Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
Re: Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
len tak okrajovo k teme. dnes sme z cestovky hladali letenky na buduce leto. kolegyna nasla lety na pelikane, ale ryanair este na to obdobie nie je plan a preto ich skycanner nevie najst.
je pelikan tak dobry, ze ma interne info o letovych planoch?
je pelikan tak dobry, ze ma interne info o letovych planoch?
Pelikan je velmi dobry, pripadne Expedia. Malokto vypise lety rok vopred, takze preto mas problem. A u nizkonakladoviek to moze platit este viac, pretoze nevedia kde, ako a co budu robit o pol roka, ci budu lietat a podobne.
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pozerat na leto letenky je este velmi velmi skoro, skorsie ako v januari by som to neriesil iba keby vybehla nejaka sialena akcia alebo chyba,
tiez viem, ze je to este velmi skoro. my sme ale teraz potrebovali vediet dni v tyzdni a priblizne casy, aby sme mohli v destinaciach predbookovat ubytko a aby sme mohli dat do predaja nove zajazdy, a tam su terminy klucove.
Kedy a kam?
-
hojko
Site Admin
jackb: Ty robis pre cestovku ci ako??? Lebo mi to tak pride, ze ano, kedze pises o zajazdoch, predaji atd...
Inak ak niekoho zaujimaju dake aktualne akcie na letenky, tak celkom fajn stranka je napriklad tu, pripadne dalsich 5 stranok, ktore su sk/cz: http://www.jaknaletenky.cz/
Inak ak niekoho zaujimaju dake aktualne akcie na letenky, tak celkom fajn stranka je napriklad tu, pripadne dalsich 5 stranok, ktore su sk/cz: http://www.jaknaletenky.cz/
hojko, robim... dajme tomu, ze to mam ako taku brigadu, ale kedze je to mala cestovka o par ludoch, tak som do toho zaangazovany viac ako by to bolo inde. mam "svoj vlastny" zajazd do Skotska a manazujem si hlavne ten. ale ten stoji a pada na vcasnom bookovani dopravy a hlavne ubytovania.
uz sme to medzi tym ustalili, tak snad letovy plan predpovedany pelikanom aj bude realny
uz sme to medzi tym ustalili, tak snad letovy plan predpovedany pelikanom aj bude realny
-
hojko
Site Admin
V takom pripade si myslim, ze by si si mal spravit nejaku dohodu a rezervaciu priamo s leteckou spolocnostou, ktora lieta potrebnu trasu a tiez si dohodol ubytovanie v danych terminoch s tym, ze to s nejakym predstihom mozes bezplatne zrusit, teda znizit pocet ludi. Inak si neviem predstavit ako chces pripravit zajazd, ked nemas terminy, nemas letenky, nepoznas ceny letov, nemas ubytovanie atd...
tak sa aj stalo. ubytka mam, tym som vyriesil hlavny problem tohto roka a letenky ma na starosti kolegyna. kedze uz niekolko rokov sa v isty den lietalo v urcity cas, tak sa na to spoliehame.
problem s rezervaciou leteniek je v tom, ze u lowcostov to ide len presne na meno pasaziera a to bude az casom. vsetko ostatne mame samozrejme dohodnute na moznosti storna/zmien v pocte v cas vyhodny pre obe strany.
problem s rezervaciou leteniek je v tom, ze u lowcostov to ide len presne na meno pasaziera a to bude az casom. vsetko ostatne mame samozrejme dohodnute na moznosti storna/zmien v pocte v cas vyhodny pre obe strany.
-
hojko
Site Admin
New York za 300 eur s Air Berlin: https://kadetade.com/air-berlin-new-yor ... od-290euro
Vcera mi vybehla ponuka ktora sa neodmieta Praha - L.A spiatocne za 389,- v optimalnom termine. Comu som najviac nechcel verit je ze sa nejedna o ziadne 3-4 prestupove putovanie ale s 1 prestupom (cestou tam 1h a cestou naspat 8h medzipristatie).
Inak s pelikanom mam len dobre skusenosti, kupoval som cca 3x letenky vzdy prebehlo vsetko bez problemov az na jeden jediny raz kde som kupoval viacero leteniek naraz z A do B odtial do C a potom znova do A, tak tam sa mi stala taka vec ze mi vyskocila suma na uhradu x a ked som to dal zaplatit kartou mi vybehlo ze uspesna platba x+300, cize o 300 eur drahsia. Bolo prave 10 minut pred zaverecnou zavolal som, sice nevedeli kde nastala chyba ale vsetko bez poplatku zrusili a vratili peniaze na kartu, takze pelikanu skutocne nemam co vytknut.
