OnePlus One
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: OnePlus One
Spravne som pochopil? Oprava za 175 a neopravene poslu s5 za 56€ ?
Ano. Bola tam este tretia moznost:
at the cost of 175,24 EUR (including VAT) Quote: Repair device
at the cost of 56,80 EUR (including VAT) Quote: Unrepaired back
free Quote: Scrap device
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2016, 17:48)
Takze zajtra by mal byt telefon doruceny cez UPS. Ani to nakoniec netrvalo az tak dlho, ale docasne som pouzival SGS3...katastrofa
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2016, 8:27)
Takze telefon mi prisiel spolu s pribalenymi povodnymi poskodenymi vecami. Co sa tyka ceny opravy (ceny su bez DPH) - oprava 11.60 EUR, zadna cast 44.75 EUR, displej 47.15 EUR, "pick-up service" 18.26 EUR a postovne 23.32 EUR.
at the cost of 175,24 EUR (including VAT) Quote: Repair device
at the cost of 56,80 EUR (including VAT) Quote: Unrepaired back
free Quote: Scrap device
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2016, 17:48)
Takze zajtra by mal byt telefon doruceny cez UPS. Ani to nakoniec netrvalo az tak dlho, ale docasne som pouzival SGS3...katastrofa
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2016, 8:27)
Takze telefon mi prisiel spolu s pribalenymi povodnymi poskodenymi vecami. Co sa tyka ceny opravy (ceny su bez DPH) - oprava 11.60 EUR, zadna cast 44.75 EUR, displej 47.15 EUR, "pick-up service" 18.26 EUR a postovne 23.32 EUR.
ako dlho si mal one+ kym si zalietal? pozeram ze momentalna cena na http://topone.digital je 440€ aj s dopravou, ako to posielaju z officialneho storu? a aka je koncova cena? laka ma ta 6GB RAMka
Odoslané z Redmi Pro pomocou Tapatalku
Odoslané z Redmi Pro pomocou Tapatalku
Objednal som ho hned pri predstaveni, dosiel mi asi 2 dni po nom (mam ho teda cca od 16.6.). Co sa tyka objednavky, tu by som riesil ofiko cez oneplus - 399€ vratane standardneho shippingu (trva okolo 4-6 dni od poslania). Posiela sa to z PL takze ziadne dph/clo neplatis. Vyhnes sa moznym problemom s dodanim nie-EU verzie. Aktualna cakacka vsak bola okolo 5 tyzdnov. Pri objednavke vidis odhadovane casy spracovania objednavky. Zatial vzdy sedeli. Posledne som objednaval asi pred 3 tyzdnami - cca tyzden cakacka na spracovanie, a potom samotne dodanie.
A všetko sedí, teda dostaneš v balení Dash charger ? Lebo ja vždy mám zlý pocit, keď vidím v optional "Dash power bundle"...
Dostanes, jasne. Telefon + dash charger (usb kabel + adapter). Ten bundle je optional kedze dash funguje len s danym adapterom a kablom.
https://www.mojandroid.sk/oneplus-3t-qu ... ragon-821/
O tomto uvažujem už aj ja. Snáď sa podarí dačo našetriť i keď 1ka stále ide skvelo
O tomto uvažujem už aj ja. Snáď sa podarí dačo našetriť i keď 1ka stále ide skvelo
Keby znížili cenu 1+3 a cenu nového 1+3t by nechali na cene 399€, šiel by som tiež do toho... ale takto som sa rozhodol objednať klasickú 1+3. Dnes som objednal, predpokladané vyskladnenie v pondelok 14.11.2016, predpokladané doručenie v piatok 18.11.2016, keďže máme tam štátny sviatok, asi mi príde až v pondelok 21.11.2016. Už sa neviem dočkať! 
To ako fakt? Teraz, keď som skočil po Nexus 6P majú prísť s niečím, čo by konečne mohlo byť najlepším foťákom? Ah, džízs...
https://www.mojandroid.sk/oneplus-3t-na ... roid-2016/
Oplatil by sa upgrade z OnePlus One > 3T? Alebo stále by bola lepšia voľba obyčajná 3?
Oplatil by sa upgrade na 3 / 3T aj keď One je plne funkčný len starší? A taktiež ak nie som moc pri peniazoch? Teda osobne žiadne výdaje ani zisky nevykazujem akurát "donat-y" od mami čiže viac menej kúpa za jej peniaze ktoré vlastním ja. I keď mám 18 stále je to tak nejak škoda dať 500€ za mobil keď mám funkčný.
