Kde a ako najst zenu na vztah?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kde a ako najst zenu na vztah?

Príspevok od používateľa Pilifo »

Blastbit napísal:Ako hovorí p4ra ži si svoj zivot nadalej ale mozes skusit aj nejaku restauraciu, cukraren, kino a tak aj tam sa ženy zgrupuju.
No Blastbit, aspoň nedrístaj, napísal si to. Či mu radíš ísť do tej cukrárne, vyhliadnuť si tam obeť a potom na ňu zaútočiť, až keď bude vonku? :)

Objavil som, že ultimátne miesta na zoznámenie a zbalenie sú tanečné kurzy. Keby som teraz hľadal nejakú babu na zoznámenie, tak napriek tomu, že nerád tancujem, by som to skúsil. Kamoš bol včera na prvej lekcii swingu a hovoril, že tam chodí brutálne veľa luxusných báb a nejaká polovica párov, ktoré tam spolu chodia, sa spoznala práve na tom swingu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vyhliadnut babu v cukrarni, potom ju stalkovat az domov. ziadny kontakt, az po par tyzdnoch, treba davat pozor aby ta nespozorovali rodicia a nezavolali policiu na teba.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja dobre viem čo som napísal.
Ano je to možnosť, ak si netrúfa ju osloviť priamo v cukrárni, môže skúsiť aj vonku pred cukrárňou.
To čo som vypisoval sú potenciálne miesta na balenie, pokiaľ má chlap nejaký "otvárak" nato, ako ju začať baliť.
A pokiaľ vie ju nejako osloviť a začať baliť, alebo sa len proste s ňou rozprávať tak môže skúsiť aj v cukrárni.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Pilifo napísal: No Blastbit, aspoň nedrístaj, napísal si to. Či mu radíš ísť do tej cukrárne, vyhliadnuť si tam obeť a potom na ňu zaútočiť, až keď bude vonku? :)

Objavil som, že ultimátne miesta na zoznámenie a zbalenie sú tanečné kurzy. Keby som teraz hľadal nejakú babu na zoznámenie, tak napriek tomu, že nerád tancujem, by som to skúsil. Kamoš bol včera na prvej lekcii swingu a hovoril, že tam chodí brutálne veľa luxusných báb a nejaká polovica párov, ktoré tam spolu chodia, sa spoznala práve na tom swingu.

NO SHIT, sherlock :!: :!: :!: :!: mam to napisane na prvej strane tejto temy :!: :!: :!: :!: :!: -- BOD 2 !!!
:psssst: :| keby tu par individui davalo pozor co pisem od zaciatku, tak si P4ra nemusel honit ptaka vecer doma, ale mohol mat X zenskych okolo seba, a ostatni tak isto ... typu javatar, alebo HOTWIRE ktoreho som JA SAM na taketo tanecne kurzy volal, lebo tam ne take dracice chodia, ... :arrow: kur*a fix.... ale tuna s vacsinou ludi ako s idiotmi...

casto mi to tu pripada ze vy sa asi radi tyrate, aby ste sa mohli vyplakavat ze neni ziadna zenska k dispozicii, a ked sa vam ponuknu, tak hladate sposob ako sa to neda, a nie ako sa to da.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

qwerty, úplne explicitne si tam mal zmienený len ten latino dance a okrem toho jógu, aerobik a zumbu, čo ma teda ako chlapa neláka vôbec. Ale tance všeobecne už nie sú taká "gay" aktivita ako napr. tá spomenutá zumba, hlavne keď je párový :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

no latino dance je parovy, to mi zase nevrav ze ne ...

:twisted: a ostatne nech vyzera ako chce zenskych tam budes mat dost.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Na tú yogu by som aj šiel :D

Škoda že ani já sa sám neviem nikde odhodlať :D
Napísať odpoveď