Inak s pelikanom mam len dobre skusenosti, kupoval som cca 3x letenky vzdy prebehlo vsetko bez problemov az na jeden jediny raz kde som kupoval viacero leteniek naraz z A do B odtial do C a potom znova do A, tak tam sa mi stala taka vec ze mi vyskocila suma na uhradu x a ked som to dal zaplatit kartou mi vybehlo ze uspesna platba x+300, cize o 300 eur drahsia. Bolo prave 10 minut pred zaverecnou zavolal som, sice nevedeli kde nastala chyba ale vsetko bez poplatku zrusili a vratili peniaze na kartu, takze pelikanu skutocne nemam co vytknut.
Aky mesiac si bral to LA? Ja som vcera dival LA, Miami aj aj NY, ale co som dival, ze ak chces byt v LA a Miami na plazi, tak dost drahe ubytovanie, v pohode za tyzden 300 az 400 eur za dve osoby. Uz si pozeral aj ubytko, ides byvat pri plazi alebo niekde mimo?
@test: 400e na tyzden pre dve osoby je drahe? Tolko som platil minuly rok v Chorvatsku cez Airbnb. A to bola jedna z tych lacnejsich variant.
No neviem neviem ci by si nasiel za 300e/$ ubytko na tyzden pre dve osoby niekde pri plazi (Venice, Santa Monica alebo podobne mozno tak v Long Beach, ale aj to pochybujem). Ja idem s kamaratom ideme na 12 dni, mame v plane si prenajat auto v L.A tam pobudnut 2 dni (bol som tam uz tento rok vo february, takze sa tam moc zdrziavat nechceme), odtial chceme ist autom do SF odtial letiet do Vegas a zvysok volny programm.test napísal:Aky mesiac si bral to LA? Ja som vcera dival LA, Miami aj aj NY, ale co som dival, ze ak chces byt v LA a Miami na plazi, tak dost drahe ubytovanie, v pohode za tyzden 300 az 400 eur za dve osoby. Uz si pozeral aj ubytko, ides byvat pri plazi alebo niekde mimo?
V L.A ale rozhodne odporucam Walk of Fame hostel (priamo na Hollywood Blvd/ Highland Ave - 50% pamiatok mas 2 minuty peso, do centra mesta lahko sa dostanes metrom (zastavka je hned oproti), lacny 8$ autobus z letiska ti stoji cca 10 min pesi od hotela, mas tam aj zastavku autobusu s ktorym sa dostanes na plaz ale to nedoporucujem ani najhorsiemu nepriatelovi ked sa zadari tak ides 2,5hod raz musis prestupit a sem sa tam sa proste stane ze autobus nepride 45minut. Ale naspat k tomu hostelu - lokalita/cena/cistota proste viac za svoje peniaze dost ani nemozes. Ta ista firma ma vsak aj hostel na long beach keby si chcel byvat silou mocou pri plazi
momentalne je tam HNL z AMS/PAR/NCE za ~340 eur, ak by ste niekto chceli
Je nejaka appka stranka kde by som si mohol pozriet do akej miery je zaplnene lietadlo? presnejsie kolko miest je volnych v roznych triedach. DIK!
na stranke spolocnosti ked robis seating
potom veci typu expertflyer a ine pokrocile nastroje, ale to uz nebude zdarma
potom veci typu expertflyer a ine pokrocile nastroje, ale to uz nebude zdarma
To byva len posledne dni a hodiny pred odletom. Niekde je moznost zakupit si miesto uz o mesiac skor.
Momentalne akcia Cancun (Mexiko) za 400 eur.
Momentalne akcia Cancun (Mexiko) za 400 eur.
No mne sa viac páči ten Havaj za 1300 v C 
To je to comu nechapem. Na co mam dat 1300 za letenku v dakej first ci business class, ved mozem ist za 400-500 eur co ne teraz v akcii, trosku si ponadavam pocas letu a tych 700 eur mozem mat na hotel, stravu, vylety. Ak zarabas ale 4000 eur, tak preco nie. To je ale len moj pohlad na to a asi to nikdy nebudem vsimat inak, tak, ako nechapem ludi na letnej dovolenke, ze potrebuju 5 ***** hotel v letovisku, pricom od rana do vecera su na plazi, potom sa osprchuju a idu do ulic.