Za koľko by sa dal predať OnePlus One prípadne? Dal by sa streliť za 200€ alebo už nižšia cenovka by bola treba?
Oplatil by sa upgrade z OnePlus One > 3T? Alebo stále by bola lepšia voľba obyčajná 3?
Oplatil by sa upgrade na 3 / 3T aj keď One je plne funkčný len starší? A taktiež ak nie som moc pri peniazoch? Teda osobne žiadne výdaje ani zisky nevykazujem akurát "donat-y" od mami čiže viac menej kúpa za jej peniaze ktoré vlastním ja. I keď mám 18 stále je to tak nejak škoda dať 500€ za mobil keď mám funkčný.
Za koľko by sa dal predať OnePlus One prípadne? Dal by sa streliť za 200€ alebo už nižšia cenovka by bola treba?
Ved vysledna suma je dana - 439€ za 4GB/64GB, 479€ za 6GB/128GB. Zodpovedz si sam ci ti +10% baterie a -2GB RAM stoja za +39€, resp +10% baterie a +64GB storage za +79€.
64GB má iba 4GB Ram? To sa mi nezdá veď pri 3ke je 6GB Ram pri 64GB nie?
Dal by som za to 480€ ale otázka je či to je pocítitelný upgrade oproti One
Prípadne : http://androidportal.zoznam.sk/2016/11/ ... cifikacie/ počkať na toto
Dal by som za to 480€ ale otázka je či to je pocítitelný upgrade oproti One
Prípadne : http://androidportal.zoznam.sk/2016/11/ ... cifikacie/ počkať na toto
No mal som one, mam 3...a naspat by som sa nevracal - kvoli cpu, fotaku, amoled displeju, citacke odtlackov, alert slideru, dash charge!
Pre mna osobne lepsi cpu, o trosku vacsia baterka, 128GB a lepsi predny fotak nie su hodne +80€. A co sa tyka 1+4... Spekulacie...ale s tvojim pristupom nekupis nikdy nic, lebo vzdy sa najde nieco co bude na obzore
Pre mna osobne lepsi cpu, o trosku vacsia baterka, 128GB a lepsi predny fotak nie su hodne +80€. A co sa tyka 1+4... Spekulacie...ale s tvojim pristupom nekupis nikdy nic, lebo vzdy sa najde nieco co bude na obzore
Za koľko strelim One? Je šanca ze to vôbec niekto kúpi?
Už by som dal aj inzerát naň teda... 2 týždne či koľko to vychádza čiže by som prežil ak bez mobilu prípadne..
Sent from OnePlus One
Už by som dal aj inzerát naň teda... 2 týždne či koľko to vychádza čiže by som prežil ak bez mobilu prípadne..
Sent from OnePlus One
150€, ak je v dobrom stave (nedoškriabaný, neobúchaný).
Na displeji je asi cm škriabanec netuším kde sa zobral. Ale odvtedy ho mám v obale a tvrdenom skle ktoré je doškriabané akurát tuším že aj v tejto téme som riešil kde kúpiť sklo a obal akurát kvôli tomuto.
A to som bol optimista že za 200
Asi to hodím na bazoš ..
Prečo ste vy menili mobil?
Ja mam stále len jedno veľké mínus to je že miniem viac menej zbytočne 500€
A to som bol optimista že za 200
Asi to hodím na bazoš ..
Prečo ste vy menili mobil?
Ja mam stále len jedno veľké mínus to je že miniem viac menej zbytočne 500€
150€ je fér cena.
Všetko, každé dva roky stojí za to upgradnúť.
Všetko, každé dva roky stojí za to upgradnúť.
Len prečo meniť mobil keď tento je plne funkčný? Nejaký argument čo ma presvedčí ísť do 3T...
Čo ak investícia do 1+4 by bola lepšia?
Sent from OnePlus One
Čo ak investícia do 1+4 by bola lepšia?
Sent from OnePlus One
dasti555 - nic v zlom, ale ak ho nechces kupit, tak si ho nekupuj. Ak chces, tak si ho kup. Co tu chces od nas? Argumenty mas, co je lepsie na 1+3(T) oproti 1+1, co viac chces? Ak nemas potrebu kupovat si novy telefon, tak mas hadam svoj vlastny rozum a nekupis si ho, nie?
No jasne máš pravdu. Len vieš už som čítal tie špekulácie k 4ke a ten približný pol rok nieje až taká doba žeby som nevydržal. Taktiež ale nemusí to byť pravda ani zďaleka a 1+3t môže byť lepšie kúpiť teraz ako potom 4.. Nechám si to prejsť hlavou asi
Sent from OnePlus One
Sent from OnePlus One