunke a spi*oval ma, ze preco som spal v jeho posteli - este som mu aj tvrdil, ze to je moja :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Takto sa dnes robi seriozna novinarska robota. :smt081 :lol: Aspon nejakou stylistickou korekturou to mohlo prejst...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Toto som nikdy nezažil, ale také riadené (a vítané) "cestovanie časom" sa odohrávalo klasicky, keď sme chodili na festival, ale neostávali a vracali autom späť. Keďže sa čosi popilo, tak som sa len pekne usadil, zaspal a zrazu sa prebudil na mieste - akoby okamžite.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja som toto nezazil, ale spoluziak bol opitý a mal cakat len pol hodinu na vlak a povedal ze j*be nato a pojde pešo.
Tak siel 15 km domov pešo a dal to za vyse 4 hodiny.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

ephramko napísal:Takto sa dnes robi seriozna novinarska robota. :smt081 :lol: Aspon nejakou stylistickou korekturou to mohlo prejst...
Uz aj na Slovensko dosiel ten buzfeed bullshit.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

fici je mix refreshera a buzzfeedu, co je este horsie. a recykluje hot prispevky z redditu. portal ako taky funguje viac ako rok. takze nie, nedoslo to na Slovensko az teraz.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

osobne sa mi nič také nestalo. Ale kamarát tak raz cestoval po škole a nejakej pijatike z Trenčína do Beluše. čo je vlakom do pol hodiny. pomohli mu teda na stanicu a aj do vlaku. On chudák zaspal a zobudil sa v Liptovskom Mikuláši...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

rychliky v Belusi nestoja a osobaky jazdia len do ZA
povedz kamosovi, nech si to klamstvo trochu upravi
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

beardie napísal:rychliky v Belusi nestoja a osobaky jazdia len do ZA
povedz kamosovi, nech si to klamstvo trochu upravi
http://cp.atlas.sk/detail/?p=MTM1MDgxOD ... Y1ZmNkLTg- ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

dobre vediet, dik za info :)
Napísať odpoveď